HIRDETÉS

Hodos László a Csíkszeredai Sportklub új igazgatója

Iochom Zsolt 2012. november 02., 13:01 utolsó módosítás: 2012. november 04., 15:38

Pénteken sajtótájékoztató keretében Csiki András Hargita megyei sportigazgató és Cseke Szilárd, a Csíkszeredai Sportklub eddigi ideiglenes vezetője mutatta be Hodos Lászlót, a klub új igazgatóját.

Horváth László felmondása után ideiglenesen Cseke Szilárd vette át a teendőket, őt váltotta az elmúlt napokban Hodos László, aki egyedül pályázott a posztra. Az új elnök, aki ideiglenes jelleggel kapott kinevezést, 1966. június 6-án született Marosvásárhelyen. Bobosként részt vett az 1992-es Albertville-i Olimpián. 2000-től a Sportklubnál bob- és szánkóedzőként tevékenykedett. 2006 és 2010 között a felnőtt jégkorongcsapat munkáját segítette erőnléti edzőként. 2010-től a Román Bob- és Szánkószövetségnél dolgozott technikai igazgatóként.

Hodos László elmondása szerint kinevezését még október 19-én írták alá, de a klubot hivatalosan csak október 27-én értesítették. „A Sportklubnál mindjárt fél éve igazgatóhiány van, az egész munka Cseke Szilárdra és a könyvelőségre hárult, ebből kifolyólag elég sok minden elmaradt, így kívülről úgy nézett ki, hogy a munka megállt, holott dolgoztak” – hangsúlyozta az új igazgató, akinek fő célkitűzése, hogy a klubot visszaállítsa arra a hírnévre, amilyennel rendelkezett 10–20 évvel ezelőtt.

„A Sportklub valamikor az egyik leghíresebb klub volt az országban mind a jégkorongra, mind a téli sportokra értve. A szeredai sportot arra a nívóra kell vinni, ahol volt, és ahol helye van!” – emlékeztette a jelenlévőket. Amin elsősorban változtatni szeretne, az a pályának az irányítása, a munkafolyamat és a sportaktivitás átszervezése, hatékonyabbá tétele. A sportolóktól és a munkatársaktól pontosságot, megbízhatóságot vár el. Mint kiemelte: mindenkire szükség van, mert nagyon nagy személyzethiánnyal küszködnek. Főként egy pályaigazgatóra van szükség, továbbá titkárnőre, mert jelenleg a papírmunkát is ők látják el. Végül megragadta az alkalmat, és köszönetet mondott a hűséges támogatóknak, akik a nehéz gazdasági körülmények közepette is a klub mellett maradtak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
14 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS