Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Jótékonysági Katalin-bál Csíkszeredában

Székelyhon 2019. november 19., 14:00 utolsó módosítás: 2019. november 20., 00:31

A Csíki Vállalkozók Egyesülete és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa idén is közösen szervezi meg a jótékonysági Katalin-bált. Az esemény november 23-án 18 órakor kezdődik, a bál helyszíne idén is a csíkszeredai Hargita Vendégváró. A jó hangulatot és a tánczenét a Back in Time zenekar biztosítja. Részvételi díj: 300 lej/fő, amely tartalmazza a jótékonysági hozzájárulást is.

A szervezők közlése szerint a jótékonysági bál bevételéből a következő célokat támogatják: a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházhoz tartozó fizioterápia osztály eszközeinek korszerűsítése, valamint az onkológia osztályra szükséges infuzomat készülék beszerzése; a Romániai Magyar Nemlátók Egyesületének támogatása (magyar nyelvű, vakokra specializálódott gyógypedagógiai oktatás megvalósulásához való hozzájárulás); a gyimesfelsőloki Árpádházi Szent Erzsébet Római Katolikus Líceum eszközeinek korszerűsítése.

Mint ismert, a támogatók ezúttal is szavazással dönthetnek arról, hogy melyik célt kívánják támogatni, így az összeg ezen szavazatok függvényében oszlik meg a támogatottak között. Szavazni az online regisztráció keretében lehet, ahol a bál résztvevői és támogatói jelezhetik, hogy adományukból melyik célt kívánják támogatni.

A rendezvényen festmény-, bor és egyéb tárgyak aukciójára kerül sor, valamint újdonságként tombolahúzás is lesz. Az ezekből befolyt pénzösszeget szintén jótékony célra fordítják a szervezők. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehet szerdán 15 óráig. A rendezvény Facebook-eseménye itt érhető el. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS