HIRDETÉS

Megtalálták az eltűnt orvosnő holttestét

Székelyhon 2016. december 17., 20:52 utolsó módosítás: 2016. december 18., 12:49

Egy koronkai ház udvarán találták meg a múlt vasárnap Marosvásárhelyről eltűnt Benedek Orsolya holttestét. Az orvosnő elrablásával és meggyilkolásával egy 27 éves fiatalt gyanúsítanak – közölte szombat este a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Marosvásárhelyi Megyei Sürgősségi Kórház aneszteziológia és intenzív terápia részlegének 32 éves szakorvosa, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem adjunktusa, a rohammentő-szolgálat volt önkéntese eltűnését hétfőn jelentették a rendőrségen.

A hatóságok nagy erőkkel keresték, azonban a hozzátartozók nem adták beleegyezésüket, hogy a rendőrség az üggyel kapcsolatos részleteket közöljön. Benedek Orsolyát utoljára vasárnap 20 óra 50 perckor látták a Marosvásárhely koronkai kijáratánál található nagyáruháznál. A parkolóban megtalálták Opel Tigra típusú személygépkocsiját, és a bevásárlóközpont térfigyelő kameráinak felvételein látszik, ahogy egy személy társaságában álldogált egy sötét színű Volkswagen Transporter típusú mikrobusz mellett.

A rendőrség egy 27 éves koronkai férfit gyanúsít az orvosnő elrablásával és meggyilkolásával. A fiatalembernél szombat hajnalban tartott házkutatás során megtalálták az eltűnt nő holttestét, amelyet törvényszéki kórbonctani vizsgálatnak vetnek alá. A gyanúsítottat őrizetbe vették. A hatósági tájékoztatás nem tartalmaz a nyomozás részleteire vonatkozó információkat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS