HIRDETÉS

Vaskerítés állította meg a betonoszlopot kettétörő teherautót

Székelyhon 2018. július 05., 21:20 utolsó módosítás: 2018. július 05., 22:37
HIRDETÉS

Betonoszlopot kettétörve, kerítést és lakodalmas zöld ágat megrongálva állt meg a madéfalvi Siculicidium-kápolna közvetlen közelében egy kisautóval való ütközés miatt az úttestről letérő teherautó csütörtök délután. Két személy megsérült. Egy nappal korábban Csíkmadarason is közúti baleset történt.

Fotó: Pinti Attila

A rendőrség tájékoztatása szerint a személyautó Csíkszereda irányából hazafelé tartó 50 éves csíkrákosi vezetője, G. I. az E578 jelzésű európai út Madéfalvát átszelő szakaszán – egyelőre ismeretlen okból – áttért a menetirányával ellentétes sávba, félfrontálisan nekicsapódva a szemből szabályosan közlekedő, 56 éves szentegyházi B. D. vezette teherautónak.

Fotó: Pinti Attila

Fotó: Pinti Attila

Az ütközéstől a kisautó megpördült, a tehergépkocsi pedig lesodródott, kettétörve egy útszéli betonoszlopot, majd megrongálva egy vaskerítést és egy lakodalmas zöld ágat. A baleset a Siculicidium-kápolna mellett történt. Mindkét járművezető könnyebb sérüléseket szenvedett.

Fotó: Pinti Attila

HIRDETÉS

Madarason autóval ütközött a motoros

Egy nappal korábban, szerda délután szintén az európai út felcsíki szakaszán történt közúti baleset, egy motoros személyautónak ütközött.

Fotó: Pinti Attila

A Csíkszereda irányából közlekedő 27 éves csíkkarcfalvi motoros Csíkmadaras területén egy szemből, Dánfalva felől érkező, körültekintés nélkül balra térő Dacia jármű jobb hátsó oldalának csapódott szerdán 15 óra 30 perckor. Az ütközésben a motorkerékpáros enyhébb sérüléseket szenvedett, ellátásra a csíkszeredai kórházba szállították.

Fotó: Pinti Attila

A személyautó 69 éves madarasi sofőrje nem sérült meg. Egyik járművezető sem volt alkohol befolyása alatt, az ügyben – akárcsak a csütörtöki madéfalvi ütközés esetében – gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítanak eljárást – közölte Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
2 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS