HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. január 15., kedd

Feladta a csíkszeredai meccsét a futsalbajnok

Értesítette a szakszövetséget, valamint az Imperial Wet gárdáját a címvédő, hogy nem utazik el a soron következő találkozóra. Játék nélkül kapja meg a pontokat a Hargita megyei alakulat.

Józsa Csongor 2019. január 14., hétfő

A magyarok bedarálták Katart a kézivébén

Taktikus, jó játékkal nem okozott különösebb gondot a pontok begyűjtése. Veretlen maradt a magyar nemzeti együttes, karnyújtásra van a középdöntő.

Józsa Csongor 2019. január 13., vasárnap

A magyar kézisek másik arca, kiütéses diadal

Az első gólt az ellenfél lőtte, még a pihenő előtt rászámolt a magyar együttes a vébé egyik meglepetéscsapatára. Nem tartogatott sok izgalmat a meccs.

Hallgassa online rádióinkat
Józsa Csongor 2019. január 13., vasárnap

Székelyudvarhely zászló, Ilyés édesapja a kézivébén

A rutinos játékos nem is tudott róla, édesapja nagy titokban utazott el a helyszínre. Egy Székelyudvarhely feliratú zászlóval szurkolt fiának.

Józsa Csongor 2019. január 11., péntek

Lehetett volna rosszabb, magyar iksz a kézivébén

Jó rajt, mély zuhanás, pozitívumként egy pontot szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott a dán-német közös rendezésű vébén. Csakhogy az ellenfél nem egy világverő volt.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. január 10., csütörtök

Az ötkarika lebeg a magyar kézisek szeme előtt

A két házigazda mérkőzéseivel csütörtökön elrajtol a 26. férfi kézilabda-világbajnokság. A dán-német közös rendezésű torna már a tokiói olimpia jegyében zajlik. A győztes kijut az ötkarikás játékokra, hat másik gárda a selejtezőt célozhatja meg. A magyarok is ezt csípnék el.

Józsa Csongor 2019. január 09., szerda

Argentin játékos érkezik a csíki futsalcsapathoz

Legutóbb olasz másodosztályos együttesnél szerepelt, játszott az indiai és a katari bajnokságban is. A Csíkszeredai Imperial Wet első igazolása a téli szünetben.

Józsa Csongor 2019. január 07., hétfő

Gyülekezőt fújtak a teremlabdarúgóknál

A futsal élvonal majdnem összes csapatánál véget ért a téli vakáció. Egy hónapos szusszanást követően elkezdik a munkát, nincs sok idő a hangolásra.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. január 06., vasárnap

Elverte a sereghajtót az SZNKK

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy otthon tartja a pontokat a székelyudvarhelyi női kézilabda együttes. Kétszer annyi gólt termelt, mint ellenlábasa.

Józsa Csongor 2019. január 05., szombat

Megtartotta FIFA-tagságát az udvarhelyi játékvezető

A nemzetközi szakszövetség közzétette a névsort, melyen találunk egy székelyföldi, valamint a tavalyi idényben a BL-ben bemutatkozó erdélyi sípmestert.

Józsa Csongor 2019. január 03., csütörtök

Hárman elhagyják a Sepsi OSK-t

A téli szünetben érkezők is lehetnek, egyelőre három távozóról lehet tudni. Nem is tartanak a labdarúgó román élvonalban szereplő együttes edzőtáborába.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. december 30., vasárnap

A Villy emelte magasba a trófeát

Címvédésről szó sem lehetett a Székelyudvarhelyen megtartott Erdélyi Magyar Diákkosárlabda-kupán. A huszonhatodik tornát a házigazdák húzták be, ezúttal nem követte őket az átok.

Józsa Csongor 2018. december 22., szombat

Többször egyenlített, a végét az ellenfél bírta jobban

Egy hét alatt a harmadik összecsapását tudta le a székelyudvarhelyi női kézilabda együttes. Közel álltak a lányok, hogy a kupában továbbjussanak.

Józsa Csongor 2018. december 21., péntek

Kivégzik a fogadóirodákat, kaszinókat?

Újabb adóterhet pakolna a szerencsejátékokkal, sportfogadásokkal, kaszinókkal, nyerőgépekkel foglalkozó cégekre a kormány. Amennyiben hatályba lép, lakat kerülhet az egységekre.

Józsa Csongor 2018. december 17., hétfő

Svéd és angol csapatokat kaptak a Vidi FC ellenfelei

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasz sorsolását követően a második számú foci kupasorozatban, az Európa Ligában is elkészítették a párosításokat.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. december 16., vasárnap

Hiányzott a kollekcióból: a franciáké az Eb-győzelem

Nem lehetett ennél erősebb párosítás a női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében: az olimpiai aranyérmes a világbajnokkal mérkőzött meg.