Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
HIRDETÉS

Nyugalomra int Sepsiszentgyörgy polgármestere

Székelyhon 2020. március 22., 19:09 utolsó módosítás: 2020. március 22., 19:10

Legyünk felnőtt, tudatos, higgadt közösség! – kéri Facebook-oldalán megosztott felhívásában Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere a sepsiszentgyörgyi kórházban történt koronavírus-helyzet miatt.

Nyugalomra int Sepsiszentgyörgy polgármestere
galéria
Fotó: Antal Árpád/Facebook

„Kedves sepsiszentgyörgyiek! Azzal a kéréssel szeretnék Önökhöz fordulni, hogy ezekben a rendkívüli és emberpróbáló időkben őrizzük meg a nyugalmunkat.

Megértem a felháborodást, megértem azokat, akik most aggodalmuknak adnak hangot. A láthatatlan ellenség, a bizonytalanság a legfélelmetesebb a világon.

De most két választásunk van: az, hogy felnőtt és felelős közösségként egymás támaszai legyünk, vagy egymásra támadjunk olyankor, amikor a legnagyobb szükségünk van egymásra. Válasszuk az előzőt:

legyünk felnőtt, tudatos, higgadt közösség!

– írja bejegyzésében Antal Árpád.

Mint fogalmaz, amint a helyzet a tudomásukra jutott, megtettek minden lehetséges óvintézkedést.

Fontos, hogy kellő higgadtsággal kezeljük a híreket és ne essünk pánikba. A járványügyi feltárások folyamatban vannak, teszteket végzünk.

Mindenkit arra kérek, hogy ezekben a napokban még akkor is forduljunk szeretettel egymás felé, ha harag van a szívünkben” – kéri a sepsiszentgyörgyiektől a polgármester.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat