Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Ismét Csíkszeredában a nyereményautónk

Székelyhon 2019. november 04., 17:57

Visszatért Csíkszeredába hétfőn a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, a 2019-es, metálszürke Toyota Corolla. A nyereményre felkínált autót ezen a héten a Majláth Gusztáv Károly téren, a Tosca vendéglő előtt tekinthetik meg az érdeklődők, jövő héten pedig a Nagyrét utcai Merkúr áruház parkolójában.

Örömet szerzünk olvasóinknak. A sorsolást egy hónap múlva tartjuk Fotó: Gábos Albin

Ismét Csíkszeredában tekinthető meg a Székelyhon napilap nyereményjátékának fődíja,

a 78 ezer lej értékű, idei kiadású, metálszürke Toyota Corolla.

A nyereményautó hétfőn érkezett a hargitai megyeszékhelyre, ahol két hétig lesz kiállítva, az érdeklődők pedig a jármű megtekintése mellett találkozhatnak munkatársainkkal, információkat kérhetnek tőlük, illetve elő is fizethetnek a Székelyhon napilapra.

Fotó: Gábos Albin

Az 1.6-os, benzines, 130 lőerős személygépkocsit ezen a héten a Majláth Gusztáv Károly téren, a Tosca vendéglő előtt csodálhatják meg kívül-belül az érdeklődők, jövő héten pedig a Nagyrét utcai Merkúr áruház parkolójában. Kollégáink naponta 14 és 16 óra között a helyszínen várják a leendő előfizetőket.

Fontos információk

A Business felszereltségi szintű Toyota Corollát az nyerheti meg, aki augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést köt a Székelyhon napilapra. Előbbi 210 lejbe, utóbbi pedig 420 lejbe kerül. Jó hír azoknak, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába.

A második díj egy 12 990 lej értékű fűnyírótraktor, a harmadik díj pedig egy kétszemélyes wellnesshétvége a szovátai Brădet Ensana Health Spában.

Az újságra lapkézbesítőinknél, szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain, postán, illetve interneten is elő lehet fizetni a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon.

Fotó: Gábos Albin

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS