Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Józsa Csongor 2019. július 21., vasárnap

Otthon lettek Eb-győztesek a magyar kézis lányok

Imponáló játékkal, végig kézben tartva az eredményt, viszonylag simán nyerte az Európa-bajnokság döntőjét a magyar junior kézilabda-válogatott.

Józsa Csongor 2019. július 18., csütörtök

Takaréklángon az FK Székelyudvarhely

Alapjátékosok távoztak, még várható, hogy páran elhagyják a Futsal Klub Székelyudvarhely keretét. Az együttes elnöke, Godra Zsolt a nyári szünetben lemondott tisztségéről. Több kérdés is megfogalmazódott bennünk: mi áll döntésének hátterében, miként látja a klub jövőjét.

Józsa Csongor 2019. július 17., szerda

Tusványoson összefuthatunk Dárdai Pállal

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya először utazik Székelyföldre: a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor – Tusványos – vendége lesz Tusnádfürdőn.

Hallgassa online rádióinkat
Józsa Csongor 2019. július 15., hétfő

Távozott az FK Udvarhely válogatott kapusa

Az ezüstérmes klub bejelentette, sikerült megállapodnia a román nemzeti együttes hálóőrével, az utóbbi idényeket a székelyudvarhelyi együttesnél töltő teremlabdarúgóval.

Józsa Csongor 2019. július 12., péntek

Kevés foci, egy Sepsi OSK-pont

Pénteken délután a labdarúgó 1. Liga nyitómeccsén a két gárda igencsak idényeleji formát mutatott. A gól nélküli produkción nem lehet csodálkozni.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. július 12., péntek

Focifesztivált rendeznek Udvarhelyen

Pár év kihagyás után ismét megrendezik a hagyományos nyári labdarúgótornát Székelyudvarhelyen. A sporteseménynek a fesztivál nevet adták a rendezők, akik nem csak Udvarhelyszékre koncentrálnak, továbbá több kategóriába is várják a csapatok benevezését.

Józsa Csongor 2019. július 11., csütörtök

Rajt előtti új igazolás a Sepsi OSK-nál

Az új idény nyitómérkőzésén lép pályára a háromszéki klub. A pénteki összecsapás előtt új labdarúgó aláírását szerezték meg.

Józsa Csongor 2019. június 27., csütörtök

Kötelező lesz az ifjúsági futsalosok szerepeltetése az 1. Ligában

A hazai teremlabdarúgás fejlődését szem előtt tartva módosításokat vezettek be az 1. ligás bajnokság lebonyolításába.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. június 21., péntek

Fél lábbal az ifi Eb elődöntőjében a románok

Hihetetlen végjátékkal megnyerte második találkozóját is az Olaszországban és San Marinóban zajló U21-es Európa-bajnokságon a román fociválogatott. Az angolok elszenvedték második vereségüket a tornán.

Józsa Csongor 2019. június 13., csütörtök

Magyar–székely párharc is lehet az Európa Kupában

Közzétették a második számú asztalitenisz európai kupa második fordulójának mezőnyét, a benevezett csapatok között megtalálható a pécsi és a székelyudvarhelyi férfiegyüttes is.

Józsa Csongor 2019. június 06., csütörtök

Súlyos büntetés a játékvezetőt megrúgó játékosnak

A szabályzat által kiírt legnagyobb eltiltással sújtotta a fegyelmi bizottság azt a focistát, aki a hét végén bántalmazta a sípmestert.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. június 05., szerda

Házigazdák lennének az Európa Kupában

A bajnokságban kivívta a nemzetközi kupában való szereplési jogot a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK férfi asztalitenisz-együttese. A klubvezetés elküldte a benevezést az Európa Kupa küzdelmeire, a tavalyi szezont követően idén is összecsapnak az öreg kontinens legjobbjaival, továbbá az egyik tornának házigazdája is lenne a csapat.

Józsa Csongor 2019. június 04., kedd

A Sepsi OSK nyerte a gyerekkupát

Nyolc együttes harcolt a trófeáért a hagyományos nemzetközi labdarúgó tornán. A háromszékiek diadalmaskodtak a legvégén.

Józsa Csongor 2019. május 29., szerda

Megvan, hogy ki ül a Sepsi OSK kispadjára

Szerdán délután sajtótájékoztatón mutatta be a háromszéki klub vezetősége az új edzőt, akivel a soron következő idényt kezdi el. Az új tréner László Csaba lesz.

Józsa Csongor 2019. május 22., szerda

Befejezi pályafutását Király Gábor

A magyar labdarúgó élvonalból búcsúzó Szombathelyi Haladás kapusa saját honlapján jelentette be, hogy leteszi a kesztyűt, visszavonul.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. május 21., kedd

György Szilárd ezüstérmet szerzett Angliában

A bajnoki címe után idén a második helyet csípte el a székelyudvarhelyi asztaliteniszező a londoni csapatával. A SZAK-ISK tagja alaposan kivette részét a sikerből. A klub utánpótlás korosztályú játékosai kibérelték a sportiskolák közötti országos döntő dobogóját.