Aktuálpolitika, tényfeltáró riportok, sport és közélet egy rövid kávé társaságában?
Könnyed témák és interjúk egy finom tea kíséretében?
Csak az italáról gondoskodjon, az olvasnivalót mi szállítjuk!

Fizessen elő a Székelyhonra és magyarországi olvasnivalóra a szürke hétköznapok felpezsdítésére!
Féléves előfizetés
210 lej/6 hónap
1,7 lej/lap
 • Székelyhon
  Előfizetéshez járó kiadványaink
 • Féléves előfizetés esetén egy eséllyel játszik
  Amennyiben 6 hónapra fizet elő napilapunkra, egy szelvénnyel kerül be a sorsolási urnába
  Egy féléves befektetés maradandó értékeket és élményeket eredményezhet
  Heti kiadványok: Erdélyi Sport, Erdélyi Gasztró, Erdélyi Napló, Liget, Heti Műsormelléklet
  Havi kiadványok: Előretolt Helyőrség, Kilátó, Látótér, Hit-Vallás
Székelyhon napilap
35 lej/hó
1,7 lej/lap
 • Székelyhon
  Előfizetéshez járó kiadványaink
 • Ajándék apróhirdetés
  (1 megjelenés/hó, értéke 10 lej)
Népszerű
Éves előfizetés
420 lej/12 hónap
1,7 lej/lap
 • Székelyhon
  Előfizetéshez járó kiadványaink
 • Éves előfizetés esetén három eséllyel játszik
  Amennyiben 12 hónapra fizet elő napilapunkra, három cetlivel kerül be a sorsolási urnába
  Az éves előfizetés leveszi az olvasó válláról a folyamatos előfizetés-hosszabbítás terhét
  Háromszoros esély a nyeremények valamelyikére azokkal szemben, akik csak 6 hónapra fizetnek elő
  Heti kiadványok: Erdélyi Sport, Erdélyi Gasztró, Erdélyi Napló, Liget, Heti Műsormelléklet
  Havi kiadványok: Előretolt Helyőrség, Kilátó, Látótér, Hit-Vallás
Népszerű
Itthon-csomag
55 lej/hó
1,7 lej/lap
 • Székelyhon
  Nőileg
  Füles
  Poén-
  vadászat
 • Ajándék apróhirdetés
  (1 megjelenés/hó, értéke 10 lej)
* Csomagajánlataink csak természetes személyekre érvényesek.

Első nyeremény

Mert, aki minket olvas…

Főnyereményünk egy vadi új Toyota Corolla!

De mit is kell tudni erről az autóról?

 • 2019-ben gyártották
 • 132 lóerős
 • 1600 köbcentis benzinmotoros
 • metálszürke
 • átlagfogyasztása 6 liter alatti
 • 6 év vagy 200 000 km garancia
 • Business felszereltségi szint
 • értéke 78 192 lej

Második nyeremény

Mert, aki minket olvas…

Második díjunk egy Husqvarna TC138-as típusú fűnyírótraktor

Mit érdemes tudni erről a kertészeti eszközről?

 • tartályba gyűjti a levágott füvet
 • vágószélessége 97 cm
 • benzines
 • teljesítménye 11,7 lóerő
 • értéke 12 990 lej


Amennyiben most előfizet a Székelyhonra hat hónapra vagy egy évre,
akkor tavasszal már ezzel a géppel ápolhatja udvarát és kertjét.

Nem rendelhető!

Harmadik nyeremény

Mert, aki minket olvas…


Gyakran ismételt kérdések

A Székelyhon Székelyföld regionális napilapja, a Príma Press Kft. által kiadott Csíki Hírlap, Udvarhelyi Híradó, Gyergyói Hírlap és Vásárhelyi Hírlap jogutódja. Az egységes Székelyhon napilap mind a négy székelyföldi városban saját szerkesztőséget tart fent, így biztosítva, hogy a lapba helyben készült, Székelyföld egészét érintő helyi tartalom kerülhessen. A Székelyhon Székelyföld saját önálló napilapjaként jogelődjeinél sokkal szélesebb réteghez tud eljutni, mint korábbi lapjaink bármikor. Jobb minőségű nyomtatásban több tartalmat kap az olvasó. A napi híreken túl az események hátterét is tüzetesebben vizsgáljuk, a székelyföldi magyarságot érintő kérdéseket alaposan körbejárjuk.

Az előfizetéssel az olvasó a székelyföldi közösség gondolatainak, érzéseinek, problémáinak megosztását, a párbeszéd fenntartását támogatja. Mindaddig, amíg ezt a párbeszédet fenntartjuk, addig a gyökereinket ápoljuk, a közösségünket erősítjük. Amíg a közösségünket erősítjük, addig együttes erővel tudunk közös ügyeinkért, önmagunkért cselekedni.

A 2018-ban olvasói visszajelzések alapján megújított lapot nyolc új kiadvánnyal bővítettük ki, ami nemcsak szórakoztató, hanem egyben tartalmas és hasznos olvasmányt is kínál az olvasóknak. Ne hezitáljon, rendelje meg a lapot, vagy valamelyik lapcsomagot, és próbálja ki, mennyire jó, ha az olvasnivaló mindig kéznél van.

Nőileg Magazin Sokan nőttek fel a Nők Lapja hasábjain, mi is szeretjük a lapot, de sokáig hiányoltuk, hogy nekünk, romániai magyaroknak szóló, hasonló felépítésű magazinunk nincs. 2014-ben szerencsére megszületett a Nőileg, és rendkívüli örömmel tölt el bennünket, hogy 2018. óta az egyetlen erdélyi nőknek szóló, magyar nyelvű női magazin immár hozzánk tartozik, üde és különleges színfoltja lapkínálatunknak. Egyediségének fontos pillére, hogy hasábjain erdélyiek, illetve elszármazottak szólalnak meg, számos szakma jeles képviselői, ismert példaképek vagy hétköznapi hősök.

A Nőileg ízlésesen kialakított, időtálló tartalommal, évi tíz lapszámmal jelentkezik, a 2018-as Mutass jó példát! program keretében gyakran régi barátok, osztálytársak vagy rokonok köszöntek vissza a címlapról. Most ezekből a népszerű számokból válogatva küldünk egyet havonta minden Székelyhon-előfizetőnek. Már csak ezért az ajándékért is megéri 2019-ben előfizetni a Székelyhonra.

Nők Lapja A magazin úgy szól a családokhoz, a fiatal nőkhöz, hogy közben több generáció szemében is megőrizte a hitelességét, így hétről hétre társa tud lenni olvasóinknak: olvasmányokkal, tanácsokkal, tapasztalatokkal az emberi sorsok bemutatásától kezdve a vasárnapi ebédreceptig.

National Geographic A National Geographic havonta megjelenő magazin megismerteti az olvasót az állatok, növények, élő és élettelen természet szépségeivel. A tudomány és technika új vívmányai, a kultúra és a történelem érdekességei mellett környezetünk sorskérdéseivel is foglalkozik, s tettekre indítja az embert a Föld megóvása érdekében.

Füles Poénvadászat Humor és rejtvény hétről hétre értékes pályázati nyereményekkel. Tizenhat oldalas gyűjtemény a legnépszerűbb rejtvénytípusból. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Nem. Az ajánlatok csak természetes személyeknek szólnak. Ha jogi személynek szeretne előfizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a következő elérhetőségek valamelyikén: 0726–719 962; elofizetes@szekelyhon.ro.

Igen, az a magánszemély, aki az előfizetés megkötésekor betöltötte 18. életévét. Sőt, egyszerre akár több előfizetést is lehet kötni, így még nagyobb eséllyel pályázhat a nyeremények egyikére.

Mert online csak pár kattintás, olcsóbb, kényelmes, gyors és mindezek mellett még biztonságos is!

Az ajándék apróhirdetések az adott előfizetés vagy lapcsomag rendelésétől számítva három hónapig használhatók fel a Székelyhon napilapban. Ehhez el kell juttatnia hozzánk a hirdetés szövegét az elofizetes@szekelyhon.ro címre, vagy akár be is diktálhatja telefonon a következő számot tárcsázva: 0726–719 962. Az azonosításhoz szükség van az Ön nevére és a rendelés számára, amit e-mailben küldtünk el.

Nem, minden részvevő legtöbb egy nyereménnyel gazdagodhat. Ez érvényes arra az esetre is, ha több szelvénnyel szerepel a sorsoláson.

A sorsolásra 2019. december 13-án kerül sor a szervező által kijelölt személy és közjegyző jelenlétében, aki hitelesíti a sorsolást. A sorsolás rögzítésre kerül, amelyet a szervező internetes oldalán (www.szekelyhon.ro) megosztanak.

A megrendelt lapokat saját terjesztési hálózatunk, valamint a Román Posta kézbesíti, megrendeléseket ezért csak Románia területén vehetünk fel.

Előfizetése mindig a következő hónap első munkanapjától, egész naptári hónapra szól. A következő havi lapszámokra folyó hónap 21. napjáig fizethet elő!

Természetesen erre is van megoldás. Ebben az esetben egy közjegyző által aláírt meghatalmazással bárkit feljogosíthat arra, hogy nyereménye ügyében törvényszerűen eljárjon.

Nyomtatásban a Székelyhon napilap 2019. szeptember 2-i lapszámában, míg online a https://szekelyhon.ro/fonyeremeny/szabalyzat linken bármikor elérhető.

Sőt! Éppen azt reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel az elszármazott erdélyiek hasznos és élvezetes olvasnivalóval örvendeztethetik meg az itthoniakat. Ez az ajándék nem merül feledésbe kibontás után, hiszen minden hétköznap eszébe juttathatja az itthoniaknak a távol lévő rokonokat, ismerősöket.

Lehetnek, amennyiben nem eurós PayPal számláról fizet. Ez esetben 4%-os átváltási díjat számol fel a PayPal. A fizetésről bővebben itt olvashat: szekelyhon.ro/elofizetes/fizetes.

Mert online csak pár kattintás, olcsóbb, kényelmesebb, gyorsabb és mindezek mellett még biztonságos is. A sorsolásba azok is bekerülnek, akik a Román Postán fizetnek elő.

Lehetnek, de ez bankonként változik. Kérjük, ellenőrizze bankja utalási költségeit.

A megrendelt lapokat saját terjesztési hálózatunk, valamint a Román Posta kézbesíti, megrendeléseket ezért csak Románia területére vehetünk fel.

Előfizetése mindig a következő hónap első munkanapjától, egész naptári hónapra szól. A következő havi lapszámokra folyó hónap 21. napjáig fizethet elő!

Egyszerű és kényelmes megoldás a bankkártyás fizetés automatikus meghosszabbítással! Mert nem kell havonta vesződni az előfizetés megújításával. Ez ugyanis automatikusan megtörténik. A rendszer minden hónapban levonja bankszámlájáról a megrendelt csomag ellenértékét. Csak ennyit, nem többet!

Az automatikusan meghosszabbodó előfizetését bármikor felbonthatja. Kérjük, szándékát jelezze munkanapokon az ügyfélszolgálatunkon (tel.: 0726–719 962). Fontos tudni, hogy az előfizetés mindig a következő naptári hónaptól szakítható meg, a folyó havi megrendelést nem tudjuk megállítani. Önnek tehát, amennyiben nem kívánja fenntartani az automatikus előfizetést, akkor az éppen aktuális hónap legkésőbb 21. napjáig kell sikeresen lemondania a fent említett módon, ezzel jelezve, hogy a következő hónapban már nem tart igényt a szolgáltatásra. Ha a lemondást a tárgyhónap 21. napja után teszi meg, akkor ez a tárgyhónap utáni második hónap előfizetésére lesz érvényes, tehát egy hónappal tovább tart az előfizetés.

Sőt! Éppen azt reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel az elszármazott erdélyiek hasznos olvasnivalóval örvendeztethetik meg az itthoniakat. Ez az ajándék nem merül feledésbe kibontás után, hiszen minden hétköznap eszébe juttathatja az itthoniaknak a távol lévő rokonokat, ismerősöket.

Lehetnek, amennyiben nem eurós PayPal számláról fizet. Ez esetben 4%-os átváltási díjat számol fel a PayPal. A fizetésről bővebben itt olvashat: https://szekelyhon.ro/fonyeremeny/fizetesi-modok.

Nincsenek.

Lehetnek, de ez bankonként változik. Kérjük, ellenőrizze bankja utalási költségeit.

A sorsolást követő héten ügyfélszolgálatosaink telefonon hívni fogják, amennyiben a szerencser Önnek kedvezett. Amennyiben a sorsolást követő héten három hívásból három különböző napon egyszer sem érjük el a nyertest, automatikusan az első számú tartaléknyertes lép elő nyertessé.

Nincsenek.


Médiacsoportunk