Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Négy lélegeztetőgépet kap a gyergyószentmiklósi kórház

Gergely Imre 2020. március 31., 19:00

231 ezer lejből vásárolhat lélegeztetőgépeket a Gyergyószentmiklósi Városi Kórház a helyi képviselő-testület kedd reggeli rendkívüli ülésén elfogadott költségvetés-módosításának köszönhetően; a pénzt nem saját büdzséből biztosítják, előzőleg ugyanis Hargita Megye Tanácsa hagyta jóvá azt a város számára.

Négy lélegeztetőgépet kap a gyergyószentmiklósi kórház
galéria
Nagy Zoltán gyergyószentmiklósi polgármester Fotó: Nagy Zoltán facebook oldala

Ez az egy napirendi pontja volt a rendkívüli tanácsülésnek, de amint Nagy Zoltán polgármester Facebook-bejegyzéséből is kiderült, a „rendkívüli” jelző ezúttal nem csak azt jelentette, hogy fontos, halaszthatatlan céllal hívták össze, hanem a megrendezésének módja is új volt. Az erre célra kifejlesztett internetes platformot használták arra, hogy mindenki otthon, vagy irodájában tartózkodva vehessen részt az ülésen, és így, online zajlott a szavazás is.

A szavazásról Erős Levente, a helyi RMDSZ-frakció vezetője is bejegyzést tett közzé, amelyben közölte, hogy a mostani szavazás eredményeként a meglévők mellé négy új lélegeztetőgép érkezik a kórházhoz. Hozzátette, bízik benne, hogy minél hamarabb meg is érkeznek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat