Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Lapozni főnyeremény! – új helyszínen a nyereményautó

Székelyhon 2019. október 28., 15:14
HIRDETÉS

Új helyszínre költözött Marosvásárhelyen a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, a 2019-es metálszürke Toyota Corolla. Hétfőtől vasárnapig a Jeddi úti Merkúr előtt látható az idei kiadású, 78 ezer lej értékű Toyota Corolla.

Fotó: Haáz Vince

Naponta 12-16 óra között várjuk az olvasókat, érdeklődőket, akik kívül-belül megcsodálhatják az 1,6-os, benzines, 130 lőerős járművet. A helyszínen az újságírókkal és az adminisztrációs munkatársakkal is lehet találkozni, beszélgetni. A helyszínen elő is lehet fizetni a Székelyhon napilapra.  A nyereményautót november 4-étől Csíkszeredában tekinthetik meg az érdeklődők.

Fotó: Haáz Vince

A Business felszereltségi szintű Toyota Corollát az nyerheti meg, aki augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést köt a Székelyhon napilapra. Előbbi 210 lejbe, utóbbi pedig 420 lejbe kerül. Jó hír azoknak, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába. A második díj egy 12 990 lej értékű fűnyírótraktor, a harmadik díj pedig egy kétszemélyes wellnesshétvége a szovátai Brădet Ensana Health Spában. Az újságra lapkézbesítőinknél, szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain, postán, illetve interneten is elő lehet fizetni a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon.

HIRDETÉS

Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS