Gyereknapi játék a Rádió GaGán!

Gyereknapi játék a Rádió GaGán!

Fotó: Rádió GaGa

Imádjuk a gyerekszájakat, és akár évek múlva is kacagva idézzük a vicces mondatokat. De vajon te mindig érted, miről beszélnek a lurkók? Teszteld magad a Rádió GaGa Gyereknapi játékában, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

Székelyhon

2024. május 27., 09:302024. május 27., 09:30

Regisztrálj a Rádió GaGa Gyereknapi játékba, és nyerj! A játékban való részvételhez nincs is más teendőd, mint május 27. – június 1. között elküldeni a 0730-548 888-as számra SMS-ben vagy WhatsApp-on keresztneved, telefonszámod és a megyét, ahonnan hallgatsz bennünket. A játékok órájában többször is meghallgathatod, hogy miről beszél a gyerek. Amennyiben téged hívnak műsorvezetőink, és kitalálod, hogy mit mond a gyerekszáj, azonnal megajándékozunk, de 17:00 óra után a napi fődíj is a tiéd lehet.

És ez még nem minden! Június elsején, azaz gyereknapon kisorsolunk egy 3000 lej értékű extra nyereményt is!

Lássuk, ebben a játékban mi mindent lehet nyerni:

  • mi is lehetne jobb gyerekprogram, mint együtt kalandozni a családdal, így a Richter Safari Park felajánlásának köszönhetően 5 darab 250 lej értékű utalvánnyal lehetnek gazdagabbak a szerencsés regisztrálóink, mely utalványok fejenként 4 fő belépésére jogosítanak fel;

  • a táncoslábú gyerekeknek kedvez a székelyudvarhelyi Leroy Dance Studio, akik 10 darab 125 lej értékű utalványt kínáltak fel, melyeket tánctanfolyamra használhatnak fel a nyertesek;

  • a sepsiszentgyörgyi székhelyű S&Z Biciklis Üzlet jóvoltából 5 darab 100 lej értékű utalvánnyal ajándékozzuk meg hallgatóinkat;

  • gondolva arra, hogy egy gyereknek játékból, no meg cipőből sosem elég, a székelyudvarhelyi Lurkó Játék- és Gyerekcipőbolt felajánlásában 6 darab 50 lej értékű utalványt sorsolunk ki;

  • a marosvásárhelyi inCub.e nyelviskola egy 100 lej értékű Bluetooth fülhallgatóval, valamint egy 80 lej értékű termosszal lepi meg nyerteseinket.

Nap végi nyereményekben sem lesz hiány. Mutatjuk is, hogy melyek ezek:

  • gondolva a nyári táboroztatásra, a Leroy Dance Studio egy 900 lej értékű utalvánnyal örvendeztet meg egy szerencsés gyereket, aki részt vehet egyik tánctáborukban;

  • ha már nyári elfoglaltság, akkor az inCub.e nyelviskola részéről egy 670 lej értékű egyhetes táborbelépővel lehet gazdagabb egy kisgyerek, amelyet felhasználhat az általa kiválasztott eseményen. Ha pedig egyik tábor időpontja sem felelne meg, akkor nyereményét egy 8 alkalmas tanfolyamra válthatja;

  • a kalandos családi programokat támogatja a Richter Safari Park egy darab 250 lej értékű utalvánnyal, amely 4 fő részére jelent belépést Magyarország első és egyetlen autós safari parkjába;

  • a játék fődíját a székelyudvarhelyi Patent Design biztosítja, akik nem mást ajánlottak fel, mint egy 3000 lej értékű utalványt, amely bármilyen szolgáltatásukra felhasználható, legyen szó belsőépítészeti munkáról vagy bútortervezésről és készítésről.

Galéria

Fotó: Rádió GaGa

Te melyik nyereményt választanád?

A játék hivatalos szabályzatát itt találod!

Támogatók

A marosvásárhelyi inCub.e nyelviskola

célkitűzése, hogy korosztálytól függetlenül, legyen akár gyerek vagy felnőtt, senki számára ne jelentsen akadályt idegen nyelven megszólalni.

