HIRDETÉS

Egyszer sem tudták bevenni a gyergyói csapat kapuját a brassóiak

2016. december 03., 09:57

A Gyergyószentmiklósi Progym a román jégkorongbajnokság alapszakaszának pénteki mérkőzésén az összecsapás teljes időtartama alatt jobb volt az előzetesen esélyesebbnek ítélt brassói ellenfelénél.

A Brassói Corona kapusa, Tőke tartotta játékban az első harmadban a vendég sárga-kékeket. Fölényben játszottak a gyergyóiak, és emberhátrányban is ők jutottak többször is gólhelyzetbe, a korong azonban valahogy nem akart a ketrecbe kerülni.

A játék képe a második harmad végéig sem változott, továbbra is a gyergyóiak irányították a játékot, de minden nagyobb helyzet kimaradt. Alekszejev végül egyéni akcióból szerezte meg a vezetést a hazai csapatnak. A piros-fehérek nem vettek vissza a tempóból, és ennek meg is lett az eredménye, a harmad vége előtt Kovjazin növelte kettőre az előnyt.

Az utolsó húsz percben nagyobb teret engedett ellenfelének a Progym, de a szervezett játéknak köszönhetően továbbra sem került nagy nyomás alá a gyergyói kapu. A mérkőzés 58. percében lehívta kapusát a Corona edzője, de ezzel sem tudott a Progym fölé kerekedni, sőt Kovjazin betalált az üres kapuba. 3–0-ra nyert a gyergyószentmiklósi együttes.

Gyergyószentmiklósi Progym–Brassói Corona 3–0 (0–0, 2–0, 1–0). Gólszerzők: Alekszej Alekszejev (37. perc), és Dimitrij Kovjazin (39., 59.).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
19 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS