Gyereknapi játék a Rádió GaGán!

Gyereknapi játék a Rádió GaGán!

Fotó: Rádió GaGa

Imádjuk a gyerekszájakat, és akár évek múlva is kacagva idézzük a vicces mondatokat. De vajon te mindig érted, miről beszélnek a lurkók? Teszteld magad a Rádió GaGa Gyereknapi játékában, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

Székelyhon

2024. május 27., 09:302024. május 27., 09:30

Regisztrálj a Rádió GaGa Gyereknapi játékba, és nyerj! A játékban való részvételhez nincs is más teendőd, mint május 27. – június 1. között elküldeni a 0730-548 888-as számra SMS-ben vagy WhatsApp-on keresztneved, telefonszámod és a megyét, ahonnan hallgatsz bennünket. A játékok órájában többször is meghallgathatod, hogy miről beszél a gyerek. Amennyiben téged hívnak műsorvezetőink, és kitalálod, hogy mit mond a gyerekszáj, azonnal megajándékozunk, de 17:00 óra után a napi fődíj is a tiéd lehet.

És ez még nem minden! Június elsején, azaz gyereknapon kisorsolunk egy 3000 lej értékű extra nyereményt is!

Lássuk, ebben a játékban mi mindent lehet nyerni:

  • mi is lehetne jobb gyerekprogram, mint együtt kalandozni a családdal, így a Richter Safari Park felajánlásának köszönhetően 5 darab 250 lej értékű utalvánnyal lehetnek gazdagabbak a szerencsés regisztrálóink, mely utalványok fejenként 4 fő belépésére jogosítanak fel;

  • a táncoslábú gyerekeknek kedvez a székelyudvarhelyi Leroy Dance Studio, akik 10 darab 125 lej értékű utalványt kínáltak fel, melyeket tánctanfolyamra használhatnak fel a nyertesek;

  • a sepsiszentgyörgyi székhelyű S&Z Biciklis Üzlet jóvoltából 5 darab 100 lej értékű utalvánnyal ajándékozzuk meg hallgatóinkat;

  • gondolva arra, hogy egy gyereknek játékból, no meg cipőből sosem elég, a székelyudvarhelyi Lurkó Játék- és Gyerekcipőbolt felajánlásában 6 darab 50 lej értékű utalványt sorsolunk ki;

  • a marosvásárhelyi inCub.e nyelviskola egy 100 lej értékű Bluetooth fülhallgatóval, valamint egy 80 lej értékű termosszal lepi meg nyerteseinket.

Nap végi nyereményekben sem lesz hiány. Mutatjuk is, hogy melyek ezek:

  • gondolva a nyári táboroztatásra, a Leroy Dance Studio egy 900 lej értékű utalvánnyal örvendeztet meg egy szerencsés gyereket, aki részt vehet egyik tánctáborukban;

  • ha már nyári elfoglaltság, akkor az inCub.e nyelviskola részéről egy 670 lej értékű egyhetes táborbelépővel lehet gazdagabb egy kisgyerek, amelyet felhasználhat az általa kiválasztott eseményen. Ha pedig egyik tábor időpontja sem felelne meg, akkor nyereményét egy 8 alkalmas tanfolyamra válthatja;

  • a kalandos családi programokat támogatja a Richter Safari Park egy darab 250 lej értékű utalvánnyal, amely 4 fő részére jelent belépést Magyarország első és egyetlen autós safari parkjába;

  • a játék fődíját a székelyudvarhelyi Patent Design biztosítja, akik nem mást ajánlottak fel, mint egy 3000 lej értékű utalványt, amely bármilyen szolgáltatásukra felhasználható, legyen szó belsőépítészeti munkáról vagy bútortervezésről és készítésről.

Galéria

Fotó: Rádió GaGa

Te melyik nyereményt választanád?

A játék hivatalos szabályzatát itt találod!

Támogatók

A marosvásárhelyi inCub.e nyelviskola

célkitűzése, hogy korosztálytól függetlenül, legyen akár gyerek vagy felnőtt, senki számára ne jelentsen akadályt idegen nyelven megszólalni.

Ha szeretnél megtanulni románul vagy angolul, esetleg gyerekednek keresel kiváló nyelviskolát, akkor keresd őket bizalommal weboldalukon, hiszen egyéni, csoportos tanfolyamok, vizsgafelkészítők és nyári táborok széles választékával várnak.

A 2023-ban induló Leroy Dance Studio vállalkozás jelmondata: A mosoly a legrövidebb út két ember között, a tánc pedig a legrövidebb út két lélek között. Azt vallják, hogy

minden gyereknek szüksége van a mozgásra, az önkifejezésre, és arra, hogy egy szerető és befogadó csapat része legyen.

Miért ne lehetne ez a mozgásforma akár balett, kortárs vagy modern tánc, fűszerezve egy kis akrobatikával és rengeteg fejlesztő játékkal? A stúdió vezetője, András Kata táncoktató szeretettel várja a táncoslábú gyerekeket már 3 éves kortól egészen 13 éves korig. További részletekért keresd őt a Facebookon!

Ha időtálló, kézműves, horgolt, filc- és fajátékot, esetleg minőségi cipőt keresnél, akkor látogass el Székelyudvarhelyre, a Tompa László utca 2. szám alá, ahol a Lurkó Játék- és Gyerekcipőbolt kínálatát tekintheted meg. A legnépszerűbb játékmárkák mellett kínálatukban megtalálhatod a Montessori- és Waldorf-típusú termékeket is.

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért náluk mindenek előtt első a minőség.

Kizárólag a legjobb gyerekcipőmárkák – Salus, DDStep, Geox, Biomechanics, KicKers – vannak jelen kínálatukban. Lurkó Játék- és Gyerekcipőbolt – Első a minőség!

Patent lakást szeretnél? Bízd a Patentre! A belső tervezéstől az egyedi bútorok tervezésén át a gyártásig minden terhet levesznek rólad.

Nincs meglepetés, már előre láthatod, milyen lesz a lakásod, amikor három dimenzióban megtervezik neked.

Korszerű anyagokból, fából elkészítenek mindent, amit szeretnél. Patent tervezés, patent gyártás! Keresd őket a Facebokon!

A Richter Safari Park Magyarország első és egyetlen autós safari parkja, amely Nagykőrösön, Budapesttől mindössze 50 percre, több mint 32 hektáros területen kínál egész napos kikapcsolódást gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A fantasztikus safari útvonal bejárása után rengeteg más programlehetőség és látványosság várja a vendégeket az élménypark területén. Kezdve a dodgemmel, karusszellel, folytatva a körhintával, ugrálóvárral vagy gokart pályával.

Vegyél részt egy egyedülálló ragadozó safarin, amely során erre a célra kialakított rácsos járművekben csodálhatod meg testközelből az oroszlánokat és tigriseket.

Ha pedig inkább egy szelídebb programra vágysz, akkor az állatsimogató lesz a neked megfelelő lehetőség, ahol Magyarországon honos állatokat simogathatsz, sőt etethetsz meg.

Fedezd fel a S&Z Biciklis Üzlet edény- és háztartási, valamint kiselektronikai részlegét! A legjobb minőségű konyhai edények széles választéka vár a habverőktől kezdve a kavarókon át minden kellékig, amire egy konyhában szükség lehet. Kényelmes és hatékony megoldásokat kínálnak elektromos háztartási gépek terén is: kínálatukban megtalálható a mixer, a kávéfőző és a húsdaráló. Tisztaságot és rendet biztosítanak otthonodban elektromos és kézi takarítógépekkel is. A szabadban való főzés szerelmeseinek pedig kerti edényeket kínálnak, mint például az öntöttvas bográcsok és sütőtárcsák. Látogass el az S&Z Biciklis Üzletbe Sepsiszentgyörgyön, a Supeco szomszédságában!

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. június 29., szombat

Sportos, zenés Gyergyóújfalvi falunapok

Elkezdődik szombaton a Gyergyújfalvi falunapok négy napon át tartó eseménysora. A hétvégén sportrendezvények szerepelnek a programban, hétfőn kulturális és szórakoztató műsorra számíthatnak a résztvevők. Kedden a Bikini koncertje jelenti a csúcspontot.

