Esküvős nyereményjáték a Rádió GaGán

Esküvős nyereményjáték a Rádió GaGán

Fotó: GaGa Rádió

Mondj igent a Rádió GaGára = mondj igent a nyereményekre! A tavasz beköszöntével szerelem van a levegőben, így nem is csoda, hogy a márciust egy vagány esküvős nyereményjátékkal zárjuk. Nem számít, hogy házas vagy vagy sem, egy esküvőn már biztosan részt vettél életed során, így válaszolni tudsz arra a kérdésre, hogy melyik volt a legjobb esküvői ajándék, amit adtál vagy kaptál.

Székelyhon

2024. március 13., 10:002024. március 13., 10:00

Ha szeretnél részt venni a játékban, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni a neved, telefonszámod SMS-ben vagy WhatsApp-on a 0730-548 888-as telefonszámra.

Az üzenetbe ne felejtsd el beleírni az esküvő szócskát, valamint a megyét, ahonnan hallgatsz bennünket.

A regisztációval még nem ér véget a játékban való részvétel feltételeinek sora, hiszen március 18–27. között bármikor hívhatnak műsorvezetőink, akiknek a következő kérdésre kell válaszolnod:

melyik volt a legjobb/ legötletesebb/ legviccesebb esküvői ajándék, amit kaptál vagy adtál?

Hogy miért éri meg résztvenni a játékban? Mutatjuk!

  • Az édesszájúaknak kedvez a Mokka cukrászda, hiszen 10 személy fejenként 100 lejes vásárlási utalvánnyal lehet gazdagabb, amelyet finomabbnál finomabb süteményekre, tortákra használhat fel.

  • A Mi|csoda Esküvőszervezés és Dekor 5 darab 100 lej értékű utalványt ajánlott fel, amelyet virágcsokrokra válthatnak be a szerencsések.

  • A Berke jóvoltából 30 darab 70 lej értékű hús és hentesáru-csomagnak örülhetnek hallgatóink.

  • 5 darab 100 lej értékű Váncsa Laska csomag is gazdára talál majd.

  • A Cukorvilág Tortaműhely 20 szerencsést ajándékoz meg 60 lejes utalvánnyal, melyek kézműves finomságok megkóstolására használhatnak fel a nyertesek.

A játék során nap végi főnyereményekkel is kedveskedünk hallgatóinknak, amelyek a következők:

A játék kiemelt fődíját szintén az ABReka Dabra Szín&Style, valamint a KFS Smink és szépségápolás biztosítja, akik 1 darab 920 lej értékű exkluzív lánybúcsús csomagot ajánlottak fel. A csomagot 3 hölgy számára állították össze, a tartalma pedig: színtanácsadás a menyasszonynak, smink minden résztvevőnek, pezsgőzéssel egybekötött ruhapróba, candy bar és insta fotósarok az eseményen.

Galéria

ESKÜVŐ. A keresztnevünk, a telefonszámunk és a lakómegyénk mellett mindössze ennyit kell elküldenünk a 0730 538 888-as telefonszámra ajátékba való regisztrációhoz.

Fotó: GaGa Rádió

A játék hivatalos szabályzata itt található.

Támogatóink

„Egy esküvő akkor igazán drága, amikor egy jó fotót a végén nem találunk magunkról. Tedd hát a nagy napot egyedivé és emlékezetessé, saját színeidben ragyogva” – vallja az ABReka Dabra Szín&Style alapítója Arany Réka Beatrix, valamint Ruszuly Sára, a KFS Smink és szépségápolás tulajdonosa.

A színtanácsadás és a saját természetes szépségünket tükröző smink örök aduász lehet egy nő kezében.

A színtanácsadás és az alapvető sminkelési technikák elsajátítása nem csak a hétköznapokban lehetnek segítségünkre, hanem az esküvői előkészületekben is támaszaink lehetnek. Találd meg a saját színeid úgy az öltözködésben, mint a sminkelésben, és ragyogj minden nap. Ha pedig éppen lánybúcsúra készülsz, de nincs ötleted, hogy milyen programotok legyen, akkor ne felejtsd el bekövetni az ABReka Dabra Szín&Style, valamint a KFS Smink és szépségápolás oldalakat a közösségi médiában, hiszen exkluzív csomagajánlatokkal várnak.

Ha már a jó fotókról beszéltünk, akkor érdemes szót ejtenünk a Retrobooth vállalkozásról is, hiszen ők ott jelennek meg, ahol történik valami emlékezetes. Legyen az egy kedves barátod esküvője, egy nyári fesztivál, egy nagy céges buli a munkatársakkal, vagy éppen gyereknap,

a Retrobooth fotóba zárja azokat a pillanatokat, amelyeket jó érzés lesz majd felidézni a jövőben.

Abban segítenek, hogy az élményeket hazavihesd magaddal, és megőrizhesd egy fényképkockára rögzítve, és akár a hűtőszekrényed oldalára tűzve bármikor mosolyt csalhasson az arcodra. Jelenleg több mint 10 fotódobozzal és egy 360 video booth-al kívánnak minden megkeresésnek eleget tenni az ország bármely pontján.

Nincs esküvő vagy családi rendezvény sütemény nélkül, igaz? A Mokka cukrászda az a hely ahol a piskóta tojásból készül, a dió dióból van, a lekvár igazi lekvár, és ahol nincs helye az adalékanyagoknak.

Helyi alapanyagok felhasználásával készült kézműves termékekkel vár a 18 éves Mokka cukrászdák bármelyike.

Ha egyedi ízvilágot keresel, esetleg szívesen kipróbálnál glutén-, laktózmentes vagy raw vegan süteménykreációkat, akkor irány Csíkszereda, a Nagyrét utcai Kaufland vagy Csíkszentmárton, a Csekefalvi út 8 szám.

Ha friss tojásból készült, jó tápanyagtartalmú száraztésztát ennél, akkor keresd a sepsiszentgyörgyi Váncsa Laskát.

A hagyományos recept alapján készült leves-, illetve körettészták széles tárházát kínálja az 1990-től működő vállalkozás. A modern technológiával gyártott száraztésztáik mellett megtalálhatóak kézműves termékeik is, melyek kiválóságát nemcsak a vásárlói visszajelzések, hanem szakmai díjak is bizonyítják. Ha egy igazán egyedi ízélményre vágysz, kóstold meg még ma a Váncs Laska díjnyertes durum óriás kockáját vagy a Medvehagymás Tagiatellejét, de keresd bátran a többi terméküket is.

A Cukorvilág Tortaműhelyben egyedi torták, egyedülálló ízvilággal rendelkező sütemények és dekoratív desszertek készülnek.

Kizárólag magas minőségű alapanyagokból, illetve tartósítószer és adalékanyagok hozzáadása nélkül állítják elő kézműves finomságaikat.

A Cukorvilág Tortaműhely az általatok rendelt torták díszítését a Ti elképzeléseitek alapján készíti el! „Lépj be velünk a Cukorvilágba, az édes pillanatokért!”

A Mi|csoda Esküvőszervezés és Dekorációnál az egyediségben, minőségben és a kreativitásban rejlik az erő. Ha keresel valakit, aki teljeskörűen segít az esküvőszervezésben és lebonyolításban, aki profi tanácsokkal lát el a nagy nappal kapcsolatban, akkor keresd Kovács Abigélt, a márka alapítóját.

Legyen szó esküvői, születésnapi, keresztelői, kicsengetési vagy céges rendezvény dekorációjáról, a Mi|csoda Esküvőszervezés és Dekorációnak mindenre van egy jó ötlete.

Virágcsokrok, virágkompozíciók, virágdobozok széles választékát kínálják minden eseményre. Szolgáltatásaik elérhetőek Kovászna, Hargita és Maros megyében is. Nézd meg eddigi munkáikat közösségi média oldalaikon. Micsoda, ahol te meg én mi leszünk!

Egyszerűen hagyományost, természetesen tökéletest készíteni. Ez a Berke mottója, akiknél a finom ízek nemcsak üres szavak, hanem valós zamatok.

Próbáld ki a Berke ínycsiklandó termékeit, válogass a különleges ízek közül, amelyekben nem fogsz csalódni. A Berke-termékeket megtalálod a Merkúr üzleteiben, de akár online is vásárolhatsz a berke.ro weboldalon vagy látogass el ivói bemutatóüzletünkbe.

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. május 14., kedd

Gábor Áron-díj a Székely Nemzeti Múzeumnak, történelmi kincseink őrzőjének

Ünnepélyes eseményen tisztelegtek a székelység történelmi emlékét őrző sepsiszentgyörgyi múzeum és annak alapítói, munkatársai előtt kedden este. A különleges alkalmat a Székely Nemzeti Tanács által odaítélt Gábor Áron-díj átadása koronázta meg.

Gábor Áron-díj a Székely Nemzeti Múzeumnak, történelmi kincseink őrzőjének
2024. május 14., kedd

Újból ömlik a víz a parajdi sóbányába

A legkritikusabb szakaszon csőbe vezették a Korond-patakot, hogy megakadályozzák a parajdi sóbányába való beömlését, de ez csak egy azonnali, sürgősségi megoldás. A patak kimosta a sós talajt, így jutott be a bányába.

Újból ömlik a víz a parajdi sóbányába
2024. május 14., kedd

Óriási veszélyt rejteget a kényelmes helyzet a választásokon Tamás Sándor szerint

Míg Háromszék városainak többségében versenyhelyzet körvonalazódik, addig Kovászna megye községeinek zömében hátradőlhetnek a választópolgárok és a jelöltek, mivel 19 községben ellenfél nélkül pályázhatnak a polgármesteri címért.

Óriási veszélyt rejteget a kényelmes helyzet a választásokon Tamás Sándor szerint
2024. május 14., kedd

Több lehetőséget biztosít a metropolisz-övezet, mint amire magukban kapacitásuk lenne az önkormányzatoknak

Miért jó, hogy a megyeszékhely és közelében levő községek egy metropolisz-övezetbe egyesültek, mi oldódik-oldódott meg e társulás által? – többek között ezek a kérdések kerültek újra terítékre a kedden, Illyefalván tartott polgármester-találkozón.

Több lehetőséget biztosít a metropolisz-övezet, mint amire magukban kapacitásuk lenne az önkormányzatoknak
2024. május 14., kedd

A börtönbe és a kriptába is benézhetünk a Múzeumok Éjszakáján

Marosvásárhelyen a hagyományokhoz híven, immár 18. alkalommal szervezik meg szombaton a Múzeumok éjszakáját. A megyeszékhelyen csak a könyvtárosok tiltakoznak, például a Teleki Tékában zárt kapuk lesznek.

A börtönbe és a kriptába is benézhetünk a Múzeumok Éjszakáján
2024. május 14., kedd

Előadás a Szent László-legendát ábrázoló freskókról

Sashalmi-Fekete Tamás A Szent László-legenda falképciklus szimbolikája című előadása május 16-án, csütörtökön lesz a csíkszeredai városházán.

Előadás a Szent László-legendát ábrázoló freskókról
2024. május 14., kedd

Szerezzük vissza a kontrollt a saját életünk felett

A remény támogatása SOS címmel tartott szakmai napot az Áradat Egyesület Csíkszeredában; az eseményen a nemrég elkészült, öngyilkosság-megelőzést célzó kisfilmet is bemutatták.

Szerezzük vissza a kontrollt a saját életünk felett
2024. május 14., kedd

Ismét a keresztény zene és szellemiség tölti be Gyergyószentmiklóst

Minőségi rendezvényre, közösségépítő és közösségerősítő programokra várja a FeltöltŐ keresztény zenei fesztivál a résztvevőket. Június utolsó hétvégéjére zenével, elgondolkodtató előadásokkal és számos egyéb eseménnyel készülnek.

Ismét a keresztény zene és szellemiség tölti be Gyergyószentmiklóst
2024. május 14., kedd

Nincs pardon: tíz évre is eltilthatják a vezetéstől az ittasan elkapott sofőröket

Nincs többé pardon az ittas vezetésért – elfogadta az erről szóló törvénymódosítást kedden a képviselőház. Eszerint a 0,80 g/l fölötti légalkohol-koncentrációval vezető sofőrök 1-5ig terjedő letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetők.

Nincs pardon: tíz évre is eltilthatják a vezetéstől az ittasan elkapott sofőröket
2024. május 14., kedd

Egyre gyakoribb a medvejárás Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen is

Egy hét alatt közel húsz riasztást küldtek medvék lakott területen való jelenléte miatt Hargita megyében. Csíkszereda mellett Maroshévízre, valamint Székelyudvarhelyre és több udvarhelyszéki településre is ki kellett szállnia a csendőrségnek.

Egyre gyakoribb a medvejárás Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen is
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!