HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. szeptember 19., szerda

Házigazdákként és ellenfelekként is jelesre akarnak vizsgázni

Fennállása legnagyobb kihívása előtt áll a Székelyudvarhelyi ISK-FSK férfi asztaliteniszcsapata: jövő hét végén hazai környezetben, a városi sportcsarnokban az ETTU Kupa első körében belga, portugál és cseh gárdákat lát vendégül. Utolsó szakaszához érkezett a készülődés, a szervezés.

Józsa Csongor 2018. szeptember 07., péntek

Előnyt kovácsolt emberhátrányából az SZFC

Irányította a játékot, mezőnyben sokat passzolgatott, kétgólos előnyre tett szert a Székelyudvarhelyi FC, de a végjátékban egy kiállítás megpecsételhette volna a maximális pontszám begyűjtését. Végül nem így történt.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. szeptember 07., péntek

Átalakult keretükkel a rájátszásba jutást tűzték ki célul

Tizenhetedik bajnoki évadának vág neki a román teremlabdarúgó-mezőny. Székelyudvarhely neve az élvonal összes eddigi kiírásában szerepelt – ez szinte egyedülálló az országban.

Józsa Csongor 2018. szeptember 01., szombat

Példaértékű: visszatért nevelőegyesületéhez az udvarhelyi asztaliteniszező

Épphogy kinőtte az ifjúsági korosztályt, tizenkilenc évesen csomagolt, és eligazolt Székelyudvarhelyről. Azóta nagy utat járt be, tizenhat esztendő után tért vissza a férfi Szuperligában szereplő, európai porondra készülő ISK-FSK-ba.

Józsa Csongor 2018. augusztus 29., szerda

Déva csapatával tesztel az FK Székelyudvarhely

Szűk két hét maradt a teremlabdarúgó 1. Liga 2018–2019-es idényének rajtjáig. Még mindig kérdéses, hogy hány csapattal indul az élvonal. Az FK Székelyudvarhely erre a hétre barátságos mérkőzést ütemezett be, illetve elkezdte a bérletek értékesítését.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. augusztus 28., kedd

Csomát több dolog is visszacsábította Udvarhelyre

Aranyat nyert a Székelyudvarhely SK-val, aztán hosszú utat járt be. Bajnoki címekkel, kontinenstornán való szereplésekkel tarsolyában tért vissza. Csoma Alpár, az FK Székelyudvarhely régi-új játékosa válaszolt a kérdésekre.

Józsa Csongor 2018. augusztus 11., szombat

Spanyol és olasz bajnokság nélkül maradnak a romániai nézők

Megszokhattuk, évről évre költöztetik a sportközvetítéseket a román tévétársaságok. Idén is voltak mozgások, sőt két fontosabb labdarúgó-bajnokságot nem is követhetünk a képernyőn. A két nagy sportadó leosztotta egymás között a pontvadászatokat.

Józsa Csongor 2018. augusztus 01., szerda

Vége a vakációnak, edzésbe álltak az udvarhelyi teremlabdarúgók

Átalakult keret körvonalazódik az FK Székelyudvarhelynél. A fiúk nekifogtak a felkészülésnek, napi egy edzéssel hangolnak a több mint egy hónap múlva rajtoló bajnokságra. Egyelőre nem tudni, hány gárda nevez be a teremlabdarúgó 1. Ligába.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. július 31., kedd

György Szilárdot hazacsábították Udvarhelyre

A nyári időszak legfontosabb igazolását jelentette be a nemzetközi porondra készülő Székelyudvarhelyi ISK-FSK asztalitenisz-csapata: másfél évtized után György Szilárd ismét szülővárosa együttesének fogja gyűjteni a pontokat.

Józsa Csongor 2018. július 19., csütörtök

Rangos ellenfeleket kapott az udvarhelyi asztaliteniszcsapat

Az első idényt követően a Székelyudvarhelyi ISK-FSK férfi asztaliteniszcsapat nem csak a kitűzött célját érte el, hanem azt megspékelte: a következő szezonban nemzetközi porondon szerepelhet. Nem is akárhogy kezdenek, házigazdái lehetnek a csoportjuknak.

Józsa Csongor 2018. július 17., kedd

Ellenfeleket kap az ISK-FSK az ETTU Kupában

Két kérdésre is választ kap szerdán délután a székelyudvarhelyi asztaliteniszcsapat: kik lesznek az ellenfelek, illetve, hogy hazai környezetben mutatkozhatnak-e be a nemzetközi porondon.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. június 28., csütörtök

Udvarhely felkerült Európa asztalitenisz-térképére

Kiváló idényt zárt a Székelyudvarhelyi ISK-FSK a férfi asztalitenisz élvonalában. A Szuperliga újonca előbb elérte célkitűzését, a legjobbak között folytathatja a következő évadban is. Kiderült, hogy nemzetközi szinten is bizonyíthatnak a pingpongozók.

Józsa Csongor 2018. június 20., szerda

Egy gólra voltak az élmezőnytől a fiatal udvarhelyi kézilabdázók

Remek kezdés után vereség, majd számolgatás következett. A döntő tornát végül az alsó ágon folytatta a Székelyudvarhelyi ISK ifjúsági 4-es korosztályú fiúkézilabda-csapata. A fináléban a tizedik helyet csípték el.

Józsa Csongor 2018. június 16., szombat

Megremegtek az udvarhelyi kezek, hatodik helyen végzett az ISK-FSK

Az idény utolsó találkozójának volt is, meg nem is tétje a székelyudvarhelyi asztaliteniszcsapat számára. A fiúk már korábban bebiztosították a tagságot jövőre is az élvonalban. A búcsúmeccsen az európai kupaindulás megkaparintásáért adogattak.

Józsa Csongor 2018. június 14., csütörtök

Európai kupaszereplésért adogatnak az udvarhelyi pingpongozók

A kitűzött célt elérték, egy újabb diadallal kijutnának a nemzetközi porondra. A Székelyudvarhelyi ISK-FSK férfi asztalitenisz-csapat bónuszként tekint az idény utolsó párharcára, annak ellenére, hogy a tét óriási.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. június 08., péntek

Szíve együtt dobban a focival

Tizenhét éve, tizenhét esztendősen mutatkozott be először a székelyudvarhelyi harmadosztályos együttesben. Azóta ott volt minden egyes feljutásnál, mindhárom csapat mezét magára öltötte, amelyik szerepelt a 3. Ligában. Péter Mózes labdarúgót faggattuk.