Sportos, zenés Gyergyóújfalvi falunapok
Sportos, zenés Gyergyóújfalvi falunapok
2024. június 29., szombat

Sportos, zenés Gyergyóújfalvi falunapok

2024. június 29., szombat

Koncertre hív a marosvásárhelyi városháza!

A Marosvásárhelyi Napok 27. kiadása keretében minden este népszerű magyar és román énekesek és együttesek lépnek közönség elé.

Koncertre hív a marosvásárhelyi városháza!
2024. június 28., péntek

Ha rutinellenőrzéskor italos dobozokat lát a rendőr az ön autójában, akkor nagy valószínűséggel előkerül az alkoholteszt

Bizonyos sofőrökkel szemben a közlekedési rendőrök kötelesek alkohol- és drogtesztet alkalmazni - írja elő egy pénteken elfogadott sürgősségi rendelet.

Ha rutinellenőrzéskor italos dobozokat lát a rendőr az ön autójában, akkor nagy valószínűséggel előkerül az alkoholteszt
2024. június 28., péntek

Elbúcsúztak a nyolcadikosok az MCC tehetségprogramjától

Elbúcsúztatták a ballagó nyolcadikosokat a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programjából pénteken délután Sepsiszentgyörgyön, a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében.

Elbúcsúztak a nyolcadikosok az MCC tehetségprogramjától
2024. június 28., péntek

Kifogásolt beépítési elképzelés a Székely Vértanúk emlékműve közelében

Rendelőket és orvoslakásokat tartalmazó egészségügyi központot építenének Marosvásárhelyen a Székely Vértanúk emlékműve közelében. A helyi EMSZ-esek attól tartanak, hogy így nem engedélyeznének ott tömegrendezvényeket, pl. a március 15-i ünnepséget sem.

Kifogásolt beépítési elképzelés a Székely Vértanúk emlékműve közelében
2024. június 28., péntek

Pezseg az élet Kézdivásárhely központjában

Ahogy a forróság enyhül, úgy népesül be a céhes város főtere is, ahol hivatalosan is kezdetét vette a Sokadalom hétvégéje.

Pezseg az élet Kézdivásárhely központjában
2024. június 28., péntek

Évadtervezés épületfelújítás árnyékában

Évadzáró sajtótájékoztatót tartott a Tomcsa Sándor Színháznál Nagy Pál és Barabás Árpád. Az elmúlt évad kiértékelése, illetve a következő évad darabjainak rövid bemutatása után szó esett a székelyhudvarhelyi művelődési ház tervezett felújításáról is.

Évadtervezés épületfelújítás árnyékában
2024. június 28., péntek

Író, irodalomkritikus Kézdivásárhely legújabb Pro Urbe díjasa

Kézdivásárhely önkormányzata húsz év szünet után, 2018-ban döntött a Pro Urbe díjak újbóli odaítélésről. Azóta a város tizenkét jeles személyisége részesült az elismerésben, péntek délután dr. Borcsa János író, irodalomkritikus vehette át a kitüntetést.

Író, irodalomkritikus Kézdivásárhely legújabb Pro Urbe díjasa
2024. június 28., péntek

Vakolatdarabok hullanak egy nyolcemeletes csíkszeredai tömbházról

Évek óta gond a málló vakolat egy csíkszeredai tömbháznál. A lakószövetség dolgozik azon, hogy orvosolja ideiglenesen a problémát, hosszútávon pedig a hőszigetelési munkálat fogja megoldani a helyzetet. Erre a munkára várnak már hosszú ideje.

Vakolatdarabok hullanak egy nyolcemeletes csíkszeredai tömbházról
2024. június 28., péntek

Háromgyerekes családanyát ölt meg a férje Maros megyében

Meghalt egy háromgyerekes családanya, aki hiába kért távolságtartási végzést bántalmazó férje ellen, mert az megölte – osztotta meg a megrázó hírt Csép Andrea, parlamenti képviselő a Facebook-oldalán.

Háromgyerekes családanyát ölt meg a férje Maros megyében
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!