Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Józsa Csongor 2019. szeptember 15., vasárnap

Bejutott a nyolcaddöntőbe az Udvarhelyi ISK-SZAK

Megnyerte vasárnap délelőtti mérkőzését az Európa Kupában a székelyudvarhelyi férfi asztaliteniszcsapat. Ezzel eldőlt, ott lesz az egyenes kieséses szakaszban.

Józsa Csongor 2019. szeptember 14., szombat

A bravúr kapujában az udvarhelyi asztaliteniszezők

Az első nap után két győzelem, egy vereség a mérlege a székelyudvarhelyi asztaliteniszcsapatnak. Vasárnap délben egy újabb diadal a következő körbe való továbbjutást jelentené a nemzetközi porondon.

Józsa Csongor 2019. szeptember 12., csütörtök

Európában kezdik az idényt az udvarhelyi asztaliteniszezők

Nemzetközi porondon indítja a 2019–2020-as idényt a Székelyudvarhelyi SZAK-ISK férfi asztalitenisz-csapata. A következő körbe való továbbjutás óriási eredmény lenne. A honi bajnokságban a felsőházi rájátszás elérése a célkitűzés.

Hallgassa online rádióinkat
Józsa Csongor 2019. szeptember 12., csütörtök

Jó sorsolás az FK Csíkszeredának, belehúzott a Kolozsvári CFR

A Sepsi OSK másodosztályban szereplő együttest kapott ellenfélként, a kincses város csapata a lehető legerősebb ellenlábassal vívhat meg, míg a csíkszeredaiak újból harmadosztályossal mérkőznek meg a labdarúgó Román Kupa legjobb harminckét csapata között.

Józsa Csongor 2019. szeptember 12., csütörtök

Az első kalapból húzzák az FK Csíkszeredát

Csütörtök délben sorsolják ki a labdarúgó Román Kupa tizenhatoddöntőinek párosításait. Itt már bekapcsolódnak a sorozatba az élvonalbeli csapatok is, a szakszövetség elkészítette a kiemeléseket.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. szeptember 09., hétfő

Elpuskázott esély, magyar vereség Szlovákiától

A 2020-as kontinensviadal szempontjából fontos Eb-selejtezőt játszott a magyar labdarúgó-válogatott Szlovákiával a budapesti Groupama Arénában.

Józsa Csongor 2019. szeptember 03., kedd

Sepsi OSK–FK Csíkszereda mérkőzést rendeznek

A másodosztályos együttes bajnoki találkozóját elhalasztották, így sem ülnek tétlenül, lekötöttek egy barátságos párharcot az élvonalbeli gárdával.

Józsa Csongor 2019. augusztus 28., szerda

Játszi könnyed csíki BL-diadal

Nagyarányú győzelmet aratott első hivatalos nemzetközi mérkőzésén a csíkszeredai teremlabdarúgó együttes. Alaposan kitömte ellenfele kapuját, kapott gól nélkül hozta le a párharcot.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. augusztus 25., vasárnap

Hiába a nagy mezőnyfölény, kikapott a Vasas Femina

Vereséggel indította az új bajnoki idényt a székelyudvarhelyi együttes a női labdarúgó élvonalban. Pedig kétgólos hátrányból is megvolt az esély a fordításra.

Józsa Csongor 2019. augusztus 24., szombat

Csak a szokásos, Sepsi OSK-egál

Büntetőből kapott gólt a háromszéki csapat, sokáig nem volt hátrányban. Több is lehetett volna, mint egy pont, hiszen emberelőnyben fejezte be a meccset László Csaba együttese.

Józsa Csongor 2019. augusztus 22., csütörtök

Idegenben kezdi az idényt a Vasas Femina

Nem kezdődött ennyire korán még soha a női labdarúgó 1. Liga, a hétvégén elrajtol az új pontvadászat. A Székelyudvarhelyi Vasas Femina keretében vannak távozók és érkezők. Több saját nevelésű focistát kellett beépíteniük, de a klubelnök így is bizakodó.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. augusztus 21., szerda

Kialakult az FK Udvarhely kerete, kezdődik a bérletárusítás

Teljes erőbedobással készül a szeptember eleji bajnoki rajtra az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata. Beárazták a bérleteket.

Józsa Csongor 2019. augusztus 20., kedd

Sorsoltak a Hargita megyei 4. Ligában

Huszonnégy együttes alkotja a 4. Liga Hargita megyei labdarúgó-bajnokságát. A szervezők a soron következő idényben is két csoportba sorolták a csapatokat. Az egyiknek el is készítették a menetrendjét, a pontvadászat jövő hétvégén rajtol.

Józsa Csongor 2019. augusztus 20., kedd

Tizenketten harcoltak a Focifeszten

Egy tucat együttes nevezett, két kategóriában küzdöttek meg. A végső győzelmet a Miklós Steel és az IPSE szerezte meg.

Józsa Csongor, Horváth Bálint Ottó 2019. augusztus 15., csütörtök

Cél a fejlődés és a feljutás a kézikluboknál

Besorolták az együtteseket az országos kézilabda-bajnokság másodosztályában. Mind a női, mind a férfi szakágnál négy csoportot alakítottak ki. A Hargita és a Maros megyei gárdák nem kerültek össze.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. augusztus 13., kedd

Vékony lesz a futsal 1. Liga

A tervezett tíz helyett csupán hét klubbal indul a román teremlabdarúgó 1. Liga soron következő idénye. A csapatvezetők elfogadták a versenykiírást, mi pedig nyugodtan nevezhetjük erdélyi bajnokságnak is az élvonalat, öt gárda székhelye ugyanis itt található. Szeptember elején rajtol a pontgyűjtés.