Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
HIRDETÉS

Ők lettek a szerencsések a Lapozni főnyeremény játékunkban

Kovács Eszter , Gergely Imre 2019. december 16., 13:34 utolsó módosítás: 2019. december 16., 13:40

Percekig szólni sem tudott, amikor világossá vált számára, hogy megnyerte Lapozni főnyeremény! nevű játékunk fődíját, mondta Xántus Árpád. A csíkszeredai fiatalember kifejezetten csak a Toyota Corolláért vett részt a játékban, és szerencséjére épp azt nyerte meg. A fűnyíró-traktort a székelyudvarhelyi Lázár Albert, míg a wellness-hétvégét a gyergyószentmiklósi Czink Gábor nyerte.

Ők lettek a szerencsések a Lapozni főnyeremény játékunkban
galéria
Fotó: Beliczay László

„Soha semmilyen újságra nem fizettem elő. A Székelyhont online naponta olvasom, a híreket és mindent, ami autókkal kapcsolatos” – árulta el. Az előfizetésre édesanyja beszélte rá, mondván, hogy nincs veszítenivalója.

Csíkszeredában a Merkúr üzletnél volt kiállítva a Toyota, akkor közelebbről is megnéztem. Ismerem a márkát és a modellt is, de testközelből azelőtt még nem láttam az autót. Hát, gyönyörű

– fogalmazott. Nem is igen tudta, mi a nyereményjáték másik két díja: wellnessbe még eljut, jegyezte meg, a fűnyíróval nem tudna mit kezdeni, ezért csak az autóra fókuszált. Árpád egyébként kedvesével Csíksomlyón él, családalapításon gondolkodik, így nem is jöhetett volna jobbkor a nyeremény.

Fotó: Beliczay László

Hihetetlen ami vele történt

Nyertesünk vállalkozó, kereskedelemmel foglalkozik, Csíkszeredában egy kis büfét és egy kis vegyesboltot működtet. Szereti az autókat, fiatalabb korában vásárolt egy régi sportautót, amit ma is nagy becsben tart. Az áruszállító járművel együtt azonban eddig nem volt ötszemélyes autója. „Egy ideje már gondolkodom, hogy kellene egy nagyobb, tágasabb autó, de soha nem számoltam azzal, hogy újat vegyek” – jegyezte meg.

Lottószelvényt ritkán szokott venni, nyereményakciókra sem fizetett be eddig, nem hitt az ilyenekben

– vallotta be Xántus Árpád.

Fotó: Beliczay László

„Az az igazság, hogy még mindig nem tudom elhinni, hogy nyertem. Akkor hiszem majd el igazán, amikor hétfőn az autószalonban beleülhetek a Toyotába és hazavezethetek” – tette hozzá a pénteken, amikor szembesült azzal, hogy ő nyerte meg az autót.

Fotó: Beliczay László

A vakondok réme lesz a fűnyíró traktor

Lapozni főnyeremény! játékunk második díját, a fűnyíró traktort székelyudvarhelyi előfizetőnk nyerte: Lázár Albert régi, hűséges olvasónk. 82 éves nyertesünket családja, felesége, leánya és veje is elkísérte a szerkesztőségbe, hogy átvehessék a nyereményt.

Meglehetősen megilletődött volt az egész család, egyáltalán nem számítottak arra, hogy akár nyerhetnek is.

„Amolyan korai karácsonyi ajándékként fizettem elő a szüleimnek az újságra. Az az igazság, hogy előzőleg nem is tudtam a nyereményakcióról” – mesélte nyertesünk leánya, Csilla.

Fotó: Beliczay László

Ebédidőben megszólalt a telefon

Lázárék ebédelni készültek, Albert felesége éppen a hagymát vágta föl a paszulyleveshez, amikor pénteken megszólalt a telefon. „Aznap reggel én vettem először a kezembe az újságot, és látva, hogy sorsolás lesz, azt gondoltam, ma valaki jól jár” – eleveníti fel a feleség. Hozzáteszi nevetve: végül nem ettek hagymát, gondolván, csak nem lehet behagymázni, ha már nyertek.

Nyertesünk egyébként nyugalmazott szabó, felesége a volt székelyudvarhelyi Matrica gyárban dolgozott, a gumis részlegen.

Nyugdíjas éveiket bearanyozzák az unokák: egyikük tíz-, a kicsi pedig márciusban lesz hároméves. „Olyan régóta vagyunk előfizetők, hogy már nem is tudom, mikor rendeltük meg először az újságot” – elevenítik fel. Az elsőtől az utolsó betűig mindennap végigolvassák a lapot, Albert főként a sportot szereti, felesége pedig ki nem hagyná a horoszkópot.

Fotó: Beliczay László

A Husqvarna fűnyírót vejüknek ajándékozzák: ott a családi ház udvarán inkább hasznát veszik.

Nem olyan nagy ugyan a telek, hogy egy ekkora járműre szükség lenne. „Ez lesz a vakondok réme” – nevettek össze Lázárék. Megegyeztünk: váratlan, jó meglepetés volt ez, főként így, karácsony előtt.

Kikapcsolódhatnak Szovátán

Harmadik díjunkat a gyergyószentmiklósi Czink Gábor nyerte: hűséges olvasónk utazhat el másodmagával Szovátára egy wellnesshétvégére.

A gyergyószentmiklósi Czink Gábor azon olvasóink közé tartozik, akik a nyereményesélyektől függetlenül is megrendelik lapunkat.

Fotó: Hegyi Zsuzsanna

A 82 éves férfi már a kezdetektől, azaz a Székelyhon gyergyószéki elődjének, a Gyergyói Hírlapnak a megjelenése óta rendszeres előfizetőnk, vagyis mintegy tíz éve lapozza nap mint nap újságunkat. Pár hónappal ezelőtt Keresd a kakast! játékunkkal is szerencséje volt, most pedig ő utazhat el másodmagával Szovátára egy wellnesshétvégére.

Korábban, a kakasos szelvények beküldésével kiérdemelt nyereményének átadása után ezt írtuk: „nemrégiben újabb fél évre rendelték meg lapunkat, így ők is részt vesznek a Lapozni főnyeremény! elnevezésű játékunkban, amelynek fődíját, a Toyota Corollát meg is csodálta az ügyfélszolgálati iroda előtt”. Nos, a Toyota másé lett, de természetesen a wellnesshétvége megnyerésének is nagyon örül. Az ajándék hirtelen érkezett, így nyertesünk egyelőre nem tudja pontosan, mikor fogja felhasználni, azaz mikor fog eltölteni két kellemesnek ígérkező napot a szovátai Bradet Ensana Health Spa Hotelben. A volt Danubius komplexumban a szállás és félpanziós étkezés mellett SPA- és wellness-szolgáltatásokat is igénybe vehet majd.

Czink Gábor elmondta,

szereti a lapot, jónak, tartalmasnak tartja, ezért is rendeli meg ezután is, nyereményjátékoktól függetlenül.

Lapunk minden alkalmazottja nevében köszönjük az irántuk tanúsított bizalmat, Czink Gábornak kellemes időtöltést kívánunk.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat