Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Józsa Csongor 2019. november 19., kedd

Pótvizsgáznia kell a magyar fociválogatottnak

Nem adott esélyt Wales, magabiztos játékkal legyőzte Magyarországot. Ott lesz az Európa-bajnokságon, de egy kis esély még maradt a piros-fehér-zöldeknek is.

Józsa Csongor 2019. november 19., kedd

Dzsudzsák a negyedik Eb-re lőheti ki a magyarokat

A magyar labdarúgó-válogatott kedden este Wales vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozatban lép pályára. Nagy a tét: amelyik csapat diadalmaskodik, kijut a jövő évi kontinensviadalra.

Józsa Csongor 2019. november 18., hétfő

A spanyolok ötöt gurítottak a románoknak

Az első félidőben elintézték a pontok sorát. Egy esély még maradt a piros-sárga-kékeknek, hogy ott legyenek a kontinenstornán.

Józsa Csongor 2019. november 17., vasárnap

A Szejke SK-nak könnyedén mennek a csoportmeccsek

A tavalyi kiírásban még rangadónak számított, idén ezt nem lehetett elmondani róla. A pihenőt követően megalapozta a győzelmet a házigazda.

Józsa Csongor 2019. november 15., péntek

Gólokkal avatták fel az új Puskás Arénát

Egészen jó első félidő után a második játékrész valóban barátságos volt a Magyarország-Uruguay labdarúgó-mérkőzésen. A magyar fociválogatott a szurkolókkal együtt vette át a sportlétesítményt.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. november 13., szerda

Végleges lehet Szőcs László hazatérése

Szőcs László október végén közös megegyezéssel szerződést bontott a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapattal. Mivel a szakágban csak januárban van átigazolási időszak, így most nagypályán próbálja formában tartani magát.

Józsa Csongor 2019. november 12., kedd

László Csabát kirúgták, új edző a Sepsi OSK-nál

Ma hivatalosan bemutatják a háromszékiek új trénerét. A rossz eredmények a nyári szünetben érkezett szakember vesztét jelentették.

Józsa Csongor 2019. november 10., vasárnap

Bejutott az Európa Kupa negyeddöntőjébe az Udvarhelyi ISK-SZAK

Szinte lehetetlen küldetésből indította a visszavágót a székelyudvarhelyi férfi asztalitenisz együttes. Portugál ellenfelet látott vendégül a városi sportcsarnokban.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. november 09., szombat

Gólfiesztát rendezett az FK Székelyudvarhely

A teremlabdarúgó élvonal mezőnyéből nagyon kilóg egy klub, ez pedig a Kolozsvári Clujana. A bajnoki meccseken csak az a kérdés, milyen arányban múlják felül.

Józsa Csongor 2019. november 09., szombat

Hetedik diadalát aratta a csíkszeredai éllovas

A tavaly aranyérmes a kupagyőztessel mérkőzött meg a Csíkszeredai Imperial Wet a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszában. Végig vezetve, nem hagyott sok kérdést, hogy ezúttal is bezsebeli a pontokat.

Józsa Csongor 2019. november 09., szombat

A továbbjutást célozzák meg az asztaliteniszezők

Fennállása legfontosabb mérkőzése előtt áll a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK. Vasárnap a férfi asztalitenisz Európa Kupa legjobb nyolc együttese közé kerülhet.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. november 07., csütörtök

Még egy lépést tehet a futsalválogatott a vébé felé

Újból a kazahok ellen játszik a román teremlabdarúgó-válogatott a vb-selejtező Elit körében. Még a házigazda csehek és a szlovénok lesznek az ellenlábasok.

Józsa Csongor 2019. november 07., csütörtök

A továbbjutás küszöbén a Sepsi-SIC

A visszavágó-sorozattal folytatódnak a női kosárlabda Európa Kupa csoportkörének küzdelmei, amelynek negyedik játéknapján a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a Sepsi Aréna közönsége előtt biztosíthatja be továbbjutását a kontinensviadal kieséses szakaszába.

Józsa Csongor 2019. november 06., szerda

Nagyot harcolt, közel volt a pontszerzéshez az FK Székelyudvarhely

Szerdán késő délután hazai környezetben lépett pályára az FK Székelyudvarhely, a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának hetedik játéknapján a Dévai Autobergamót látta vendégül a városi sportcsarnokban.

Józsa Csongor 2019. november 06., szerda

Nem volt esélye az Informaticának, továbbra is százszázalékos az Imperial Wet

Szerdán délután Székelyudvarhelyen játszotta hazai mérkőzését a Csíkszeredai Imperial Wet. A címvédő magabiztos játékkal verte a Temesvári Informaticát a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának hetedik játéknapján.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2019. november 05., kedd

Négyet nyertek az udvarhelyi asztaliteniszezők

Kedden délelőtt zárult a férfi asztalitenisz Szuperliga őszi idényének teremtornája a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. A házigazdák pozitív mérleggel végeztek.