HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. november 15., csütörtök

Féltávnál körvonalazódik a futsal rájátszás mezőnye

Kipipálta az odavágók sorát a teremlabdarúgó élvonal mezőnye. Ami az eddigi eredményeket illeti, nem születtek hatalmas meglepetések. Mindkét székelyföldi együttes ott lenne az 1. Liga rájátszásában, amennyiben az most kezdődne. A két klub edzője értékelt.

Józsa Csongor 2018. november 12., hétfő

Hozta a kötelezőt a GYHK

Folytatta a mérkőzések sorozatát a Gyergyói Hoki Klub a hazai jégkorong-bajnokságban. Ezúttal nem kellett messzire utazniuk, simán megszerezték a pontokat.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. november 12., hétfő

A MOL Aréna a Sepsi következő kiszállása

Újabb barátságos találkozóval használja ki a Sepsi OSK, hogy a válogatott csapatok szereplése miatt pihenőt tartanak a labdarúgó 1. Ligában. Felvidékre utazik a háromszéki együttes.

Hallgassa online rádióinkat
Józsa Csongor 2018. november 11., vasárnap

Megyei focibajnokság az ötös bűvöletében

Négy összecsapáson is öt gólt vágtak a győztes együttesek a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában. Az élen állók nem hibáztak.

Józsa Csongor 2018. november 11., vasárnap

Voltak jó pillanatai az SZNKK-nak

Az első felvonásban még tartotta magát a székelyudvarhelyi női kézilabdacsapat. A végére kijött a különbség.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. november 10., szombat

Svéd hokikapus érkezik a Sportklubhoz

Egy hét alatt megtalálták a cseh hálóőr utódját a csíki jégkorongcsapatnál. Tapasztalt skandináv játékos aláírását szerezték meg.

Józsa Csongor 2018. november 10., szombat

Meglopták az FK Csíkszeredát? Óvást nyújt be a csapat

Video-összeállítást készítettek az FK Csíkszereda pénteki mérkőzésén történt téves játékvezetői döntésekről. Ezzel tiltakozik a feljutásra hajtó harmadosztályos gárda. Az edző szerint a sípmesterek meglopták őket.

Józsa Csongor 2018. november 08., csütörtök

Megszületett az első idegenbeli Szejke SK-siker

A szünetben héttel vezetett, minden jel arra mutatott, hogy simán behúzza a pontokat az udvarhelyi kézilabdacsapat. Nagyon kicentizte a végét.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. november 08., csütörtök

Ködös a negyeddöntő sorsolásának időpontja

Tudjuk, kikkel nézhet farkasszemet az FK Csíkszereda a labdarúgó Román Kupa negyeddöntőjében. Ismerjük az időpontot is, hogy mikor lesznek a mérkőzések. Azt is tudjuk, hogy a székelyföldi gárda újból házigazda lehet. Azt viszont nem, hogy mikor sorsolnak.

Józsa Csongor 2018. november 07., szerda

Mínusz háromról mentett az FK Székelyudvarhely

Háromgólos előnyt szerzett a listavezető, így kockáztatnia kellett az FK Székelyudvarhelynek, a húzás pedig bejött, ledolgozta a hátrányt.

Józsa Csongor 2018. november 05., hétfő

Kovács István a BL-ben fújja a sípot

Karrierje első Bajnokok Ligája-találkozóját dirigálja a nagykárolyi sípmester. Egy szerdai összecsapáson debütál. A másik erdélyi játékvezetőre rangadót bíztak.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. november 04., vasárnap

Minimális különbséggel nyert az udvarhelyi futsalcsapat

Nem játszott jól, de úgy tűnt, így is elégséges négy perc remekelés, hogy nyerjen. A végjátékban izgulnia kellett az FK Székelyudvarhelynek, azonban sikerült bezsebelnie mind a három pontot.

Józsa Csongor 2018. november 04., vasárnap

Egykapuzott a Vasas, őszi bajnok a fiókcsapata

Az ellenfélnek még az is nagy problémát okozott, hogy átjusson a félpályán. Az udvarhelyi lányok rengeteg helyzetet kidolgoztak, gólokat lőttek. A Vasas második csapata a tengerparton diadalmaskodott, és a ranglista élére állt.

Józsa Csongor 2018. november 04., vasárnap

Két meccs között kirúgták a Sportklub edzőjét

A brassói vereség Leo Gudas állásába került, a vasárnapi találkozó előtt a csíkszeredai hokiklub vezetősége szerződést bontott vele. A másodedző irányít a vasárnapi összecsapáson. A kapust is elküldték.

Józsa Csongor 2018. november 03., szombat

Megtörte a kezdőrúgásból kapott gól a Sepsi OSK-t

Irányította a találkozót, az első félidő végén a vezetést is megszerezte a sepsiszentgyörgyi alakulat. A második felvonás nagyon rosszul indult.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2018. november 02., péntek

Kifacsart, mégis mosolygó udvarhelyi asztaliteniszezők

Az első két mérkőzésen vereséget szenvedtek, innen kezdve majdnem tökéletes mutatót produkáltak a székelyudvarhelyi asztaliteniszezők. Az élmezőnyből várják a tavaszi folytatást.