Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék
Józsa Csongor 2019. május 22., szerda

Befejezi pályafutását Király Gábor

A magyar labdarúgó élvonalból búcsúzó Szombathelyi Haladás kapusa saját honlapján jelentette be, hogy leteszi a kesztyűt, visszavonul.

Józsa Csongor 2019. május 21., kedd

György Szilárd ezüstérmet szerzett Angliában

A bajnoki címe után idén a második helyet csípte el a székelyudvarhelyi asztaliteniszező a londoni csapatával. A SZAK-ISK tagja alaposan kivette részét a sikerből. A klub utánpótlás korosztályú játékosai kibérelték a sportiskolák közötti országos döntő dobogóját.

Józsa Csongor 2019. május 16., csütörtök

Megvan, mikor és hol játsszák a női foci kupadöntőjét

A szakszövetség közzétette az idei női labdarúgó Román Kupa fináléjának helyszínét és kezdési időpontját. Az már biztos, hogy valamelyik fél először emelheti magasba a trófeát.

Hallgassa online rádióinkat
Józsa Csongor 2019. május 08., szerda

Az FK ificsapata kijutott az elődöntő tornára

A csoportkört követően százszázalékos teljesítménnyel a selejtezőbe jutó FK Székelyudvarhely kettős diadallal búcsúztatta a Gyergyószentmiklósi Intert, így ott van a legjobb tizenkét gárda mezőnyében.

Józsa Csongor 2019. május 03., péntek

Nem volt esélye a Szejke SK-nak a nyitómeccsen

Csupán az elején tartotta a lépést a feljutásra pályázó együttessel az udvarhelyi csapat. A második játékrészben csak hatszor voltak eredményesek.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. május 02., csütörtök

Meccseket nyerne a Szejke SK

Komoly szintfelmérő előtt áll a székelyudvarhelyi férfi kézilabda-együttes. Az A osztály D csoportjának újonca továbbjutott, az elődöntő tornán két nehéz ellenféllel néz farkasszemet. Teher nélkül játszhatnak.

Józsa Csongor 2019. április 26., péntek

Gól nélküli első félidő, gólzáporos második a Vasas Femina meccsén

A cserék változtatták meg a játék képét, és nyerték meg a mérkőzést a Székelyudvarhelyi Vasas Feminának. Ezzel ideiglenesen ismét a dobogóra állt a női labdarúgó-együttes.

Józsa Csongor 2019. április 25., csütörtök

Felváltva vezettek, iksz a lefújáskor

Fordulatos, tíz gólt hozó mérkőzéssel zárta saját közönsége előtt a teremlabdarúgó élvonal idei kiírását az FK Székelyudvarhely a Dévai Autobergamóval szemben.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. április 25., csütörtök

Hadnagy-mezcsere: ingre és zakóra

Csapatkapitányként vezette a Sepsi OSK-t az élvonalba. A labdarúgó élete fordulatot vett, nem hagyja el a háromszéki csapatot, más poszton mozog a továbbiakban.

Józsa Csongor 2019. április 25., csütörtök

Zárul az FK-idény, köd fedi a jövőt

A teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásában az FK Székelyudvarhely a Dévai Autobergamót fogadja, a csütörtök délutáni találkozó lesz a hazaiak idényzáró mérkőzése. A II-es csoport ötödik fordulójában a két fél csak a statisztikusok kedvéért lép pályára.

Józsa Csongor 2019. április 18., csütörtök

Minden meccsüket megnyerték az ifi futsalosok

Lejátszotta a csoportkör utolsó két találkozóját az FK Székelyudvarhely az U19-es futsalbajnokságban. A Mánya Szabolcs által irányított együttes szerdán hazai környezetben diadalmaskodott a Csíkszeredai Imperial Wettel szemben.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. április 17., szerda

Szejke SK: főpróbát tartanak az elődöntő tornára

A csoportkör utolsó találkozójára utazott el a Székelyudvarhelyi Szejke SK. A férfi kézilabda másodosztály D csoportjának zárómeccse nem oszt, nem szoroz, a gárda már továbbjutott az elődöntő tornára.

Józsa Csongor 2019. április 15., hétfő

A rájátszás nem a Sepsi OSK műfaja

A labdarúgó 1. Liga rájátszásának felsőházában az ötödik játéknap Sepsiszentgyörgyön zárult. A Sepsi OSK az Astra Giurgiu együttesét látta vendégül hétfőn este, azon két gárda nézett farkasszemet akik egyetlen győzelmet sem arattak a play-offban.

Józsa Csongor 2019. április 14., vasárnap

Fellőtte magát a dobogóra a Vasas Femina

Az első találatot a vendégek jegyezték. Kevés ideig voltak előnyben, a ellenlábas magabiztos, jó játékkal gólzáporos győzelmet aratott, feljött a rájátszást érő helyre.

Józsa Csongor 2019. április 10., szerda

Az FK-játékos ismét címeres mezt ölt

Újból megkapta a behívót, elutazott a magyar nemzeti válogatottal. Ötcsapatos nemzetközi tornán tesztelnek.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. április 08., hétfő

Bennmaradtak a Szuperligában

Az első mérkőzésen vereséget szenvedtek, a folytatásban behúzták a győzelmeket. Kettős diadallal elérték a célkitűzést, jövőre is nemzetközi porondon játszhatnak az udvarhelyi asztaliteniszezők.