Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Józsa Csongor 2020. január 27., hétfő

Hiba nélküli Sportklubot látunk a képernyőn?

A jégkorong Erste Liga középszakaszának találkozóit egymás után rendezik. Pénteken Csíkszeredában, hétfőn este már Pesterzsébeten játszik a Sportklub a Ferencvárossal.

Józsa Csongor 2020. január 26., vasárnap

Címvédés a kézilabda Európa-bajnokságon, magyar az álomcsapatban

Óriási taktikai csatát hozott a férfi kézilabda Eb fináléja. Csak az utolsó pillanatok döntöttek. Az álomcsapatba beszavaztak egy magyar játékost.

Józsa Csongor 2020. január 24., péntek

Kézi-eb: a spanyolok a horvátok ellen védhetik meg címüket

A horvát válogatott kétszeri hosszabbítás után legyőzte Norvégiát a férfi kézilabda Európa-bajnokság első elődöntőjében. A másik ágon a spanyolok diadalmaskodtak a szlovénokkal szemben.

Józsa Csongor 2020. január 22., szerda

Görög védőjátékos írt alá az FK Csíkszeredához

Új játékos érkezését jelentette be a romániai másodosztályban szereplő labdarúgó-együttes. A görög harmadosztályból jön a védősorba.

Józsa Csongor 2020. január 21., kedd

Húszperces magyar gólcsend, még elérhető az Eb-elődöntő

Mindkét együttes, sok hibával játszott az első félidőben alig lőttek gólokat. A férfi kézilabda Európa-bajnokságon eddig a leggyengébb teljesítményt mutatta, ki is kapott Magyarország a házigazdáktól.

Józsa Csongor 2020. január 21., kedd

Kaptak egy mankót, ez a magyar kézicsoda része

Kétszázhuszonhét alkalommal öltötte magára a magyar férfi kézilabda-válogatott mezét. A székelyudvarhelyi születésű, 39 éves sportoló a tavalyi vébén még együtt szerepelt azokkal a srácokkal, akik az idei osztrák–svéd–norvég rendezésű Európa-bajnokságon szárnyalnak.

Józsa Csongor 2020. január 20., hétfő

Elmarad a Fradi–CFR focimeccs

Az egyeztetések szerint a magyar és a román bajnokcsapat hétfőn délután játszott volna barátságos találkozót. A kincses város együttese elkezdi a jegyárusítást az EL-meccsre.

Józsa Csongor 2020. január 19., vasárnap

A pihenő után kapcsoltak a magyarok a kézilabda Eb-n

A második játékrészben majdnem tökéletes kézilabdázással fordított, nyert a szlovénok ellen a középdöntőbeli mérkőzésén a magyar kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon.

Józsa Csongor 2020. január 18., szombat

Megvolt az első teszt az FK Csíkszeredánál

A legfontosabb az volt, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon. A barátságos találkozón a másodosztályban szereplő gárda a Brassói Colțeát látta vendégül.

Józsa Csongor 2020. január 17., péntek

A norvégok nem sok esélyt adtak a magyaroknak

Már az első negyedórában eldőlt a találkozó, Norvégia ellen elszenvedte első vereségét a magyar válogatott a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy ki lesz a győztes.

Józsa Csongor 2020. január 16., csütörtök

Szőcs Lászlóval a keretben az FK nekivágott, az Imperial Wet elkezdi

Lejárt a téli szünet az FK Székelyudvarhelynél, elkezdte az edzéseket a teremlabdarúgó élvonalban szereplő együttes. Visszatért a csapatba a válogatott Szőcs László, aki legutóbb a címvédő Csíkszeredai Imperial Wetnél szerepelt. A megyeszékhelyiek jövő héten gyűlnek össze.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2020. január 15., szerda

Nincs rá már megfelelő jelző, magyar győzelem és továbbjutás a kézilabda Eb-n

Az oroszok elleni győzelem és a dánokkal szembeni döntetlent követően Izlandot is két vállra fektette, veretlen maradt a magyar férfi kézilabda-válogatott az Eb csoportkörében, továbblépett a középdöntőbe.

Józsa Csongor 2020. január 15., szerda

Visszatér Udvarhelyre a volt szövetségi kapitány

Bejelentette új edzőjét a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. A magyar válogatottat vezette két ízben, a város sem ismeretlen Vágó Attila számára.

Józsa Csongor 2020. január 14., kedd

Vasas Femina: nincs keserű szájíz az edzőváltás után

A Székelyudvarhelyi Vasas Femina élvonalbeli női labdarúgó-együttes klubvezetése és az edző, Andrási Sándor Csaba közös megegyezéssel úgy döntött, hogy szerződést bontanak. Az utód kilétét a héten közlik.

Józsa Csongor 2020. január 13., hétfő

Egy pont, közel az Eb-bravúrhoz a magyar kézicsapat – video-összefoglaló

Óriási csatában, majdnem végig vezetett a magyar válogatott Dániával szemben. A férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második találkozóján pontosztozkodást jegyeztek a lefújáskor.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2020. január 13., hétfő

Beütemezték a Sepsi OSK évnyitó meccsét

A Román Labdarúgó Professzionális Liga (LPF) közzétette a 2020-as esztendő első fordulójának menetrendjét. Erdélyi párharccal indít a Sepsi OSK a labdarúgó 1. Ligában.