3+1 ötlet, hogy hova utazzon idén nyáron Pr-cikk

3+1 ötlet, hogy hova utazzon idén nyáron

Görögország

Végre eldobtuk a maszkokat, így mindannyian fellélegezhetünk egy kicsit. Idén nyáron már önfeledten pihenhetünk a tengerparton vagy ismerhetünk meg új tájakat. Ha nincs ötlete, hogy melyik országot, várost vegye célba, akkor mutatunk néhány tippet.

Támogatói tartalom

2022. március 25., 12:592022. március 25., 12:59

2022. március 25., 13:132022. március 25., 13:13

A Christian Tour csíkszeredai kirendeltségének turisztikai tanácsadójával, László Katalinnal beszélgettünk.

Amikor Önnek csak a pihenés a feladata

– Az Üdülés típusú csomagajánlatainkat azok számára ajánljuk, akik szeretnének egy hosszabb időre kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből, és szívesen ismernek meg különleges kultúrákat, országokat. Az ezt a típusú csomagajánlatot választó ügyfeleink 70 százaléka Egyiptomot, Görögországot és Törökországot célozza meg. A 7 éjszakát magába foglaló pihenés során idegenvezető segítségével ismerhetik meg az adott térség látványosságait, és a városi séták után egy megfelelően felszerelt, csodás szálláshelyen pihenhetnek meg, megkóstolva a helyi specialitásokat. Fontos kiemelnünk, hogy ezek a csomagajánlatok magukba foglalják a repülőjegyeket, valamint a reptéri transzfert is, így a kedves vendégnek semmiről sem kell gondoskodnia, csak jól kell éreznie magát.

Galéria

Egyiptom

Hazai és külföldi körutak

– Sokszor tapasztaljuk, hogy a turisták közül sokan bejárták már a fél világot, viszont térségünk adottságait alig ismerik, ezért szívesen ajánljuk a belföldi körutazásokat is, legyen szó kulturális körútról vagy senior voyage-ról, mely az idősebb korosztály számára kialakított csomagajánlat. Ezek a belföldi utak segítenek egy kicsit jobban megismerni országunkat. Ugyanakkor számos ügyfelünk választ kulturális körutazást egy környező országba, vagy kíváncsiak egy európai nagyváros helyi nevezetességeire, egy külföldi ország népszerű tájegységének természeti szépségeire. Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről, irodalomról vagy művészettörténetről.

Galéria

László Katalin

Az élmény teljességéhez nagymértékben hozzájárulnak az útjainkat kísérő, felkészült és tapasztalt, többnyelvű idegenvezetők, akik segítenek eligazodni az utazás során az emberre zúduló információáradatban, kiemelve a legfontosabbakat, megmutatva a kihagyhatatlan látnivalókat. Ezek a típusú utazások öttől tíz naposak is lehetnek, autóbusszal vagy repülővel történnek, és több szálláshely és azok reggelikínálata ismerhető meg. Ügyfeleink hazánkban előszeretettel utaznak a Delta vagy Bukovina vidékére, a külföldi úti célokat választók pedig előszeretettel választják Olaszországot és Törökországot. De ezeken felül még számos más úti célt is kínálunk. Az egész napos programkínálat keretében számos nevezetesség, templom, múzeum tekinthető meg, viszont van lehetőség borkóstolón való részvételre vagy helyi termékek megízlelésére is. Itt megemlíteném az egyedi igények, ötletek alapján megszervezett utazásokat is, amelyeket akár csoportok is igénybe vehetnek. Ezekben az esetekben jelentős kedvezményeket áll módunkban biztosítani. Például Csíkszeredából és annak környékéről több visszatérő ügyfelünk keres meg bennünket hasonló utazások megszervezésének igényével.

Városlátogatás, azaz city break

– A city break típusú csomagokat azoknak az utazóknak találtuk ki, akik csak egy pár napos kiruccanást szeretnének, akik kalandvágyóak és spontán módon szeretnek utazni. A legfelkapottabb úti céljaink közé tartozik Barcelona, Párizs, Prága és Bécs, de a világ bármely pontjára módunkban áll városlátogatást szervezni. Ezek a csomagok a repülőjegyet, a szállást, valamint az étkezést foglalják magukba, ajánlatainktól függően.

A rövidebb utazási csomag közé sorolandó a különböző ünnepkörökhöz – például karácsony vagy húsvét – kapcsolódó tematikus utak, de a fiatalok számára akár fesztiválok idejére is biztosítjuk szolgáltatásainkat.

Ha valami igazán egzotikusra vágyik

– Természetesen gondoltunk azokra is, akik mernek nagyot álmodni, és szívesen elutaznának Dubajba, Zanzibárra vagy a Maldív-szigetekre, hiszen komplex csomagajánlatokkal várjuk az érdeklődőket. Ezek az utak általában hét éjszakát foglalnak magukba, repülőjegy, reptéri transzfer, valamint szálláshely is tartozik hozzájuk. A kirándulás további része már az utazó fantáziájára van bízva.

Galéria

Törökország

Miért a Christian Tour?

– Ha egy szóban kellene összefoglalnom, akkor vállalatunk fő erényeként a megbízhatóságot emelném ki. A Christian Tour az az utazási iroda, amely 100 százalékban biztosítja ügyfelei számára a tökéletes kikapcsolódást. Büszkén mondhatjuk, hogy ügyfeleink nagyon elégedettek szolgáltatásainkkal. Folyamatosan vannak új utazóink, ugyanakkor régi, hűséges partnereink is szívesen térnek vissza hozzánk évről évre. Igyekszünk nemcsak utazásokat kínálni, hanem ismereteink és tapasztalataink alapján személyre szabott, hasznos információkkal szolgálni turistáink számára.

Galéria

Tenerife

A Christian Tour 1997-től működik Romániában, és mára már az ország egyik legnagyobb charter utazásszervezőjévé vált. Az idén 25 évet betöltő vállalkozás évfordulója alkalmából számos kedvezményes ajánlattal várja az utazni vágyókat. A belföldi utazásokon vakációs jegyekkel is részt lehet venni.
Cím: Csíkszereda, Decemberi forradalom utca 9/B/1
Telefonszám: 0743 986 459
E-mail cím: mciuc@christiantour.ro
Weboldal: www.christiantour.ro

(X – fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. május 29., szerda

GPS nyomkövető rendszerrel szerelik fel az iskolabuszokat

Kihirdette szerdán Klaus Iohannis államfő az iskolabuszok használatát szabályozó törvényt, amelynek értelmében a járművek útvonalát a helyhatóságok határozzák meg.

GPS nyomkövető rendszerrel szerelik fel az iskolabuszokat
2024. május 29., szerda

Megvan az „indítási ablak”, ekkor mehet az űrbe a magyar kutatóűrhajós

Magyar diákokkal is kapcsolatba lép az űrből az a magyar kutatóűrhajós, akit a napokban nevesítettek. Sőt már azt is tudni, mikor van az „indítási ablak”.

Megvan az „indítási ablak”, ekkor mehet az űrbe a magyar kutatóűrhajós
2024. május 28., kedd

Reggel héttől lehet majd szavazni, indokolt esetben akár éjfélig

A június 9-i választásokon reggel 7 órakor kezdődik és 22 órakor zárul a szavazás, de akik abban az órában a szavazóhelyiségben tartózkodnak vagy a szavazóhelyiség előtt sorban állnak, 23 óra 59 percig még leadhatják voksukat.

Reggel héttől lehet majd szavazni, indokolt esetben akár éjfélig
2024. május 28., kedd

100 éves jelölt is indul a helyhatósági választáson

A június 9-i helyhatósági választásra 207 389-en, az ugyanaznap tartandó európai parlamenti (EP-) választásra pedig 494-en jelöltették magukat; a legfiatalabb jelölt 23, a legidősebb 100 éves – közölte az Állandó Választási Hatóság (AEP) elnöke.

100 éves jelölt is indul a helyhatósági választáson
2024. május 28., kedd

Letöltendő börtönbüntetés jár ezentúl az emberkereskedelem és a rabszolgatartás bűntette miatt

Elfogadta kedden a képviselőház azt a törvénytervezetet, amely kizárja a felfüggesztett börtönbüntetés kiszabásának lehetőségét rabszolgatartás, emberkereskedelem és gyermekkereskedelem bűntette esetén.

Letöltendő börtönbüntetés jár ezentúl az emberkereskedelem és a rabszolgatartás bűntette miatt
2024. május 28., kedd

Szempontok, amelyek meghatározzák az óvodaválasztást

Hétfőtől lehet óvodába íratni a három évet betöltött kisgyerekeket Romániában. Van olyan szülő, akinél az óvoda és az otthon közti távolság a meghatározó, másoknak a helyben főzött ebéd, van akinek az óvónő személye, vagy a csoport összetétele.

Szempontok, amelyek meghatározzák az óvodaválasztást
2024. május 27., hétfő

Felmelegedik az idő június elejére, de zivatarokkal is kell számolni

A sokévi átlagnál melegebb lesz az időjárás következő két hétben, de az ország nagy részén zivatarokra is gyakran lehet számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) május 27. és június 9. közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

Felmelegedik az idő június elejére, de zivatarokkal is kell számolni
2024. május 27., hétfő

Nevesítve: Farkas Bertalan után ő lehet a következő magyar kutatóűrhajós

A szakértői bizottság végleges döntése alapján Kapu Tibor lehet az az ember, akit Magyarország hosszú évtizedek után ismét a világűrbe küld, míg a tartalékűrhajós Cserényi Gyula lesz, ők fogják elvégezni a kiképzés utolsó fázisát.

Nevesítve: Farkas Bertalan után ő lehet a következő magyar kutatóűrhajós
2024. május 26., vasárnap

Nyolcvankét ittas vezető búcsúzott a jogosítványától

Az elmúlt 24 órában 738 gépjárművezetői jogosítványt vont be a rendőrség, 82-t alkohol, 9-et kábítószer befolyása alatt történő vezetés miatt.

Nyolcvankét ittas vezető búcsúzott a jogosítványától
2024. május 25., szombat

Felhőszakadás, elszórtan jégeső – ez vár ránk szombaton

Viharos időjárásra figyelmeztető előrejelzést adott ki szombaton az Országos Meteorológiai Szolgálat húsz megyére.

Felhőszakadás, elszórtan jégeső – ez vár ránk szombaton
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!