HIRDETÉS

Testi sértés miatt korábban már elítélték az orvosnő feltételezett gyilkosát

Rédai Attila 2016. december 19., 17:20

Visszaeső bűnözőnek számíthat a Benedek Orsolya marosvásárhelyi orvosnő megölésével gyanúsított 27 éves koronkai férfi. Bara Szabolcs Barna korábban is erőszakos bűncselekmény miatt került összetűzésbe a törvénnyel.

A marosvásárhelyi bíróság idén májusban testi sértés bűncselekménye miatt alapfokon, de jogerősen 3 év börtönbüntetésre ítélte Bara Szabolcs Barnát és Bara Szilárdot, amelyet 4 év próbaidőre függesztettek fel. A bűntársak 2015-ben M. István Jánost bántalmazták, tettükért kiegészítő büntetésként 4 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, ugyanennyi ideig eltiltották őket attól, hogy az áldozattal, illetve ennek feleségével, M. Erzsébettel felvegyék a kapcsolatot. Továbbá több mint 50 ezer lej anyagi és erkölcsi kártérítést is ki kell fizessenek az áldozatnak, közel 2300 lejnyi kórházi kezelési költséget, 3000 lejnyi ügyvédi honoráriumot és saját perköltségüket. A vádlottakat több hónapnyi halasztgatás után hivatalból kirendelt ügyvéd védte.

Bara Szabolcs Barna esetében vasárnap a Maros Megyei Törvényszék jóváhagyta a 30 napos előzetes letartóztatást. Az orvosnő megölésével gyanúsított férfit ezúttal is hivatalból kirendelt ügyvéd képviselte, aki a házi őrizetet javasolta ügyfele számára.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
7 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS