Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Józsa Csongor 2020. március 27., péntek

Felfüggesztették az udvarhelyi kézilabdázók szerződéseit

A szükségállapot végéig a férfi kézilabda C csoportot vezető együttes vezetősége felfüggeszti a Szejke SK játékosainak megállapodását a klubbal.

Józsa Csongor 2020. március 25., szerda

Leálltak az adogatásokkal az udvarhelyi asztaliteniszezők

A székelyudvarhelyi asztalitenisz-teremre is rákerült a lakat a koronavírus-járvány megfékezését célzó intézkedések miatt. A férfi Szuperligában szereplő ISK-SZAK tagjai Európa-szerte egyénileg tartják a fizikai edzéseket. Egyelőre nincs lefújva a bajnokság.

Józsa Csongor 2020. március 19., csütörtök

Sportolóknak, edzőknek adnak állami támogatást

A koronavírus-járvány okozta kényszerpihenő a román sportéletet is nagyban érinti, mérkőzések maradnak el, a klubok bevételtől esnek el. A kormány segíti a főszereplőket.

Józsa Csongor 2020. március 18., szerda

Az FK Székelyudvarhelynél lezártnak tekintik az idényt

A Futsal Klub Székelyudvarhely teremlabdarúgó együttesénél azon az állásponton vannak, hogy akár le is zárhatnák a koronavírus-járvány miatt meghatározatlan ideig felfüggesztett futsalidényt.

Józsa Csongor 2020. március 13., péntek

Az asztaliteniszezők sem játszanak

Egy újabb sportág versenyei vesznek kényszerpihenőt: a Román Asztalitenisz-szövetség (FRTM) is felfüggesztette a sporttevékenységeket.

Józsa Csongor 2020. március 13., péntek

A kézilabda-bajnokságok is felfüggesztve

Csütörtökön még játéknapot rendeztek, pénteken bejelentették: nem játszanak kézilabda mérkőzéseket Románia területén.

Józsa Csongor 2020. március 11., szerda

Nincs több hokimeccs, vége az Erste Liga idényének

A négy csapat közös döntése szerint nem folytatódik tovább az idei román-magyar hokibajnokság, az Erste Liga – ezt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések nyomán hozták meg az érintettek. Szurkolók nélkül nem jégkorong a jégkorong.

Józsa Csongor 2020. március 11., szerda

Elmarad a teremlabdarúgó Román Kupa négyes döntője

Szombaton és vasárnap játszották volna a mérkőzéseket a futsal Román Kupa Final 4-ban. A házigazda, egyben szervező Csíkszeredai Imperial Wet bejelentette, későbbi időpontban rendezik a tornát.

Józsa Csongor 2020. március 10., kedd

Sokáig szaladt az eredmény után az FK Udvarhely

A Futsal Klub Székelyudvarhely kedden késő délután a Dévai Autobergamót látta vendégül a városi sportcsarnokban, mintegy 250 néző előtt. A valamikor szebb napokat is megélt két klub a végső rangsor ötödik helyéért küzd az 1. Liga rájátszás alsóházában.

Józsa Csongor 2020. március 10., kedd

Nem lesz zárt kapus az udvarhelyi futsalmeccs

A címvédő Csíkszeredai Imperial Wet a felsőházban, az FK Székelyudvarhely pedig az alsóházban lép pályára kedden délután a teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásában.

Józsa Csongor 2020. március 09., hétfő

Enyhítés feltételekkel: a hétfői hokirangadó nem lesz zárt kapus

A Csíkszeredai Sportklub közleményben ismertette a tudnivalókat: 900 néző lehet a Gyergyói Hoki Klub elleni meccsen a jégkorong Erste Liga elődöntőjének második felvonásán. Csak bérletesek mehetnek.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2020. március 08., vasárnap

900 néző juthat be a női kosárderbire

Egy órával a kezdő sípszó előtt jelentette be a sepsiszentgyörgyi kosárlabdaklub, hogy nem lesz zárt kapus a Sepsi-SIC–Szatmárnémeti VSK találkozó.

Józsa Csongor 2020. március 07., szombat

Gyűjtögettek az FK Csíkszereda közvetlen ellenfelei

Két találkozó maradt még hátra a huszonnegyedik játéknap összecsapásaiból a labdarúgó 2. Ligában. Nem alakultak jól az eredmények a székelyföldi gárda számára.

Józsa Csongor 2020. március 06., péntek

Kihagyta a büntetőt, bűnhődött az SZFC

Semmi sem vetítette előre, hogy vereségbe fut bele hazai környezetben a Székelyudvarhelyi FC. A labdarúgó 3. Ligában a Szászrégeni Lendület elvitte a pontokat a sétatéri stadionból.

Józsa Csongor 2020. március 05., csütörtök

A címvédőt kapta az FK, a könnyebb ellenlábast a házigazda

Csütörtökön kora délután kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa négyes döntőjének menetrendjét. A tornának a csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna ad otthont.

HIRDETÉS
Józsa Csongor 2020. március 03., kedd

Csíkszeredában rendezik a kupadöntőt

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) teremlabdarúgó szakbizottsága kijelölte, hol szervezik a futsal Román Kupa négyes döntőjét. Csütörtökön kisorsolják az elődöntők párosítását. Székelyudvarhely visszalépett, így Csíkszereda lesz a házigazda.