Dívák ideje a Rádió GaGán

Dívák ideje a Rádió GaGán

Fotó: Rádió GaGa

A Rádió GaGán a csodálatos hangú énekesnőket nap mint nap hallhatod a 12 frekvencia bármelyikén, de most arra is kíváncsiak vagyunk, hogy neked ki a kedvenc dívád. Nem csak a márciusi nőnap vagy a tavasz kezdete miatt, hanem mert egyszerűen imádjuk őket. Éppen ezért a Rádió GaGán eljött a dívák ideje, egyben egy újabb nagyszabású játékba is belevágunk.

Székelyhon

2024. február 26., 08:302024. február 26., 08:30

2024. február 27., 13:482024. február 27., 13:48

És hogyan regisztrálhatsz? Csak el kell küldd SMS-ben vagy WhatsApp-on a 0730-548 888-as számra nevedet, telefonszámodat, valamint annak a megyének a nevét, ahonnan a Rádió GaGát hallgatod.

Galéria

A fenti elérhetőségre keresztnevünk és telefonszámunk mellett csak a megye nevét kell elküldenünk, ahonnan a Rádió GaGát hallgatjuk

Fotó: Rádió GaGa

Ha mindezt megtetted, akkor március 2–11. között bármikor hívhatnak a Rádió GaGa műsorvezetői, akiknek csak el kell mesélned, hogy ki az a nagyszerű nő, akit tisztelsz, szeretsz és csodálsz – azaz ki a kedvenc dívád. Ha ezt megteszed, akkor már nyertél is. De lássuk a díjakat:

  • a marosvásárhelyi Shoe Box 20 darab, egyenként 100 lej értékű vásárlási utalványt ad a nyerteseknek;

  • a székelyudvarhelyi Vekker 5 darab 100 lejes kávéfogyasztási utalvánnyal lepi meg a hallgatókat;

  • a sepsiszentgyörgyi KATI Naturals 180 lej értékű bőrápolási kényeztető csomagot biztosít a szerencséseknek – összesen 8 darabot;

  • 2 darab, egyenként 320 lej értékű színtanácsadás – ezt adja az ABReka Dabra Szín & Style;

  • a tusnádfürdői négy csillagos Hotel O3zone 5 darab 200 lej értékű wellnessutalvánnyal, valamint 5 darab azonos értékű vacsorautalvánnyal várja a nyertes rádióhallgatókat;

  • 10 darab 50 lej értékű vásárlási utalványt garantál a sepsiszentgyörgyi M&M Cake Express;

  • 15 darab, egyenként 50 lej értékű ajándékcsomaggal díjazza a GaGa-nyerteseket a Gyermelyi, amely egyenként a következőket tartalmazza: 10 darab Gyermelyi-termék (pl. liszt, tésztafélék), 1 darab bevásárlószatyor, 1 darab konyhai törlőkendő, 1 darab edényfogó kesztyű.

A nap végi főnyeremények a következők:

  • 3 darab, egyenként 800 lej értékű táblagép a sepsiszentgyörgyi Hamor Soft-tól;

  • 4 darab, egyenként 500 lejes kényeztető kezelés a Mom's Antiaging Studio jóvoltából;

  • végezetül a Gyermelyi 3 darab konyhai gépet ajánlott fel – 1 darab 450 lej értékű Tefal forrólevegős sütőt, 1 darab 370 lejes Tefal elektromos asztali grillezőt, valamint szintén 1 darab Tefal desszert- és cukrászgépet 480 lej értékben.

Tekerj a Rádió GaGára, küldd el, hogy melyik megyéből hallgatod, és ha hív a műsorvezető, akkor csak nevezd meg azt a dívát, akire felnézel. Játékra fel!

A játék hivatalos szabályzata itt található.

Galéria

Fotó: Rádió GaGa

Támogatók

A Shoe Box 2007-ben nyitotta az első üzletet Marosvásárhelyen, néhány évvel később újabb boltot alapított, illetve már webshopja is van. Pénztárcabarát, kényelmes cipők, széles termékválaszték – mindezek jellemzőek a Shoe Box-ra. Kínálatukban ugyanakkor megtalálhatóak a gyógypapucsok is, amelyek tökéletesen illeszkednek a lábakhoz. Fizikai boltjaikat keresd Maros megye székhelyén az 1848-as sugárút 23-as szám alatt, illetve a Mihai Eminescu 1-es számnál, a Forradalom utca sarkán.

A Vekker Kávéközösségnél hisznek a reggeli mosolyban, a jókedvben és a pörgésben. Ugyanakkor hisznek a beszélgetésben is. Éppen ezért alkottak meg olyan kávézókat Székelyudvarhely-szerte, ahol az előbb felsoroltak mindegyike megjelenik. Amennyiben kávéélményre vágysz, úgy a Vekker Kávéközösség a megoldás. Keresd őket a Városháza téren és az alsó Merkúrnál.

Ismerjétek meg a Fazakas Katalin helyi gyógyszerész által készített magas minőségű natúrkozmetikumokat. Saját fejlesztésű, bőr-azonos hatóanyagokból álló termékeinek palettájában minden bőrtípus számára összeállítható személyre szabott bőrápolási rutin. Kata bőrtanácsadással segíti vásárlóit, nem titkolt célja pedig, hogy mindenki jól érezze magát a saját bőrében – ezt hűen tükrözi a „Comfy in your skin!” jelmondata is. A KATI Naturals Nőnapi Kényeztető ajándékdoboz olyan termékeket tartalmaz, amelyeket bármilyen bőrtípusú személy nyugodtan használhat. Ezek a termékek garantáltan felfrissítik és kényeztetik a bőrödet – mindez természetes összetevőkkel és gyógyszerész által készített formulával. Ismerd meg a KATI Naturals termékeit és szolgáltatásait weboldalukon.

#színtanácsadás avagy #ragyogjonmindennő
Megtalálni az ideális színeinket néha bizony kemény feladatnak tűnik. Ezért vagyok én, az ABReka Dabra Szín & Style – megkönnyíteni az utad önmagad felé. Egy rúzs felöltözeti a fehér póló-farmer szettet, egy blúz megbízhatóságot sugall az állásinterjún, egy ruha magabiztossá tesz – mind-mind a megfelelő színben. Amikor a valaki máson tetsző árnyalatban eltűnsz, és csak a ruha látszik, te csak mögötte jössz. Ezek elkerülésében segítek neked, hogy garantáltan ragyogóvá válj minden alkalommal.

Tusnádfürdő központjában, csodálatos természeti környezetben található a négy csillagos O3zone Hotel, amely vezető helyet foglal el a régióban mind elhelyezkedése, mind szolgáltatásainak minősége szempontjából. A szállodából egyedi kilátás tárul a vendégek elé a Sólyomkő és az Apor-bástya felé egyaránt. A szálloda felszereltségében található étterem, több konferenciaterem, de a spa & wellness szolgáltatásaik is kiemelkedőek. Az O3zone Hotel szolgáltatásai és a szálláshelyen megtapasztalható pozitív élmények teszik az egységet a leglátogatottabb helyek listájának élére Székelyföldön. A fizetés vakációs kártyával is lehetséges. Különleges ajánlataikat tekintsd meg itt.

A Gyermelyi Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és megkerülhetetlen malomipari szereplője. Emellett 8.800 hektár területen folytat mezőgazdasági tevékenységet, és immár Erdélyben is megvetette lábát. A Gyermelyi tészták saját termelésű alapanyagokból készülnek szívvel, lélekkel, évtizedek tudásával, hogy kitűnő minőségű termékek kerüljenek a fogyasztók kosarába és asztalára. Termékkínálatukban a tészták mellett a különböző lisztek is megtalálhatóak, amelyek mindegyike gondos odafigyeléssel kerül a boltok polcaira. Ismerkedj meg a Gyermelyi termékeivel itt.

Szemet gyönyörködtető, változatos és nem utolsó sorban ízletes. Ezek a sepsiszentgyörgyi M&M Cake Express süteményei, amelyeket bármilyen alkalomra bátran ajánlanak. Ebben a háromszéki cukrászdában a hagyományos recepteket újragondolva izgalmas ízvilággal találkozunk, ötvözve a klasszikus és modern cukrászművészet fortélyait. Az M&M Cake Express nem csupán egy olyan hely, ahol süteményeket vásárolhatsz, hanem élményt kínálnak mindazoknak, akik nyitottak az ízek és érzelmek felfedezésére. Vágjunk hát bele!

A HAMOR Soft Kft. jelentős tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő vállalkozás, amely 1990 óta működik Sepsiszentgyörgyön. A cég főként könyvelési és ügyviteli szoftverek fejlesztésére specializálódott, célközönségük a kis- és közepes méretű vállalatok. A HAMOR Soft nemcsak a szoftverfejlesztésben, hanem a szoftver-szervizben, szoftverszervezési és ügyviteli tanácsadásban is aktív. A fő termékek, mint a hCONT, hBILANT, hMARFA, hSALAR, hIMOB, és hPROD kiterjednek az általános számviteli műveletektől az éves beszámolók és tárgyi eszközök nyilvántartásának kezeléséig, valamint az anyagszükséglet és anyagfogyasztás kiszámításáig. A HAMOR Soft átfogó szoftverfejlesztési és tanácsadási szolgáltatásokat kínál, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a kis- és középvállalkozások ügyviteli és könyvelési folyamatait, miközben naprakészek maradnak a jogszabályi változásokkal kapcsolatban. Az ilyen típusú szolgáltatások növelik a vállalatok hatékonyságát és versenyképességét a piacon.

A Mom’s Anti-Aging egyedülálló, innovatív, peptid központú, klinikailag és tudományos kutatásokkal alátámasztott bőrbarát hatóanyagú termékekkel várja kezelésre vendégeit kellemes és nyugodt környezetben Marosvásárhelyen. Ezen kezeléseket kizárólag felső kategóriás, jó minőségű, professzionális termékekkel végzi, amelyek tudományosan is bizonyítottak. A kezelések során olyan hatóanyagokat és eljárásokat alkalmaz, amelyek a bőr egészséges működését támogatják és segítik annak természetes és hosszútávú megújulását. A Mom’s stúdióban használt orvos-kozmetikai termékek nem tartalmaznak bőrt terhelő anyagokat, amelyeket meg is vásárolhatnak a vendégek: kínálatukban metalálhatóak a prémium minőségű arc- és testápoló szerek széles kínálata. További részletek a Mom’s Anti-Aging közösségimédia-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. március 27., szerda

Tehetetlenek a hatóságok az illegális virágárusokkal szemben

Kempingasztalokon, kartondobozokon kínálják eladásra virágaikat a forgalmasabb csíkszeredai közterületeken a román vidékekről érkező virágárusok. Ez tisztességtelen konkurenciát jelent, de nem lehet hatékonyan fellépni ellene.

Tehetetlenek a hatóságok az illegális virágárusokkal szemben
2024. március 27., szerda

Napirenden az RCA-árbefagyasztás meghosszabbítása, meg is van az új határidő

A pénzügyminisztérium javasolja, hogy hosszabbítsák meg június 30-ig a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (RCA) árának befagyasztását; az erről szóló tervezetet már közvitára bocsátották – jelentette be Marcel Boloş tárcavezető.

Napirenden az RCA-árbefagyasztás meghosszabbítása, meg is van az új határidő
2024. március 27., szerda

Töretlen sikernek örvend a Vitamix biobolthálózat

Megállíthatatlan ütemben fejlődik a Vitamix biobolt-hálózat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a családi vállalkozásként indult cég éppen a 65. üzletét nyitotta meg Székelyudvarhelyen. Ennek apropóján beszélgettünk Benedek Zsuzsa társtulajdonossal.

Töretlen sikernek örvend a Vitamix biobolthálózat
2024. március 27., szerda

Van-e B tervünk elbukott érettségi és/vagy felvételi esetére?

Már évek óta ismétlődő tendencia az erdélyi magyar diákság körében, hogy a középiskolát elvégző tanulók közel fele az oktatási rendszer peremére szorul, és időszakosan, vagy akár végzetesen megreked a képességfelmérők megdönthetetlennek vélt kapui előtt.

Van-e B tervünk elbukott érettségi és/vagy felvételi esetére?
2024. március 27., szerda

Bod Péter Ákos tart előadást Székelyudvarhelyen

Bod Péter Ákos közgazdász, politikus, egyetemi tanár tart előadást Székelyudvarhelyen a Romániai Magyar Közgazdász Társaság meghívására március 28-án, csütörtökön.

Bod Péter Ákos tart előadást Székelyudvarhelyen
2024. március 27., szerda

Szerdán is vízszünetre kell számítani Székelyudvarhely több utcájában

Vízszünetre hívják fel a székelyudvarhelyi Templom, Ugron Gábor és Orbán Balázs utcák lakóinak figyelmét, amelyet előreláthatóan délután öt órakor oldanak fel.

Szerdán is vízszünetre kell számítani Székelyudvarhely több utcájában
2024. március 27., szerda

Online kell megpályázni idéntől a Szülőföldön magyarul támogatást

A Szülőföldön magyarul programban lényeges változás történt: idéntől kizárólag elektronikusan lehet majd leadni a kérelmeket, nem kell postán elküldeni, de a pedagógusokra nagyobb felelősség hárul. A mipont.hu felületen lehet majd benyújtani a kérelmeket.

Online kell megpályázni idéntől a Szülőföldön magyarul támogatást
2024. március 26., kedd

Három medve járt Székelykeresztúr egyik utcájában, Ro-Alerten riasztották a lakókat

A székelykeresztúri Berde Mózes utcában három medve miatt riasztották a lakosságot a Ro-Alerten keresztül kedden este.

Három medve járt Székelykeresztúr egyik utcájában, Ro-Alerten riasztották a lakókat
2024. március 26., kedd

Erdővidék daloló tehetségeit keresik

Nép- és könnyűzenei énekversenyen csillogtathatják meg rátermettségüket a gyerekek és ifjú művészek az idén első alkalommal megszervezett Erdővidéki Tehetségkutatón.

Erdővidék daloló tehetségeit keresik
Erdővidék daloló tehetségeit keresik
2024. március 26., kedd

Erdővidék daloló tehetségeit keresik

2024. március 26., kedd

Példamutató életükkel szolgáltak rá a magyar állami kitüntetésre

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adományozott magyar állami kitüntetéseket adták át Csíkszeredában kedden azoknak az erdélyieknek, akik tehetségükkel és szorgalmukkal, példamutató életükkel szolgálták Magyarországot, a magyar nemzetet.

Példamutató életükkel szolgáltak rá a magyar állami kitüntetésre
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!