Ha szeretnél megtanulni románul vagy angolul, esetleg gyerekednek keresel kiváló nyelviskolát, akkor keresd őket bizalommal weboldalukon, hiszen egyéni, csoportos tanfolyamok, vizsgafelkészítők és nyári táborok széles választékával várnak.

A 2023-ban induló Leroy Dance Studio vállalkozás jelmondata: A mosoly a legrövidebb út két ember között, a tánc pedig a legrövidebb út két lélek között. Azt vallják, hogy

minden gyereknek szüksége van a mozgásra, az önkifejezésre, és arra, hogy egy szerető és befogadó csapat része legyen.

Miért ne lehetne ez a mozgásforma akár balett, kortárs vagy modern tánc, fűszerezve egy kis akrobatikával és rengeteg fejlesztő játékkal? A stúdió vezetője, András Kata táncoktató szeretettel várja a táncoslábú gyerekeket már 3 éves kortól egészen 13 éves korig. További részletekért keresd őt a Facebookon!

Ha időtálló, kézműves, horgolt, filc- és fajátékot, esetleg minőségi cipőt keresnél, akkor látogass el Székelyudvarhelyre, a Tompa László utca 2. szám alá, ahol a Lurkó Játék- és Gyerekcipőbolt kínálatát tekintheted meg. A legnépszerűbb játékmárkák mellett kínálatukban megtalálhatod a Montessori- és Waldorf-típusú termékeket is.

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért náluk mindenek előtt első a minőség.

Kizárólag a legjobb gyerekcipőmárkák – Salus, DDStep, Geox, Biomechanics, KicKers – vannak jelen kínálatukban. Lurkó Játék- és Gyerekcipőbolt – Első a minőség!

Patent lakást szeretnél? Bízd a Patentre! A belső tervezéstől az egyedi bútorok tervezésén át a gyártásig minden terhet levesznek rólad.

Nincs meglepetés, már előre láthatod, milyen lesz a lakásod, amikor három dimenzióban megtervezik neked.

Korszerű anyagokból, fából elkészítenek mindent, amit szeretnél. Patent tervezés, patent gyártás! Keresd őket a Facebokon!

A Richter Safari Park Magyarország első és egyetlen autós safari parkja, amely Nagykőrösön, Budapesttől mindössze 50 percre, több mint 32 hektáros területen kínál egész napos kikapcsolódást gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A fantasztikus safari útvonal bejárása után rengeteg más programlehetőség és látványosság várja a vendégeket az élménypark területén. Kezdve a dodgemmel, karusszellel, folytatva a körhintával, ugrálóvárral vagy gokart pályával.

Vegyél részt egy egyedülálló ragadozó safarin, amely során erre a célra kialakított rácsos járművekben csodálhatod meg testközelből az oroszlánokat és tigriseket.

Ha pedig inkább egy szelídebb programra vágysz, akkor az állatsimogató lesz a neked megfelelő lehetőség, ahol Magyarországon honos állatokat simogathatsz, sőt etethetsz meg.

Fedezd fel a S&Z Biciklis Üzlet edény- és háztartási, valamint kiselektronikai részlegét! A legjobb minőségű konyhai edények széles választéka vár a habverőktől kezdve a kavarókon át minden kellékig, amire egy konyhában szükség lehet. Kényelmes és hatékony megoldásokat kínálnak elektromos háztartási gépek terén is: kínálatukban megtalálható a mixer, a kávéfőző és a húsdaráló. Tisztaságot és rendet biztosítanak otthonodban elektromos és kézi takarítógépekkel is. A szabadban való főzés szerelmeseinek pedig kerti edényeket kínálnak, mint például az öntöttvas bográcsok és sütőtárcsák. Látogass el az S&Z Biciklis Üzletbe Sepsiszentgyörgyön, a Supeco szomszédságában!

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. május 27., hétfő

Mérsékeltebb lesz a faipari leépítés, mint azt korábban becsülték

Az előzetesen becsültnél kevesebb alkalmazottjától kell megváljon az a nagy székelyudvarhelyi faipari vállalat, amely korábban 160 fős elbocsátás eshetőségéről tett bejelentést a megyei munkaerő-elhelyező és szakképző ügynökségnél.

Mérsékeltebb lesz a faipari leépítés, mint azt korábban becsülték
2024. május 26., vasárnap

Munkagép alá szorult egy férfi

Mezőgazdasági munkagép alá szorult egy férfi a Maros megyei Marossolymoson vasárnap este – értesít a Maros megyei tűzoltóság sajtóosztálya.

Munkagép alá szorult egy férfi
Munkagép alá szorult egy férfi
2024. május 26., vasárnap

Munkagép alá szorult egy férfi

2024. május 26., vasárnap

A Z generáció nem igazán köszön, nem olvas, nem túlórázik, hamar lelép

Minden demográfiai csoportra kiterjedő előadást tartott Sepsiszentgyörgyön az MCC szervezésében Guld Ádám médiakutató a minap. Az egyetemi oktató a mai fiatalok magatartásának és a digitalizációnak az összefüggéseire is ráirányította a figyelmet.

A Z generáció nem igazán köszön, nem olvas, nem túlórázik, hamar lelép
2024. május 26., vasárnap

Fülöp Zoltán: a szívem a tiétek volt, s marad

Fülöp Zoltán kiváló színművész 70. születésnapját ünnepelték május 25-én Csíkszeredában, a Csíki Játékszín előterében. Mindenki tisztelt Fülese szerint tíz százalék tehetség és kilencven százalék munka teszi a jó színészt.

Fülöp Zoltán: a szívem a tiétek volt, s marad
2024. május 26., vasárnap

Háromszázötvenöt térfigyelő kamerát szerelnek fel Székelyudvarhelyen

Lakótelepekre, városbejáratokhoz, parkokba, parkolókba is kerül térfigyelő kamera Székelyudvarhelyen. A 355 különböző típusú térfigyelő kamera révén növekedhet majd a közbiztonság, csökkenhet a bűncselekmények száma.

Háromszázötvenöt térfigyelő kamerát szerelnek fel Székelyudvarhelyen
2024. május 25., szombat

Nem a legjobb az idei akácméztermés

Csak közepes mennyiségű az idei akácméz-termés. A méhészek ugyanakkor attól tartanak, hogy a termés nagybani felvásárlási ára olyan alacsony lesz, hogy nem fogja megérni nekik értékesíteni az akácmézet.

Nem a legjobb az idei akácméztermés
Nem a legjobb az idei akácméztermés
2024. május 25., szombat

Nem a legjobb az idei akácméztermés

2024. május 25., szombat

Ezekre figyeljenek hétfőn az Erőss Zsolt Aréna környékén

Az FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo hétfői osztályozómeccsére érkező vendégszurkolók felügyeletét a marosvásárhelyi csendőrség regionális parancsnoksága látja el. Mindemellett a csíkszeredai városházának is vannak feladatai.

Ezekre figyeljenek hétfőn az Erőss Zsolt Aréna környékén
2024. május 25., szombat

Hármat ugyan kilőttek, de maradtak még medvék Csíksomlyón

Több Ro-Alert vészhelyzeti üzenetet is kaptak a csíkszeredaiak pénteken este és szombatra virradóan a medvék miatt.

Hármat ugyan kilőttek, de maradtak még medvék Csíksomlyón
2024. május 25., szombat

Folytatódik a lomtalanítás Marosvásárhelyen!

Az akció június 5-ig tart, és felváltva gyűjtenek a város különböző területein.

Folytatódik a lomtalanítás Marosvásárhelyen!
2024. május 24., péntek

Internet nélkül maradt számos Telekom- és Nextgen-ügyfél

Technikai problémák adódtak a Telekom Romania szolgáltatónál, emiatt pedig nem működik megfelelően az internetszolgáltatás. A szolgáltató bejegyzése szerint már dolgoznak a megoldáson.

Internet nélkül maradt számos Telekom- és Nextgen-ügyfél
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!