Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Még mindig vezetőt keresnek a Gyervíz élére

Barabás Orsolya 2019. november 04., 12:33

Ismét meghirdették az igazgatói állást a Gyervíz ivó- és szennyvízszolgáltató vállalat élére, a jelentkezési határidő november 18. Ha sikeresen lejár a versenyvizsga, akkor decemberben kinevezhetnék a Gyervíz vezetőjét, és elkezdődhetne az a folyamat, amelynek előkészítését több mint két évvel ezelőtt indította el a gyergyószentmiklósi önkormányzat. 

Még mindig vezetőt keresnek a Gyervíz élére
galéria
A gyergyószentmiklósi önkormányzat már több mint két éve keres vezetőt a Gyervíz élére Fotó: Beliczay László

A Gyervíz vezetői állását ismét kiírták. „A jelentkezési határidő november 18-a, a versenyvizsga a tervek eszerint november 22. lesz. Várunk olyan vállalkozókedvű személyeket, akik legalább ötéves vezetői ismerettel rendelkeznek, és kihívást éreznek arra, hogy a gyergyói térségben minőségi szolgáltatást biztosítsanak a fogyasztók számára” – mondta Nagy Zoltán, Gyergyószentmiklós polgármestere.

Az új vízszolgáltató tiszta lappal indulhatna, miután átveszi a feladatot a Go Rt.-től. Ehhez azonban szükség lenne egy kinevezett igazgatóra, aki az átadás-átvétel procedúráját is végigvinné.

Az új gyergyói vízszolgáltató megalakításához első lépésben létrehozták azt a közösségi fejlesztési társulást, melynek Gyergyószentmiklós mellett Gyergyóalfalu és Gyergyóújfalu is tagja. Már tavaly jóváhagyta a gyergyószentmiklósi képviselő-testület a Gyervíz vízszolgáltató törzstőkéjét, 360 ezer lejt, bejegyezték az új céget, majd meghirdették az igazgatói állást. Sikeresen vizsgázott június 25-én Czink Attila, a Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezetének korábbi vezetője, de kinevezését követően nem sokkal le is mondott az RMDSZ és a Szabad Emberek Pártja részéről őt ért támadások miatt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat