Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Portik Csaba 2018. szeptember 17., hétfő

Vereséggel kezdett az Inter Gyergyó

Nyolcadik idényét kezdte el a Gyergyószentmiklósi Inter Gyergyó teremlabdarúgó-csapat. Az elmúlt öt évben számos alkalommal szállt harcba bodzavárási gárdával az Inter, de a pontszerzés csupán néhány alkalommal és kizárólag hazai pályán sikerült.

Portik Csaba 2018. március 21., szerda

A kézdivásárhelyi tehetség a válogatottban is betalált – videó

A Csehországban megrendezett Generali Kupán szerepelt az U19-es román teremlabdarúgó-válogatott. A Kacsó Endre vezette gárda a döntőig menetelt a hatcsapatos tornán, az utolsó meccsen a kézdivásárhelyi Rancz Attila is gólt lőtt.

Gergely Imre, Portik Csaba 2018. március 12., hétfő

Kétgólos hátrányból fordított az Inter Gyergyó

Székely rangadót nyert a teremlabdarúgó 2. Liga 16. fordulójában a Gyergyószentmiklósi Inter Gyergyó, mely nagy küzdelemben verte meg a Kézdivásárhelyi KSE-t. A Remetei Kereszthegy viszont nem tudta megállítani az éllovas Kolozsvári Clujanát.

Gergely Imre, Portik Csaba 2017. november 05., vasárnap

Megvan a Kereszthegy első győzelme

Megszerezte első győzelmét a Gyergyóremetei Kereszthegy a teremlabdarúgó 2. Ligában. A 7. fordulóban a Segesvári Pro Tineret vendégeként tudott nyerni. Az Inter Gyergyónak ellenben csalódottan kellett hazatérnie Észak-Moldvából.

Portik Csaba 2017. október 29., vasárnap

Vereséget szenvedett az Inter és a Kereszthegy is

A rangsorelső kolozsváriakat látta vendégül az Inter Gyergyó szombaton délután, vasárnap pedig a Bukovina Vîcov látogatott Remetére a teremlabdarúgó 2. Liga 6. fordulójában. Mindkét találkozó bővelkedett a gólokban, a pontokat azonban elvitték a vendégek.

Gergely Imre, Portik Csaba 2017. szeptember 15., péntek

Két gyergyószéki csapattal rajtol a futsalmásodosztály

A hét végén elrajtol a teremlabdarúgó 2. Liga 2017–2018-as idénye. Az Inter Gyergyó számára sorozatban ez a hetedik bajnoki szezon lesz, a Gyergyóremetei Kereszthegy pedig az első idényének vág neki.

Portik Csaba 2017. augusztus 31., csütörtök

Éjszakai futásra hívják a gyergyóiakat

Szaladással szeretnék köszönteni az érkező őszt a sportág gyergyói szerelmesei, éppen ezért szeptember 1-jén, pénteken éjszakai futásra hívják a sportág kedvelőit.

Portik Csaba 2017. július 21., péntek

Nekivágnak a hegyeknek a terepkerékpárosok

Százharminc online nevezést jegyeztek a szervezők a második alkalommal megrendezendő Güdüc MTB viadalra, így idén is népes mezőny veselkedik neki a környező domboknak, hegyeknek. 

Portik Csaba 2017. március 26., vasárnap

Gólzáporos Inter Gyergyó-győzelem

Lényegesen javítani tudott a gólkülönbségén az Inter Gyergyó a szombaton este játszott bajnoki meccsén. A Brassói Blue Angelnek nem sok esélyt adtak a gyergyóiak, csupán egy vendégtalálat született.

Portik Csaba 2017. március 03., péntek

Két meccset játszik az Inter Gyergyó

A teremlabdarúgó 2. Liga 10. fordulójából elhalasztott meccsét pótolja be az Inter Gyergyó pénteken este a gyergyószárhegyi sportcsarnokban, szombaton este pedig a Luceafărul Buzău csapatát fogadja.

Portik Csaba 2017. február 22., szerda

Remetén futsaloztak a gyergyószéki csapatok

Kemény összecsapásokat hozott a vasárnap megrendezett visszavágó-sorozat a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság Gyergyó körzeti szakaszában. Öt csapat közül csupán két együttes juthatott be a megyei döntőbe.

Portik Csaba 2017. február 21., kedd

Besztercén pingpongoztak a gyergyóiak

Besztercén rendezték a Snow Ball Kupát az elmúlt hét végén. Az ország több szegletéből is érkeztek amatőr asztaliteniszezők a megmérettetésre, de határon túli versenyzők is asztalhoz álltak.

Portik Csaba 2017. február 06., hétfő

Tarolt a Kereszthegy a megyei futsalbajnokságban

Tölgyes volt a házigazdája a 2016–2017-es idény első turnéjának a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság Gyergyó körzeti szakaszában. Idén öt csapat nevezett be a megmérettetésre.

Legnézettebb
Hallgassa online rádióinkat