Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Józsa Csongor 2020. július 09., csütörtök

Oda-visszavágó dönt a bennmaradásról, feljutásról

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) versenybizottsága csütörtökön azt a határozatot hozta, hogy az 1. Liga osztályozójának győztese két mérkőzésen dőljön el, azaz lesz oda- és visszavágó is.

Józsa Csongor 2020. július 09., csütörtök

Elhagyta az FK Székelyudvarhelyt az edző-játékos

Felállt a kispadról, a magyar teremlabdarúgó NB I-be igazolt a Futsal Klub Székelyudvarhely edző-játékosa, Mánya Szabolcs. A második meghatározó teremlabdarúgó int búcsút a székely csapatnak, egy héttel ezelőtt Szőcs László is távozott.

Józsa Csongor 2020. július 08., szerda

Ismét a kontinens elitjében az udvarhelyi asztaliteniszezők

Véglegesítették a férfi asztalitenisz Európa Kupa mezőnyét, a legjobbak között ott van a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK is. A székelyföldi klubnak ez lesz zsinórban a harmadik idénye a nemzetközi porondon. 

Józsa Csongor 2020. július 05., vasárnap

Két tizenegyest hagytak ki, a Dinamo kihasználta

Először diadalmaskodott a rájátszásban a Bukaresti Dinamo. Az eddig remekelő Academica Clinceni két büntetőt hibázott el.

Józsa Csongor 2020. július 05., vasárnap

Nem állt a helyzet magaslatán a Sepsi OSK védelme

Felejthető produkciót mutatott a háromszéki együttes, a Jászvásári Poli kihasználta a megingásokat. Számolgatnia kell a háromszékieknek az élvonalbeli bennmaradásért.

Józsa Csongor 2020. július 03., péntek

Nem a Kolozsvári CFR vezeti az 1. Ligát

Hátrányból fordítva nyert az U Craiova a labdarúgó román élvonal felsőházának péntek esti mérkőzésén. Az oltyánok Medgyesen diadalmaskodtak, ezzel pedig a rangsor élére álltak.

Józsa Csongor 2020. július 02., csütörtök

Új csapata lesz Szőcs Lászlónak

Szőcs László eddigi karrierje során három együttessel lett országos bajnok, egy újabb csapattal érheti ezt el a 2020–2021-es szezonban. A 35 éves teremlabdarúgó eligazolt az FK Székelyudvarhelyről, a Dévai Autobergamóhoz írt alá.

Józsa Csongor 2020. július 01., szerda

A Sepsi OSK-t is meglepte a rájátszás pillanatcsapata

A kánikula alaposan rányomta bélyegét a mérkőzés színvonalára. Fáradtnak, fásultnak tűnt a Sepsi OSK, egyetlen gólt döntött.

Józsa Csongor 2020. június 29., hétfő

Nem hosszabbít edzőjével az egyik alsóházi együttes

Szombaton a Chindia Târgoviște hazai pályán 2–0-ra kikapott a Jászvásári Politól a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában, a csapat pedig lecsúszott a kiesést jelentő tizenharmadik helyre, így a klubvezetés nem kíván tovább együtt dolgozni Viorel Moldovan edzővel.

Józsa Csongor 2020. június 28., vasárnap

Kapaszkodott, otthon mégis kikapott a Kolozsvári CFR

Az élen állók küzdelmét hozta vasárnap este a labdarúgó 1. Liga rájátszásának felsőháza. Nagy volt a tét: a címvédő a listavezető pozícióját erősíthette meg, követőjének a csata nyílttá tétele lebegett a szeme előtt.

Józsa Csongor 2020. június 26., péntek

Erdélyi vereségek a pénteki focinapon

Egy-egy találkozót rendeztek a labdarúgó 1. Liga rájátszásában: mind a felsőházban, mind az alsóházban a vendégcsapatok diadalmaskodtak.

Józsa Csongor 2020. június 25., csütörtök

Edzőnek áll az SZKC volt csapatkapitánya

Harminchét évesen a macedón kézilabda-bajnokság legfiatalabb trénere lesz Goran Kuzmanoszki, aki a múlt idényben még a Bajnokok Ligájában játszott.

Józsa Csongor 2020. június 25., csütörtök

Karnyújtásnyira a bajnoki címtől a Liverpool

Anthony Martial mesterhármasával diadalmaskodott a Manchester United az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. Hozta a kötelezőt az Everton, a Wolverhampton és a Liverpool is. Utóbbi csütörtökön aranyérmes lehet.

Józsa Csongor 2020. június 22., hétfő

A vetélytárshoz igazolt a Szejke SK kézilabdázója

A Székelyudvarhelyi Szejke SK egyik húzóembere az élvonalbeli feljutásért harcoló riválissal egyezett meg. A kézilabdázó a volt csapatánál nem érzi biztosnak a Bölények Ligájában való folytatást.

Józsa Csongor 2020. június 22., hétfő

Versenyben maradt a Loki

Öldöklő a küzdelem a kiesés elkerüléséért folytatott harcban a magyar labdarúgó élvonalban. Fontos mérkőzést nyert meg a Kisvárda és a Debrecen.

Józsa Csongor 2020. június 21., vasárnap

A megszokott eredmény született a magyar fociderbin

Ebben az idényben már kétszer 1–0-ra nyert a Ferencváros az Újpest ellen a labdarúgó NB I-ben. Szombaton este is ennyit mutatott az eredményjelzőn a lefújáskor.

Hallgassa online rádióinkat