Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Bejelentette idei első fellépőit a VIBE Fesztivál

Székelyhon 2018. március 29., 15:58
HIRDETÉS

A legjobb magyarországi előadókkal, nemzetközi fellépőkkel és menő erdélyi zenekarokkal érkezik a VIBE Fesztivál második kiadása. Július 5-8. között újra fesztiválvárossá alakul Marosvásárhely.

Azok, akik négy napra a Maros-partra költöznek, találkozhatnak például az angliai Dub Pistols Sound Systemmel vagy a Freestylersel, akik az első nemzetközi sztárjai az idei VIBE-nak. A tavasz folyamán újabb ütős nemzetközi fellépőket fognak bejelenteni a szervezők – ígérik a szerkesztőségünknek is elküldött közleményükben.

HIRDETÉS

A magyarországi vonalon ByeAlex és a Slepp, Blahalouisiana, a Kistehén, a Magashegyi Underground, NB és Edo Denova lesznek az újdonságok, és a tavaly nagy bulit produkáló Wellhello, Margaret Island, Hősök, Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Cloud9+ és Sub Bass Monster újra fellépnek a VIBE színpadain.

Az erdélyi előadók közül egyelőre Marosvásárhely kedvenc DJ-ét, Shivert és a kolozsvári FUNKorporationt, illetve az Alteregóból lett Teddy Queent is bejelentették a szervezők. A kézdivásárhelyi, egyre népszerűbb Nick Havsennek is bérelt helye van a DJ pult előtt.

A lista hamarosan újabb nemzetközi, magyarországi és erdélyi nevekkel egészül ki.

Az volt a célunk, hogy megtartsuk azt, ami tavaly nagyon jól sikerült, és egészítsük ki olyan zenekarokkal, akiket tavaly nem sikerült elhoznunk. A nemzetközi vonalat fogjuk igazán erősíteni, a jelenleg bejelentett Dub Pistols Sound Systemen és Freestylersen kívül készülünk még néhány meglepetéssel

– nyilatkozta Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató.

Az idei VIBE témája a REkoncept Erdély, amely visszaköszön majd a színes feszitválprogramban, a tavaly nagy sikernek örvendő VIBE Koli panelbeszélgetéseiben, de az újragondolt, jövőidéző fesztiválhelyszín és bútorzat is illeszkedni fog a témába.

Bérleteket jelenleg 119 lejért lehet vásárolni. Részletek a fesztivál weboldalán.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS