HIRDETÉS

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy domokosi férfi

Székelyhon 2016. december 28., 12:47

Meghibásodott gáztűzhely használata miatt kaphatott lángra egy lakóház kedden a Csíkszentdomokoshoz tartozó Garadosalján. Egy idős férfit harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba – tájékoztat a tűzoltóság.

Fotó: Veres Nándor

Hat helyi önkéntes és négy balánbányai hivatásos tűzoltó küzdött a lakóházban felcsapó lángokkal kedd délben. A sürgősségi hívószámon riasztott tűzoltók mellett a megyei mentőszolgálat is a helyszínre sietett, hogy a ház 72 éves, sérüléseket szenvedett tulajdonosát elsősegélynyújtás után ellátásra a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállítsák.

Kevesebb mint egy órával a riasztást követően sikerült eltávolítani a lángok közeléből a gyúlékony anyagokat, kimenekíteni az érték- és használati tárgyakat, illetve eloltani a tüzet.

A szerencsétlenségben elégett az épület bejárati ajtaja, az ajtófélfa, egy ágy és a rajta lévő matrac. A vizsgálatok szerint a háromezer lejes anyagi kárral járó tűzesetet valószínűsíthetően a meghibásodott gáztűzhelynél keletkezett láng okozta – számol be a tűzoltóság.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS