Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Bizalmat szavaztak az olvasók

Barabás Hajnal 2019. december 06., 12:40

Egy szűk hét van még hátra a Székelyhon napilap nyereményakciójából. December 10-ig még bárki bekapcsolódhat a játékba, az említett időpontig kell egy fél évre vagy teljes évre előfizetni az újságra. A kampány három nagy értékű díját, a vadonatúj Toyota Corolla személyautót, a fűnyírótraktort, valamint a szovátai páros wellnesshétvégét december 13-án sorsolják ki Székelyudvarhelyen.

A Székelyhon munkatársai a Príma Rádió stúdiójában. György-Dávid Csaba műsorvezető Kozán István főszerkesztővel, Fleisz Emőke marketingigazgatóval, valamint Rózsa Sarolta marketingmenedzserrel beszélgetett Fotó: Erdély Bálint Előd

Nemsokára véget ér a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény kampánya, jövő pénteken kisorsolják a fél évre, illetve az egy évre előfizetők között a nyereményjáték három fődíját, a vadonatúj Toyota Corollát, a fűnyírótraktort, valamint a szovátai páros wellnesshétvégét. Az elmúlt időszak tapasztalatairól és a kampány véghajrájáról beszéltek a székelyudvarhelyi Príma Rádióban a Székelyhon munkatársai: Kozán István főszerkesztő, Fleisz Emőke marketingigazgató, valamint Rózsa Sarolta marketingmenedzser.

Jók a visszajelzések

„Augusztus 29-én indultunk el az ismeretlenbe, akkor kezdődött ez a kampány. Közel három hónap távlatából azért lehet azt mondani, hogy az ismeretlenbe indultunk, mert egy új márkát (brandet) kellett felépítsünk, és utána megerősítsünk: a Székelyhon napilapot. Jól tudják az olvasók, hogy ezelőtt másfél évvel gyakorlatilag négy regionális lapból jött létre egy nagy lap, a Székelyhon napilap” – kanyarodott vissza a kezdetekhez Kozán István főszerkesztő. Hozzátette, ebben a helyzetben nem volt elég, hogy egyik napról a másikra nevet váltottunk, hanem meg kellett mutassuk magunkat, hogy kik vagyunk.

A név ugyan változott, de az emberek, az újságírók, a szerkesztők, a háttéralkalmazottak, mindenki, aki tett ezért a lapért, ugyanazok az emberek maradtak

– sorolta. Egy ilyen helyzetben született meg a nyereményjáték ötlete, hogy ne csak a védjegyünket erősítsük, hanem olyan játékkal is jelentkezzünk, amit fognak értékelni, szeretni olvasóink.

Hozzáfűzte, ez a cél a visszajelzések alapján megvalósult. Arra is kitért, hogy nemcsak marketingszempontból, hanem az újságírók nézőpontjából is fontos volt ez a kampány, mint fogalmazott, érdemes volt megvizsgálni, hol tartunk, mit gondolnak, mit tartanak rólunk az olvasók, megvan-e még felénk a bizalmuk.

Fotó: Erdély Bálint Előd

„Az előfizető részéről 210, illetve 420 lej nagy áldozat, hogy kiadja, ezért gondolkodtunk sokat azon, hogy vajon élnek-e majd a lehetőséggel, megbíznak-e bennünk, vagyunk-e annyira közel az olvasótáborunkhoz, hogy megkérhessük őket, bízzanak bennünk, hogy a pénzük jó helyre kerül.

Az akciónk vége felé bátran ki merem jelenteni, a visszajelzések jók”

– mondta Kozán István. „Az az érdekes a nyereményakciónkban, hogy nemcsak nyerésre adunk lehetőséget, hanem ezáltal fél éven, vagy egy teljes éven keresztül az előfizető minden hétköznap olvasnivalót kap, egy nagyon sokoldalú, széles látókörű lapot pórbálunk letenni számukra az asztalra” – hangsúlyozta a főszerkesztő.

Ugyanolyan esély a nyerésre

Fleisz Emőke, lapkiadónk marketingigazgatója a rádióbeszélgetés során azokat igyekezett megszólítani, akik még nem döntötték el, hogy bekapcsolódjanak-e a Székelyhon nyereményjátékába.

Fotó: Erdély Bálint Előd

„A kampány során többen is jelezték, hogy később döntenek arról, részt vesznek-e az akciónkban. Most hozzájuk szólunk, hogy már csak egy szűk hét van hátra. Fontos tudni, aki most fizet elő, az ugyanolyan eséllyel indul a sorsoláson, mint aki például augusztusban fizetett elő” – magyarázta. Ugyanakkor ismét hangsúlyozta, már féléves előfizetéssel is lehet nyerni, ez 210 lejbe kerül, viszont aki egy évre fizet elő, amelynek ára 420 lej, annak neve három szelvényen kerül az urnába, ez háromszoros esélyt jelent a nyerésre.

Sorsolás december 13-án

A Székelyhon napilap kampányának nyereményeit december 13-án, pénteken sorsolják ki Székelyudvarhelyen, közjegyző jelenlétében.

A fődíjat, azaz a közel 80 ezer lej értékű, idei kiadású Toyota Corolla személyautót Székelyföld városaiban többször is kiállították az akció ideje alatt.

Rózsa Sarolta, a Székelyhon marketingmenedzsere elmondta, az autót jelenleg Gyergyószentmiklóson lehet megtekinteni a Székelyhon szerkesztősége előtt, a kollégáknál pedig elő is lehet fizetni a helyszínen. A gyergyószentmiklósi városnapok ideje alatt, december 4–8. között a városközpontban állítják ki a Toyotát, ez idő alatt ki lehet próbálni, milyen benne ülni. Itt is elő lehet fizetni. December 9-étől az autót Székelyudvarhelyre viszik, és ott is marad 13-ig, a sorsolás napjáig.

A nyereményjátékról

Nagyon egyszerű részt venni a nyereményjátékunkban: mindössze annyit kell tenniük az olvasóknak, hogy legkésőbb december 10-ig fél évre, vagy egy évre előfizetnek a Székelyhon napilapra. A Lapozni főnyeremény játékunk révén a mindennapi friss olvasnivaló mellett nagy értékű nyereményeket lehet nyerni: egy vadonatúj Toyota Corolla személyautót, egy fűnyírótraktort vagy egy páros wellness hétvégétsorsolunk ki az akciónk résztvevői között. Az akcióról minden információt megtalálhatnak a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon. Ugyanakkor a 0040–726–719962-es telefonszámon vagy az elofizetes@szekelyhon.ro e-mail címen is lehet érdeklődni az előfizetésről, a nyereményakcióról. Előfizetni az ügyfélszolgálatokon is lehet: Csíkszeredában, Márton Áron utca 18. szám; Székelyudvarhelyen, Bethlen Gábor utca 55. szám; Gyergyószentmiklóson, Virág negyed 41/E szám; Marosvásárhelyen, Borsos Tamás utca 11. szám; Kolozsvár, Wesselényi út (Ferdinánd király út) 37/14. szám; Sepsiszentgyörgyön, Mihail Viteazul utca 2. szám; valamint a H-Press terjesztési hálózatában és újságosstandjain Kovászna megyében.
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS