Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Érvényesítették az új elnökség mandátumait az MPP székelyudvarhelyi szervezetében

Székelyhon 2019. július 29., 15:04 utolsó módosítás: 2019. július 29., 17:17
HIRDETÉS

A Magyar Polgári Párt (MPP) Országos Elnöksége elfogadta a Székelyudvarhelyi Szervezet Közgyűlésének határozatait, érvényesítve Mike Levente és az új elnökség mandátumait – írja közleményében az MPP.

Gálfi Árpád Fotó: Barabás Ákos

A párt országos elnöksége belső kivizsgálást indított a párt székelyudvarhelyi szervezetének korábbi elnöke, Gálfi Árpád esetében. A kivizsgálást a helyi szervezet nem megfelelő működtetése, illetve az elmérgesedő belső konfliktusok tették szükségszerűvé.

A kivizsgálás első lépéseként az érintett felek meghallgatására került sor a július 26-án, Tusnádfürdőn tartott elnökségi ülésen, ahol

bebizonyosodott, hogy jogos, megalapozott a július 15-én bejelentett fegyelmi eljárás elindítása és folytatása.

A következőkben a helyi szervezet és a megyei szervezet tevékenységét érintő jegyzőkönyveket és dokumentumokat vizsgálja át az Országos Elnökség – írják.

HIRDETÉS

Az Országos Elnökség belső kivizsgálást indít a párt székelyudvarhelyi szervezete július 15-ei közgyűlés körül kialakult helyzet ügyében. Az Országos Elnökség elfogadta a Magyar Polgári Párt Székelyudvarhelyi Szervezete Közgyűlésének döntéseit, és jóváhagyja Mike Levente elnöki és az új elnökség mandátumát.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS