A Galac hokicsapata nyerte a Progym elleni bronzpárbajt

A Galac hokicsapata nyerte a Progym elleni bronzpárbajt

Fotó: Boda L. Gergely

Bronzérmesként zárta a hazai élvonalbeli férfi jégkorong-bajnokságot a Galaci Dunărea, miután a Progym elleni két hazai sikerét a Gyergyószentmiklóson kedd este aratott 8-3-as győzelemmel koronázta meg. 

Krónika

2017. március 22., 16:562017. március 22., 16:56


Ahogyan azt az eredmény is jelzi, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc utolsó meccsén simán nyert az elmúlt szezonban bajnok, idén Román Kupa-győztes moldvai együttes: Philip Bushacher (2 gól), Szőcs Szabolcs, Mihai Georgescu, Alexandru Munteanu, Mykola Kolyada, Jyuraj Durkech és Ondrej Rusnak találatai mellett a hazaiak csak Csegő Hunor, Barabás Sándor és Basilides Tibor góljaival vigasztalódhattak, ám közönségük sportszerű szurkolással még a vendégeket is megtapsolta a sportélményért.

Eközben az egyik fél negyedik győzelméig tartó döntőben a Csíkszeredai Sportklub előnybe került a kedd esti hazai mérkőzés után, amelyen 4-2-re legyőzte a vendég Brassói Coronát. Az alapszakaszgyőztes barcaságiak szerdán 2-1-es összetettbeli hátrányból folytatják a párharcot idegenben, hogy aztán hétvégén ismét a Cenk alatti város legyen a rangadó házigazdája.  

szóljon hozzá! Hozzászólások

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!