Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Újra Marosvásárhelyen a nyereményautó

Simon Virág 2019. október 21., 16:28 utolsó módosítás: 2019. október 21., 16:29

Visszatért Marosvásárhelyre hétfőn a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, a 2019-es metálszürke Toyota Corolla. Az autót két helyszínen nézhetik meg az érdeklődők, és ugyanott a lap munkatársaival is beszélgethetnek.

Újra Marosvásárhelyen a nyereményautó
galéria
Fotó: Haáz Vince

Hétfőtől új helyszínen látható a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, az idei kiadású, 78 ezer lej értékű, metálszürke Toyota Corolla.

A nyereményautót Marosvásárhelyen, a Dózsa György utcai Merkúr üzlet előtt tekinthetik meg az érdeklődők,

akik kívül-belül megcsodálhatják az 1,6-os, benzines, 130 lőerős járművet. Hétfőtől vasárnapig 12–16 óra között nemcsak a nyereményautót lehet megnézni, hanem az újságírókkal és az adminisztrációs munkatársakkal is lehet találkozni, beszélgetni. Ők mindent tudnak a nyereményről.

A helyszínen elő is lehet fizetni a Székelyhon napilapra. 

A nyereményre felkínált autó október 27-éig, vasárnapig lesz a Dózsa György utcai Merkúr előtt, majd hétfőtől új helyszínre költözik: a Jeddi úti Merkúr előtti parkolóban lesz látható november 3-áig, vasárnapig. Itt is 12–16 óra között lehet majd tájékozódni a nyereményjátékról, beszélgetni és előfizetni.

Fotó: Haáz Vince

A nyereményautót november 4-étől Csíkszeredában tekinthetik meg az érdeklődők.

Fontos tudnivalók

A Business felszereltségi szintű Toyota Corollát az nyerheti meg, aki augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést köt a Székelyhon napilapra. Előbbi 210 lejbe, utóbbi pedig 420 lejbe kerül. Jó hír azoknak, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába. A második díj egy 12 990 lej értékű fűnyírótraktor, a harmadik díj pedig egy kétszemélyes wellnesshétvége a szovátai Brădet Ensana Health Spában. Az újságra lapkézbesítőinknél, szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain, postán, illetve interneten is elő lehet fizetni a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon.
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS