Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Járványhelyzet Székelyföldön
Hargita megye
17 375
+323
Maros megye
45 560
+412
Kovászna megye
14 410
+134
Kattintson a napi összefoglalóért
Járványhelyzet Romániában
Frissítve: 2022. 01. 27.
Összes eset
2 114 834
+31683
Elhunytak
59 797
+71
Gyógyultak
1 873 747
+21880
Járványhelyzet számokban

A Carrefour megnyitja első 100 százalékban önkiszolgáló üzletét Sepsiszentgyörgyön (x)

2021. március 18., 19:07 utolsó módosítás: 2021. március 19., 14:26

Erdély legújabb, és Sepsiszentgyörgy első Carrefour üzletét nyitja meg a Carrefour Románia a város új kereskedelmi központjában, a Sepsi Value Centerben. A vásárlók több mint 30 000 termék közül választhatnak, úgy a SAFE Asset Group Covid-19 compliant biztosítással rendelkező fizikai üzletben, mint online a Carrefour alkalmazás segítségével, a carrefour.ro honlapon, vagy a BRINGO-n keresztül.

A Carrefour megnyitja első 100 százalékban önkiszolgáló üzletét Sepsiszentgyörgyön (x)
galéria
Fotó: Carrefour

A hipermarket a minőségi élelmiszerek széles skáláját kínálja vásárlóinak, mindezt elérhető áron: több mint 150 különböző friss hal és tengeri gyümölcs, több mint 300 féle friss hústermék, több mint 1000 biotermék, valamint Sepsiszentgyörgy és környékéhez kapcsolódó helyi cégek termékeit (Diószegi, Ganesa – pékség és cukrászda, Zoemia – pékség, M&M Cuki – cukrászda, B.A.A. – kürtőskalács-beszállító, Bojári Ízek (Gusturi Boierești) – hentesárú, Authentic Meat – hentes és felvágott, Coniu Farm, Milkom – tejipari termékek).

Mi több, az új hipermarketben megtalálhatóak a Carrefour saját élelmiszeripari és nem élelmiszeripari termékei is (elektromos háztartási eszközök, edények stb.), tisztítószerek és egy új üzleti koncepció, a „shop a shopban” Carrefour Carusel néven, ahol változatos kínálattal és meglepő ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat.

Fotó: Carrefour

Vásárlóink a borok széles palettájáról is kedvükre válogathatnak a WineSquare sarokban, ahol a Carrefour által indított, az ország összes bortermő vidékeinek támogatására indult „Megnyitjuk a román bort” (Deschidem Vinul Romanesc) program borai is megtalálhatóak. A Wine Squareben vásárlóink megismerhetik a különböző régiók borainak történetét, köztük az Erdélyben élő Villa Vinea, Valea ascunsa – Teaca-i bor, a Ciumbrud és Lechburg borpincék történetét. Ezen a régiókból származó borokat a WineSquare „A régiód bora” (Vin din regiunea ta) polcain találhatóak, ez az ötödik ilyen helyszín a Carrefour országos hálózatán belül.

Mindezek mellett természetesen neves borpincék borai is megtalálhatóak, amelyek csak a Carrefour hálózatán belül értékesítik az Exclusiv válogatásnak köszönhetően, ahogy a szakértők által dicsért gasztróborok is elérhetőek a prémium kínálatban.

Mindezek úgy a fizikai üzletünkben, mint a Carrefour alkalmazáson keresztül, a carrefour.ro és BRINGO-n keresztül is elérhetőek. Több vásárlási opció is a rendelkezésre áll:

a kliensek kiválaszthatják, hogy miként szereznék be a termékeket: házhozszállítással, vagy a hipermarketben előkészítve, a Click & Collect opció segítségével.

A Carrefour folytatja üzleteinek modernizálását, hogy a vásárlást minél könnyebbé és kellemesebbé tegye. A Carrefour Sepsiszentgyörgy technológiai szempontból újításnak számít, a 16 darab, száz százalékban önkiszolgáló (Self Check-out) kasszája révén.

A vásárlóknak így lehetőségük nyílik arra, hogy egyedül fizessék termékeiket, így a vásárlási időt hatékonyabban tudják kihasználni, jelentősen csökkentve a várakozási időt.

Ez a Self check-out rendszer bárki számára egyszerű, támogatja úgy a készpénzes, mint a bankkártyával történő fizetést, a vásárlók számára pedig mindig rendelkezésre állnak a Carrefour helyszínen levő alkalmazottai, hogy szükség esetén segítséget nyújtsanak.

A Scan & Pay opció segítségével a vásárlás történhet akár úgy is, hogy a kliens beszkenneli a terméket és fizeti is, abban a sorrendben, ahogy kosarába teszi, így a vásárlás még egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

Fotó: Carrefour

A Carrefour Sepsiszentgyörgy, akárcsak az országos Carrefour-hálózat többi üzlete biztonságos a vásárlók számára: az ebből a célból hozott intézkedéseinknek köszönhetően a SAFE Asset Group tanúsította, hogy a Carrefour Románia megfelel „COVID-19 Compilant” előírásainak, és ezt a tanúsítványt hálózatunk összes hipermarketje megkapta a cég központi székhelyével együtt.

Örülünk, hogy megnyithatjuk az első Carrefour hipermarketet Sepsiszentgyörgyön és Kovászna megyében, és ezáltal közelebb kerülünk a helyi közösséghez.

A Sepsiszentgyörgyön nyíló első Carrefour hipermarket egyben országos premier is, lévén az első az országban, ahol egy teljesen autonóm self check-out kasszarendszer áll a vásárlók rendelkezésére, felkínálva a lehetőséget a vásárlók számára, hogy maguk fizessék termékeiket, és hatékonyabbá tegyék vásárlásra szánt idejüket. Hasonlóképp: üzletünk ugyanazon tető alá hozza az ismert helyi termelőket, így kínálva a város lakóinak az általuk szeretett termékeket. És nem utolsósorban, a Carrefour történetében először bemutatjuk a »shop a shopban« új koncepciónkat, ahol a háztartásban szükséges termékek válnak elérhetővé, rendkívül vonzó áron” – nyilatkozta Marius Munteanu, a Carrefour Sepsiszentgyörgy igazgatója

Fotó: Carrefour

Az első városbeli Carrefourral együtt érkezik az Act for Good program is, ami a Carrefour alkalmazáson keresztül érhető el: ebben

a vásárlók hűségpontokat gyűjthetnek, amelyek lehetővé teszik a számukra kedvezőbb kínálatokat, leárazásokat, különböző élményeket és biztosítja annak a lehetőségét, hogy támogassák a közösségüket.

Az alkalmazásban hetente megújuló kínálat mellett, a Carrefour támogatja a helyi közösség hátrányos helyzetű polgárait: az Act for Good platform tagja lesz egy helyi NGO. Március 18-tól kezdődően az Izsák Egyesület az Act for Good részévé válik, így a Carrefour országos hálózatának összes vásárlója támogathatja őket hűségpontokkal. Ezekből a pontokból készülnek majd el az Örömdobozok, akik az egyesület által támogatott, Kovászna megyei személyekhez jutnak el.

Egy ilyen Örömdoboz egy három személyes család legkevesebb két hétre elengedő élelmiszerét tartalmazza. A csomagot táplálkozási szakértők állítják össze, ezzel biztosítva az élelmiszerek megfelelő tápértékét.

Fotó: Carrefour

A környezet és a közösség iránti felelősségünktől vezérelve vezetjük be új üzletünkben is a gazdasági körforgásra épülő programunkat: „Beárazzuk a Műanyagot” (Punem Preț pe Plastic) Ezáltal a műanyagot (ahogy más hulladékot is) bevezetjük egy olyan körforgásba, ahol a hulladékcsökkentés, újrahasznosítás és feldolgozás játssza a fő szerepet. A Carrefour Sepsiszentgyörgyön is bevezeti a használt étolaj begyűjtését:

3 liter használt étolajért cserébe 1 liter saját márkájú olajat adunk cserébe, 5 liter használt olaj után pedig 2 liter friss olaj jár.

Ez a kezdeményezés az ország összes Carrefour hipermarketében jelen van, és a Lélegezz Zölden (Respiră Verde) szervezet segítségével valósul meg, akik begyűjtik a használt olajat, majd bioüzemanyag és egyéb derivátumok előállítására használják fel őket. A használt olajat a BRINGO alkalmazáson keresztül is le lehet adni, így értesítve a begyűjtőket a használt olaj leadásáról, illetve a friss olaj iránti igényről.

A Lunca Oltului 31-35 utcában található Carrefour Sepsiszentgyörgy új hipermarketében

a vásárlók válogathatnak a nemzetközi, hagyományos és helyi receptek alapján készült gasztronómiai finomságok, vagy a Sepsiszentgyörgy kemencéiben sült friss pékárú és cukrászati termékek közül.

A Carrefour Sepsiszentgyörgy a következő vásárlási lehetőségeket ajánlja:

  • Hipermarket, Sepsiszentgyörgy – Lunca Oltului utca 31.35 szám, nyitva: hétfő-vasárnap 7 és 21 óra között; több mint 30 000 ezer termék elérhető áron; 4 141 négyzetméter vásárlói terület, 500 ingyenes parkolóhely; 16
  • Self Check-out gyorskassza, Click & Collect; ingyenes Wi-Fi; telefon: 0374-714 600; email: office_sfgheorghe@carrefour.com
  • Carrefour alkalmazás, amely tartalmazza az Act for Good programot is
  • BRINGO
Carrefour

A Carrefour Románia egy univerzumnyi lehetőséget biztosít kliensei számára, hogy biztonságosan vásárolhassanak: az ország 360 üzletében, ahol a Carrefour alkalmazás és a Self Service igénybevételével a vásárlás gyorsan és könnyen történik, vagy online rendelés útján, házhozszállítással vagy a Click & Collect révén: www.carrefour.ro és a BRINGO felületen, amelyek ingyenesen elérhetőek a Google Play és App Store alkalmazástárolókban.

A Carrefour programok és hosszútávú országos kezdeményezésesek révén támogatja azokat a közösségeket, ahol tevékenységet fejt ki, ilyenek például: A Varasti Mezőgazdasági Szövetkezet (Cooperativa Agricolă Vărăști), az első ilyen jellegű, amit egy viszonteladó hozott létre, Megnyitjuk a Román Bort (Deschidem Vinul Românesc), BIORomániát Nevelünk (Creștem România BIO), amelynek keretében Romániában premierként bevezettük a „biónak megfelelő” címkét (“în conversie la bio”). Továbbá: A Carrefour mind pénzügyileg, mind szakmai tapasztalatok megosztásával támogatta a Mezőgazdasági Fejlesztésért Alapítvány munkáját, egy független szervezetét, amely a romániai zöldségtermesztés szisztematikus átszervezésén dolgozik.

Fotó: Carrefour

A közösség és környezet iránti felelősségünktől vezérelve szervezi meg a Carrefour Románia a „Beárazzuk a műanyagot” (Punem Preț pe Plastic) gazdasági körforgásra alapuló programját, amelynek célja a műanyagcsomagolások csökkentése, és a műanyag bevezetése egy felelős körforgásba: csökkentés, újrahasznosítás, feldolgozás.

Hasonlóképp, cégünk bevezette a lebomló és komposztálásra alkalmas zacskókat több más biotermék mellett, szelektív hulladékgyűjtő programokat és a jó szokásokat bátorító kezdeményezéseket szervez. Ezekhez a tevekénységeinkhez még hozzátartozik a több mint egy évtizede tartó együttműködésünk a Vöröskereszt – Élelmiszerbank szervezettel, és sok egyéb programban való részvételünk, amelyek a sérülékeny közösségeket támogatják, vagy épp az élelmiszerpazarlás visszaszorítását célozzák.

Prime Kapital

A Prime Kapital egy Közép- és Kelet-Európában működő ingatlanfejlesztő és befektető vállalat. A cég alapítói több mint egy évtizede tevékenykednek a romániai és a régió ingatlanpiacain, az évek során pedig jó hírnevük behozhatatlan előnyre tett szert, ami a minőségi és hosszú távon fenntartható megvalósult fejlesztéseiket illeti. A Prime Kapital hangsúlyosan jelen van Románia ingatlanpiacán, és vertikálisan integrált felépítésű szervezetében több mint 200 széleskörű képességekkel bíró ingatlanszakértő vesz részt, és fedi le a le az ingatlanfejlesztés sajátos és teljes üzletláncát a beszerzéstől a projektek megtervezéséig, a bérléstől az eladásig vagy a tulajdonok adminisztrációjáig. Bővebb információkért látogasson el a vállalat honlapjára.

Fizetett hirdetés (X)

Videó

Videó
Hallgassa online rádióinkat
Fontos számunkra az adatai védelme!

Annak érdekében, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és hirdetéseket, közösségi médiaszolgáltatásokat nyújtsunk, valamint elemezzük a látogatottságokat, partnereinkkel együtt sütiket (cookie-kat) használunk oldalunkon. Kattintson az Elfogadom a sütiket! gombra az említett technológia webes használatának elfogadásához. Bármikor megváltoztathatja hozzájárulási beállításait.Szükség van a hozzájárulásához!

Az alábbi listából kiválaszthatja, hogy mely süticsoportok elhelyezéséhez járul hozzá böngészőjében. Mindegyik kategóriához tartozik egy leírás, amelyben részletezzük, hogy mi és partnereink mire használják az Ön adatait. Nagyra értékeljük, ha elfogadja a sütiket, és garantáljuk, hogy adatai biztonságban lesznek.

Tájékoztatás a sütik használatáról
A Príma Press Kft. által használt sütik kezelése

A Príma Press Kft. által üzemeltetett szekelyhon.ro domainen és aldomainjein keresztül elérhető weboldalakon sütiket (angolul: cookie-kat) használ.

A sütik feladata: információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek például online tranzakciók igénybevételekor, ezáltal nem kell újra begépelni az adatokat; megkönnyítik a weboldal használatát; célzott hirdetések jelennek meg a weboldalon; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

Mi a süti?

A sütik olyan kisméretű adatcsomagok, szöveges fájlok, amelyek a weboldalon történt látogatás alkalmával kerülnek elhelyezésre a böngészőjében. A sütik lehetővé teszik, hogy a felhasználót a következő látogatásakor felismerje, ezáltal a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A sütiket megkülönböztethetjük funkciójuk, tárolási időtartamuk alapján, de vannak olyan sütik, amelyeket a weboldal üzemeltetője helyez el közvetlenül, míg másokat harmadik felek helyeznek el.

Az Székelyhon.ro által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon alkalmazott sütik funkciójuk alapján lehetnek: alapműködést biztosító sütik; preferenciális sütik; statisztikai célú sütik; hirdetési célú sütik és közösségimédia-sütik.

A tárolási időtartamuk alapján megkülönböztetünk munkamenet sütiket, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt, és állandó sütiket, amelyeket a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató nem törli.

Alapműködést biztosító sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható.

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Süti lejárata  
PHPSESSID szekelyhon.ro
Feladata a munkamenetek állapotának lekérése, a munkamenetek között.
munkamenet saját
cookieControll szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
cookieControlPrefs szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
_ga google.com 2 év harmadik fél
_gat google.com 1 nap harmadik fél
_gid google.com 1 nap harmadik fél
cX_G brat.ro/sati 365 nap harmadik fél
cX_P brat.ro/sati 365 nap harmadik fél
cX_S brat.ro/sati munkamenet harmadik fél
evid_{customer_id} brat.ro/sati 90 nap harmadik fél
evid_v_{customer_id} brat.ro/sati 90 nap harmadik fél
evid_set_{customer_id} brat.ro/sati 1 nap harmadik fél
 
Preferenciális sütik:

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a cikk alatti Jó hír/Rossz hír-funkció (szekelyhon.ro; kronikaonline.ro) használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

Preferenciális sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Szolgáltató / Funkció
Süti lejárata
 
newsvote_ szekelyhon.ro
Cikkre való szavazás rögzítése
30 nap saját
 
Hirdetési célú sütik

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha a beállításoknál anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetések fognak megjelenni.

Hirdetési célú sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
__gads google.com 2 év harmadik fél
_fbp facebook.com 3 hónap harmadik fél
ads/ga-audiences google.com munkamenet harmadik fél
DSID google.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 100 nap harmadik fél
IDE google.com 1 év harmadik fél
pcs/activeview google.com munkamenet harmadik fél
test_cookie google.com 1 nap harmadik fél
tr facebook.com munkamenet harmadik fél
 
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

Közösségimédia-sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
act facebook.com munkamenet harmadik fél
c_user facebook.com 1nap harmadik fél
datr facebook.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 1 nap harmadik fél
locale facebook.com 1nap harmadik fél
presence facebook.com munkamenet harmadik fél
sb facebook.com 1 nap harmadik fél
spin facebook.com 1 nap harmadik fél
wd facebook.com 1 nap harmadik fél
x-src facebook.com 1 nap harmadik fél
xs facebook.com 1 nap harmadik fél
urlgen instagram.com munkamenet harmadik fél
csrftoken instagram.com 1 év harmadik fél
ds_user_id instagram.com 1 hónap harmadik fél
ig_cb instagram.com 1 nap harmadik fél
ig_did instagram.com 10 év harmadik fél
mid instagram.com 10 év harmadik fél
rur instagram.com munkamenet harmadik fél
sessionid instagram.com 1 év harmadik fél
shbid instagram.com 7 nap harmadik fél
shbts instagram.com 7 nap harmadik fél
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com 1 nap harmadik fél
SSID  youtube.com 1 nap harmadik fél
SID  youtube.com 1 nap harmadik fél
SIDCC  youtube.com 1 nap harmadik fél
SAPISID  youtube.com 1 nap harmadik fél
PREF  youtube.com 1 nap harmadik fél
LOGIN_INFO  youtube.com 1 nap harmadik fél
HSID  youtube.com 1nap harmadik fél
GPS  youtube.com 1nap harmadik fél
YSC  youtube.com munkamenet harmadik fél
CONSENT  youtube.com 1 nap harmadik fél
APISID  youtube.com 1nap harmadik fél
__Secure-xxx  youtube.com 1 nap harmadik fél
 
A Príma Press Kft-vel szerződött partnerek által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket. A partnerek által alkalmazott sütikről a felhasználók a szolgáltatók saját honlapján tájékozódhatnak:

Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI): https://www.cxense.com/about-us/privacy-policy

Google Analytics: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gtagjs/cookie-usage

Google Ads: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Google AdSense: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

A Príma Press Kft-vel szerződéses kapcsolatban nem álló, harmadik felek által elhelyezett sütik

A fent leírtakkal ellentétben a Príma Press Kft. szerződéses kapcsolatban nem álló más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket a weboldalon, a cégünktől függetlenül, saját működésük érdekében. Az ilyen, harmadik felek által használt sütik elhelyezése ill. az azt elhelyezők által esetlegesen folytatott adatkezelések tekintetében a Príma Press Kft. semmilyen felelősségen nem vállal, e téren felelősségüket kizárja.

Hogyan módosíthatók a sütibeállítások?

A korábban eszközölt sütibeállításokat desktopon a láblécében található Sütibeállítások menüre kattintva bármikor megváltoztathatja. Mobilon pedig a menü gombra, majd a Sütibeállítások menüre bökve éri el.

Alapműködést biztosító sütik:

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható. 

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája: PHPSESSID, cookieControll, cookieControlPrefs, _ga, _gat, _gid, cX_G, cX_P, cX_S, enr_cxense_throrrle, evid_{customer_id}, evid_v_{customer_id}, evid_set_{customer_id}.

 

NEM FOGADOM EL
MINDIG AKTÍV
Preferenciális sütik

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a cikk alatti Jó hír / Rossz hír funkció használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben bizonyos funkciók nem lesznek aktívak

Preferenciális sütik listája: newsvote_

 

NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM
Hirdetési célú sütik:

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetései lesznek.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

NORMÁL – az Ön profilja szerint, személyre szabott hirdetések jelennek meg

ANONIM – a hirdetés az Ön profiljától függetlenül jelenik meg

Hirdetési célú sütik listája: __gads, _fbp, ads/ga-audiences, DSID, fr, IDE, pcs/activeview, test_cookie, tr.

 

ANONIM
NORMÁL
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben a közösségi média funkciói nem lesznek aktívak

Közösségimédia-sütik listája: act, c_user, datr, fr, locale, presence, sb, spin, wd, x-src, xs, urlgen, csrftoken, ds_user_id, ig_cb, ig_did, mid, rur, sessionid, shbid, shbts, VISITOR_INFO1_LIVE, SSID, SID, SIDCC, SAPISID, PREF, LOGIN_INFO, HSID, GPS, YSC, CONSENT, APISID, __Secure-xxx.

 

NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.

Székely Sport