Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Önkénteseket keresnek a pulzArt fesztiválra

Rákosi Katalin 2013. augusztus 21., 14:57 utolsó módosítás: 2013. augusztus 21., 14:58

A pulzArt fesztivál szervezőcsapata olyan lelkes, aktív és kultúraszerető fiatalok jelentkezését várja, akik kipróbálnák magukat a szervezésben, és csatlakoznának egy kortárs művészeti programsorozat lebonyolításához.

Az önkéntesek díjmentesen vehetnek részt a fesztivál programjain, ugyanakkor szakmai tapasztalatot szerezhetnek, és betekintést nyerhetnek a rendezvényszervezésbe. A jelentkezési űrlapot a pulzArt fesztivál honlapjáról lehet letölteni, és augusztus 28-ig kell elküldeni a kultura@sepsi.ro címre, vagy személyesen eljuttatni a sepsiszentgyörgyi Városimázs Irodába.

A szervezők megfogalmazása szerint a székelyföldi viszonylatban egyedülálló, szeptember 5–8. között első alkalommal megszervezett pulzArt kortárs összművészeti fesztivál célja, hogy egyszerre szólítsa meg mind a nyakkendős, mind a teniszcipős közönséget olyan reprezentatív, izgalmas, mai művészeti kezdeményezések bemutatásával, amelyek szabadon ötvözik a műfajokat, és inspirálóan hatnak a kultúra iránt érdeklődőkre. A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program központi eseménye, a négy tematikus év találkozási pontja. 2013 Sepsiszentgyörgyön a Hang és szó éve, éppen ezért a zene, az irodalom kiemelt szerepet kap a fesztivál programkínálatában, de természetesen színházi és vizuális művészeti megnyilvánulásokra is sor kerül.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS