A Carrefour megnyitja első 100 százalékban önkiszolgáló üzletét Sepsiszentgyörgyön

A Carrefour megnyitja első 100 százalékban önkiszolgáló üzletét Sepsiszentgyörgyön

Fotó: Carrefour

Erdély legújabb, és Sepsiszentgyörgy első Carrefour üzletét nyitja meg a Carrefour Románia a város új kereskedelmi központjában, a Sepsi Value Centerben. A vásárlók több mint 30 000 termék közül választhatnak, úgy a SAFE Asset Group Covid-19 compliant biztosítással rendelkező fizikai üzletben, mint online a Carrefour alkalmazás segítségével, a carrefour.ro honlapon, vagy a BRINGO-n keresztül.

2021. március 18., 19:072021. március 18., 19:07

2021. március 19., 14:262021. március 19., 14:26

A hipermarket a minőségi élelmiszerek széles skáláját kínálja vásárlóinak, mindezt elérhető áron: több mint 150 különböző friss hal és tengeri gyümölcs, több mint 300 féle friss hústermék, több mint 1000 biotermék, valamint Sepsiszentgyörgy és környékéhez kapcsolódó helyi cégek termékeit (Diószegi, Ganesa – pékség és cukrászda, Zoemia – pékség, M&M Cuki – cukrászda, B.A.A. – kürtőskalács-beszállító, Bojári Ízek (Gusturi Boierești) – hentesárú, Authentic Meat – hentes és felvágott, Coniu Farm, Milkom – tejipari termékek).

Mi több, az új hipermarketben megtalálhatóak a Carrefour saját élelmiszeripari és nem élelmiszeripari termékei is (elektromos háztartási eszközök, edények stb.), tisztítószerek és egy új üzleti koncepció, a „shop a shopban” Carrefour Carusel néven, ahol változatos kínálattal és meglepő ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat.

Galéria

Fotó: Carrefour

Vásárlóink a borok széles palettájáról is kedvükre válogathatnak a WineSquare sarokban, ahol a Carrefour által indított, az ország összes bortermő vidékeinek támogatására indult „Megnyitjuk a román bort” (Deschidem Vinul Romanesc) program borai is megtalálhatóak. A Wine Squareben vásárlóink megismerhetik a különböző régiók borainak történetét, köztük az Erdélyben élő Villa Vinea, Valea ascunsa – Teaca-i bor, a Ciumbrud és Lechburg borpincék történetét. Ezen a régiókból származó borokat a WineSquare „A régiód bora” (Vin din regiunea ta) polcain találhatóak, ez az ötödik ilyen helyszín a Carrefour országos hálózatán belül.

Mindezek mellett természetesen neves borpincék borai is megtalálhatóak, amelyek csak a Carrefour hálózatán belül értékesítik az Exclusiv válogatásnak köszönhetően, ahogy a szakértők által dicsért gasztróborok is elérhetőek a prémium kínálatban.

Mindezek úgy a fizikai üzletünkben, mint a Carrefour alkalmazáson keresztül, a carrefour.ro és BRINGO-n keresztül is elérhetőek. Több vásárlási opció is a rendelkezésre áll:

a kliensek kiválaszthatják, hogy miként szereznék be a termékeket: házhozszállítással, vagy a hipermarketben előkészítve, a Click & Collect opció segítségével.

A Carrefour folytatja üzleteinek modernizálását, hogy a vásárlást minél könnyebbé és kellemesebbé tegye. A Carrefour Sepsiszentgyörgy technológiai szempontból újításnak számít, a 16 darab, száz százalékban önkiszolgáló (Self Check-out) kasszája révén.

A vásárlóknak így lehetőségük nyílik arra, hogy egyedül fizessék termékeiket, így a vásárlási időt hatékonyabban tudják kihasználni, jelentősen csökkentve a várakozási időt.

Ez a Self check-out rendszer bárki számára egyszerű, támogatja úgy a készpénzes, mint a bankkártyával történő fizetést, a vásárlók számára pedig mindig rendelkezésre állnak a Carrefour helyszínen levő alkalmazottai, hogy szükség esetén segítséget nyújtsanak.

A Scan & Pay opció segítségével a vásárlás történhet akár úgy is, hogy a kliens beszkenneli a terméket és fizeti is, abban a sorrendben, ahogy kosarába teszi, így a vásárlás még egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

Galéria

Fotó: Carrefour

A Carrefour Sepsiszentgyörgy, akárcsak az országos Carrefour-hálózat többi üzlete biztonságos a vásárlók számára: az ebből a célból hozott intézkedéseinknek köszönhetően a SAFE Asset Group tanúsította, hogy a Carrefour Románia megfelel „COVID-19 Compilant” előírásainak, és ezt a tanúsítványt hálózatunk összes hipermarketje megkapta a cég központi székhelyével együtt.

Idézet
Örülünk, hogy megnyithatjuk az első Carrefour hipermarketet Sepsiszentgyörgyön és Kovászna megyében, és ezáltal közelebb kerülünk a helyi közösséghez.

A Sepsiszentgyörgyön nyíló első Carrefour hipermarket egyben országos premier is, lévén az első az országban, ahol egy teljesen autonóm self check-out kasszarendszer áll a vásárlók rendelkezésére, felkínálva a lehetőséget a vásárlók számára, hogy maguk fizessék termékeiket, és hatékonyabbá tegyék vásárlásra szánt idejüket. Hasonlóképp: üzletünk ugyanazon tető alá hozza az ismert helyi termelőket, így kínálva a város lakóinak az általuk szeretett termékeket. És nem utolsósorban, a Carrefour történetében először bemutatjuk a »shop a shopban« új koncepciónkat, ahol a háztartásban szükséges termékek válnak elérhetővé, rendkívül vonzó áron” – nyilatkozta Marius Munteanu, a Carrefour Sepsiszentgyörgy igazgatója

Galéria

Fotó: Carrefour

Az első városbeli Carrefourral együtt érkezik az Act for Good program is, ami a Carrefour alkalmazáson keresztül érhető el: ebben

a vásárlók hűségpontokat gyűjthetnek, amelyek lehetővé teszik a számukra kedvezőbb kínálatokat, leárazásokat, különböző élményeket és biztosítja annak a lehetőségét, hogy támogassák a közösségüket.

Az alkalmazásban hetente megújuló kínálat mellett, a Carrefour támogatja a helyi közösség hátrányos helyzetű polgárait: az Act for Good platform tagja lesz egy helyi NGO. Március 18-tól kezdődően az Izsák Egyesület az Act for Good részévé válik, így a Carrefour országos hálózatának összes vásárlója támogathatja őket hűségpontokkal. Ezekből a pontokból készülnek majd el az Örömdobozok, akik az egyesület által támogatott, Kovászna megyei személyekhez jutnak el.

Egy ilyen Örömdoboz egy három személyes család legkevesebb két hétre elengedő élelmiszerét tartalmazza. A csomagot táplálkozási szakértők állítják össze, ezzel biztosítva az élelmiszerek megfelelő tápértékét.

Galéria

Fotó: Carrefour

A környezet és a közösség iránti felelősségünktől vezérelve vezetjük be új üzletünkben is a gazdasági körforgásra épülő programunkat: „Beárazzuk a Műanyagot” (Punem Preț pe Plastic) Ezáltal a műanyagot (ahogy más hulladékot is) bevezetjük egy olyan körforgásba, ahol a hulladékcsökkentés, újrahasznosítás és feldolgozás játssza a fő szerepet. A Carrefour Sepsiszentgyörgyön is bevezeti a használt étolaj begyűjtését:

3 liter használt étolajért cserébe 1 liter saját márkájú olajat adunk cserébe, 5 liter használt olaj után pedig 2 liter friss olaj jár.

Ez a kezdeményezés az ország összes Carrefour hipermarketében jelen van, és a Lélegezz Zölden (Respiră Verde) szervezet segítségével valósul meg, akik begyűjtik a használt olajat, majd bioüzemanyag és egyéb derivátumok előállítására használják fel őket. A használt olajat a BRINGO alkalmazáson keresztül is le lehet adni, így értesítve a begyűjtőket a használt olaj leadásáról, illetve a friss olaj iránti igényről.

A Lunca Oltului 31-35 utcában található Carrefour Sepsiszentgyörgy új hipermarketében

a vásárlók válogathatnak a nemzetközi, hagyományos és helyi receptek alapján készült gasztronómiai finomságok, vagy a Sepsiszentgyörgy kemencéiben sült friss pékárú és cukrászati termékek közül.

A Carrefour Sepsiszentgyörgy a következő vásárlási lehetőségeket ajánlja:

  • Hipermarket, Sepsiszentgyörgy – Lunca Oltului utca 31.35 szám, nyitva: hétfő-vasárnap 7 és 21 óra között; több mint 30 000 ezer termék elérhető áron; 4 141 négyzetméter vásárlói terület, 500 ingyenes parkolóhely; 16

  • Self Check-out gyorskassza, Click & Collect; ingyenes Wi-Fi; telefon: 0374-714 600; email: office_sfgheorghe@carrefour.com

  • Carrefour alkalmazás, amely tartalmazza az Act for Good programot is

  • www.carrefour.ro

  • BRINGO

Carrefour

A Carrefour Románia egy univerzumnyi lehetőséget biztosít kliensei számára, hogy biztonságosan vásárolhassanak: az ország 360 üzletében, ahol a Carrefour alkalmazás és a Self Service igénybevételével a vásárlás gyorsan és könnyen történik, vagy online rendelés útján, házhozszállítással vagy a Click & Collect révén: www.carrefour.ro és a BRINGO felületen, amelyek ingyenesen elérhetőek a Google Play és App Store alkalmazástárolókban.

A Carrefour programok és hosszútávú országos kezdeményezésesek révén támogatja azokat a közösségeket, ahol tevékenységet fejt ki, ilyenek például: A Varasti Mezőgazdasági Szövetkezet (Cooperativa Agricolă Vărăști), az első ilyen jellegű, amit egy viszonteladó hozott létre, Megnyitjuk a Román Bort (Deschidem Vinul Românesc), BIORomániát Nevelünk (Creștem România BIO), amelynek keretében Romániában premierként bevezettük a „biónak megfelelő” címkét (“în conversie la bio”). Továbbá: A Carrefour mind pénzügyileg, mind szakmai tapasztalatok megosztásával támogatta a Mezőgazdasági Fejlesztésért Alapítvány munkáját, egy független szervezetét, amely a romániai zöldségtermesztés szisztematikus átszervezésén dolgozik.

Galéria

Fotó: Carrefour

A közösség és környezet iránti felelősségünktől vezérelve szervezi meg a Carrefour Románia a „Beárazzuk a műanyagot” (Punem Preț pe Plastic) gazdasági körforgásra alapuló programját, amelynek célja a műanyagcsomagolások csökkentése, és a műanyag bevezetése egy felelős körforgásba: csökkentés, újrahasznosítás, feldolgozás.

Hasonlóképp, cégünk bevezette a lebomló és komposztálásra alkalmas zacskókat több más biotermék mellett, szelektív hulladékgyűjtő programokat és a jó szokásokat bátorító kezdeményezéseket szervez. Ezekhez a tevekénységeinkhez még hozzátartozik a több mint egy évtizede tartó együttműködésünk a Vöröskereszt – Élelmiszerbank szervezettel, és sok egyéb programban való részvételünk, amelyek a sérülékeny közösségeket támogatják, vagy épp az élelmiszerpazarlás visszaszorítását célozzák.

Prime Kapital

A Prime Kapital egy Közép- és Kelet-Európában működő ingatlanfejlesztő és befektető vállalat. A cég alapítói több mint egy évtizede tevékenykednek a romániai és a régió ingatlanpiacain, az évek során pedig jó hírnevük behozhatatlan előnyre tett szert, ami a minőségi és hosszú távon fenntartható megvalósult fejlesztéseiket illeti. A Prime Kapital hangsúlyosan jelen van Románia ingatlanpiacán, és vertikálisan integrált felépítésű szervezetében több mint 200 széleskörű képességekkel bíró ingatlanszakértő vesz részt, és fedi le a le az ingatlanfejlesztés sajátos és teljes üzletláncát a beszerzéstől a projektek megtervezéséig, a bérléstől az eladásig vagy a tulajdonok adminisztrációjáig. Bővebb információkért látogasson el a vállalat honlapjára.

Fizetett hirdetés (X)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. március 26., kedd

Három medve járt Székelykeresztúr egyik utcájában, Ro-Alerten riasztották a lakókat

A székelykeresztúri Berde Mózes utcában három medve miatt riasztották a lakosságot a Ro-Alerten keresztül kedden este.

Három medve járt Székelykeresztúr egyik utcájában, Ro-Alerten riasztották a lakókat
2024. március 26., kedd

Erdővidék daloló tehetségeit keresik

Nép- és könnyűzenei énekversenyen csillogtathatják meg rátermettségüket a gyerekek és ifjú művészek az idén első alkalommal megszervezett Erdővidéki Tehetségkutatón.

Erdővidék daloló tehetségeit keresik
Erdővidék daloló tehetségeit keresik
2024. március 26., kedd

Erdővidék daloló tehetségeit keresik

2024. március 26., kedd

Példamutató életükkel szolgáltak rá a magyar állami kitüntetésre

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adományozott magyar állami kitüntetéseket adták át Csíkszeredában kedden azoknak az erdélyieknek, akik tehetségükkel és szorgalmukkal, példamutató életükkel szolgálták Magyarországot, a magyar nemzetet.

Példamutató életükkel szolgáltak rá a magyar állami kitüntetésre
2024. március 26., kedd

Egy lépéssel közelebb a Zabolát és Barátost összekötő út újjáépítéséhez

Tíz kilométeres megyei útszakasz korszerűsítésére pályázott Kovászna Megye Tanácsa az Anghel Saligny fejlesztési kormányprogram keretében.

Egy lépéssel közelebb a Zabolát és Barátost összekötő út újjáépítéséhez
2024. március 26., kedd

Kampányszagú rendezvényre hívta a sajtót, vitává fajult az esemény

Előválasztási kampányeseményre készült Csergő Tibor, Gyergyószentmiklós polgármestere, ám végül egy rögtönzött köztéri vita alakult ki, mivel egy helyi vállalkozó is megosztotta a meglátásait a polgármester terveivel kapcsolatban.

Kampányszagú rendezvényre hívta a sajtót, vitává fajult az esemény
2024. március 26., kedd

Fontos változás történt a választói névjegyzékbe történő felvételnél

Az európai parlamenti és önkormányzati választásokat megelőző időszak eseménynaptára volt Ráduly István háromszéki prefektus havi sajtótájékoztatójának egyik kiemelt témája, tekintettel arra, hogy azt nemrég hagyta jóvá a kormány.

Fontos változás történt a választói névjegyzékbe történő felvételnél
2024. március 26., kedd

Csíkszeredai VKT: a politika nem az eljárásokról és a politikusokról szól

Az RMDSZ Csíkszeredai Szervezetét működtető VKT elnöke és négy elnökségi tagja – Korodi Attila (elnök), Bors Béla, Sógor Enikő, Ábrahám Előd és Szikszai Tamás – reagált az előválasztást követelő négy önkormányzati képviselő korábbi nyílt levelére.

Csíkszeredai VKT: a politika nem az eljárásokról és a politikusokról szól
2024. március 26., kedd

Szintet lép a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ: négy oktatási intézetet hoznak létre

Gazdasági és karrierfejlesztési, vidékfejlesztési, műszaki és innováció, illetve egészségtudományi oktatási intézeteket hozott létre a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ (SZÉK), hogy magasabb szintű, hatékonyabb munkát végezhessenek.

Szintet lép a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ: négy oktatási intézetet hoznak létre
2024. március 26., kedd

Felborult üzemanyag-szállítóval kapcsolatos gyakorlatot végeznek Korondon

Tűzoltósági gyakorlatot tartanak a 13A jelzésű országút korondi szakaszán március 28-án, csütörtökön délelőtt 11 órától – hívja fel a lakosság figyelmét a korondi polgármesteri hivatal Facebook-bejegyzésben.

Felborult üzemanyag-szállítóval kapcsolatos gyakorlatot végeznek Korondon
2024. március 26., kedd

Elkezdődik a hulladékudvar építése Székelyudvarhelyen

Elkezdik az új hulladéklerakó kialakítását Székelyudvarhelyen, ahová a lakosság önkéntesen viheti majd leadásra a szelektíven gyűjtött szemetet. A kivitelezési határidő ez év vége – olvasható a polgármesteri hivatal oldalán.

Elkezdődik a hulladékudvar építése Székelyudvarhelyen
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!