A promóció 2020. október 9-e és december 14-e között érvényes.
Olvasni még szabad, ezért fontosnak tartjuk, hogy amellett, hogy sajtótermékeink naprakész információkkal és változatos, színes olvasnivalóval látják el Önt, egy kis pluszt csempésszünk az olvasás élményébe. Ajándékcsomagunkkal szeretnénk egyedivé varázsolni azt a néhány percet, ameddig úgy informálódik a világról, hogy közben megtalálja annak szépségét is. Ha részesülni szeretne ebben az élményben, akkor nincs más dolga, mint előfizetni 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika napilapra, vagy 1 évre a Nőileg magazinra vagy a Heti Hirdető hetilapra. Az előfizetést követően garantáltan Öné az ajándékcsomag!
Székelyhon előfizetés
140 lej / 4 hónap
 • Amiért megéri előfizetni:
  4 hónapnyi érdekes és naprakész információt kaphat;
  Ingyenes tematikus kiadványokat mellékelünk a laphoz (Heti kiadványaink: Erdélyi Sport, Erdélyi Gasztró, Erdélyi Napló, Liget, Heti Műsormelléklet; Havi kiadványaink: Előretolt Helyőrség, Kilátó, Látótér, Hit-vallás, Piactér)
  Ajándékcsomagban részesül, melynek tartalma:
  • 1 darab 500 grammos kávé;
  • 2 darab megszemélyesített Székelyhon kávésbögre;
  • 1 darab továbbadható ajándékutalvány, amely 2 hónapos ingyenes előfizetésre jogosít fel.
Krónika előfizetés
140 lej / 4 hónap
 • Amiért megéri előfizetni:
  4 hónapnyi érdekfeszítő és aktuális információt kaphat;
  Ingyenes tematikus kiadványokat mellékelünk a laphoz ( Heti kiadványaink: Erdélyi Napló, Heti Tévéműsor; Havi kiadványunk: Előretolt Helyőrség)
  Ajándékcsomagban részesül, melynek tartalma:
  • 1 darab 500 grammos kávé;
  • 2 darab megszemélyesített Krónika kávésbögre;
  • 1 darab továbbadható ajándékutalvány, amely 2 hónapos ingyenes előfizetésre jogosít fel.
Nőileg előfizetés
114 lej / 1 év
 • Amiért megéri előfizetni:
  1 évnyi színes és izgalmas olvasnivalót kaphat;
  Ajándékcsomagban részesül, melynek tartalma:
  • 1 darab 500 grammos kávé;
  • 2 darab megszemélyesített Nőileg kávésbögre;
  • 1 darab továbbadható ajándékutalvány, amely 2 hónapos ingyenes előfizetésre jogosít fel.
Heti Hirdető előfizetés
144 lej / 1 év
 • Amiért megéri előfizetni:
  1 évnyi szórakoztató és hasznos információt kaphat;
  Ajándékcsomagban részesül, melynek tartalma:
  • 1 darab 500 grammos kávé;
  • 2 darab megszemélyesített Heti Hirdetős kávésbögre;
  • 1 darab továbbadható ajándékutalvány, amely 2 hónapos ingyenes előfizetésre jogosít fel

Gyakran ismételt kérdések

Keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 0726-720.517-es telefonszámon hétköznapokon 08:00-16:00 óra között, vagy várjuk üzenetét az elofizetes@szekelyhon.ro e-mail-címre.

Bármelyik termékre ügyfélszolgálatainkon, lapterjesztőinknél, lapkézbesítőinknél lehet előfizetni, online pedig ezen az oldalon.

Ügyfélszolgálataink elérhetőségei: Csíkszereda: Márton Áron u. 18. szám; Gyergyószentmiklós: Virág lakónegyed 41/E. szám; Marosvásárhely: Borsos Tamás u. 11. szám; Székelyudvarhely: Bethlen Gábor u. 55. szám. Kovászna megye: A H-Press terjesztési hálózatában és újságos standjainál (székhelye: Sepsiszentgyörgy, Mihai Viteazul utca 2. szám).

4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika napilapokra, vagy 1 évre a Nőileg magazinra vagy a Heti Hirdető hetilapra.

Hargita és Maros megyében a saját terjesztési hálózatunkban, Kovászna megyében pedig a H-Press terjesztési hálózatában és újságos standjainál. Postai úton az ország bármely szegletébe el tudjuk juttatni a lapot és az ajándékcsomagot.

Igen, részvételre jogosult minden 18. életévét betöltő (az előfizetés megvásárlásakor), romániai/külföldi lakhellyel rendelkező, természetes- illetve jogi személy (vállalkozók). Sőt, egy személy akár több előfizetést is vásárolhat, így több ajándékcsomagban részesül. *Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Román Postán előfizetők nem vehetnek részt a promócióban.

Az ajándékcsomagban olyan típusú bögrét talál majd, melynek márkajelzése megegyezik azzal a márkával, melyre előfizetett. Az ajándékutalvány nem használható fel saját részre, viszont továbbadható.

Az ajándékutalvány érvényesítéséhez a megajándékozottnak a következő lépéseket szükséges megtenni:

1.Felhívni ügyfélszolgálatunkat a 0726-720517-es telefonszámon, és bediktálni a Résztvevő és a Megajándékozott nevét és címét

2.Az ajándékutalvány csak olyan előfizetésre használható fel, amelyre a Résztvevő maga is előfizetett. (Pl. 4 hónapos Székelyhon előfizetéshez egy darab 2 hónapra szóló, továbbadandó Székelyhon előfizetés jár.)

3.A Résztvevő olyan ismerősének adhatja tovább az utalványt, aki 2020. januárjától nem rendelkezett az adott termékre előfizetéssel. A Megajándékozott, amennyiben megfelel a feltételeknek 2021.01.31-ig válthatja be az utalványt.

Az ajándékcsomagot a Szervező saját terjesztési hálózatán belül az előfizetéstől számított legkésőbb 2 héten belül házhoz szállítja. A Szervező terjesztési hálózatán kívül eső címekre a Román Posta szállítja házhoz az ajándékot, melynek minőségéért, gyorsaságáért a Román Posta vállal felelősséget.

Nyomtatott formában ügyfélszolgálatainkon, míg online a https://lapok.ro/szabalyzat linken bármikor elérhető.

Mert online csak pár kattintás, olcsóbb, kényelmesebb, gyorsabb és mindezek mellett még biztonságos is.

A megrendelt lapokat saját terjesztési hálózatunk, valamint a Román Posta kézbesíti, megrendeléseket ezért csak Románia területére vehetünk fel.

Előfizetése mindig a következő hónap első munkanapjától, egész naptári hónapra szól. Az online előfizetők a következő havi lapszámokra folyó hónap 21. napjáig fizethet elő! A terjesztési hálózatunkon keresztül történő előfizetéseket a hónap utolsó napjáig fogadjuk.

Sőt! Éppen azt reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel az elszármazott erdélyiek hasznos olvasnivalóval örvendeztethetik meg az itthoniakat. Ez az ajándék nem merül feledésbe kibontás után, hiszen minden hétköznap eszébe juttathatja az itthoniaknak a távol lévő rokonokat, isme-rősöket.

Lehetnek, amennyiben nem eurós PayPal számláról fizet. Ez esetben 4%-os átváltási díjat számol fel a PayPal. A fizetésről bővebben itt olvas-hat: https://szekelyhon.ro/fonyeremeny/fizetesi-modok.

Lehetnek, de ez bankonként változik. Kérjük, ellenőrizze bankja utalási költségeit.

Nincsenek.