Új kazán a láthatáron, Melinda-minőségben Pr-cikk

Új kazán a láthatáron, Melinda-minőségben

Fotó: Szabó Attila

Különleges nap volt a november 18-a a Melinda cégcsoport életében, amelynek pozitív hozadékát a háztartások és kereskedelmi egységek is hamarosan élvezhetik: a Melinda Instal és a Melinda Steel koprodukciójából legyártották az első saját fejlesztésű kazánjukat. A termék bemutatóján jártunk.

Támogatói tartalom

2022. november 22., 12:002022. november 22., 12:00

2022. november 22., 17:032022. november 22., 17:03

A két vállalkozás képviselői mellett a sajtó munkatársai is szép számban összegyűltek a Melinda Instal Bethlenfalvi úti székhelyén, ahol bemutatták a HeizTech névre keresztelt, biomasszával működő kazánt. A nagyjából harminc fő jelenlétében tartott ünnepélyes prezentáción Bakó Lajos-Tamás értékesítési igazgató köszöntötte az egybegyűlteket, aki kiemelte a saját fejlesztésű termék fő erősségeit.

Idézet
Mindamellett, hogy az alapanyag beérkezésétől a végtermék kiadásáig minden egy helyen összpontosul, fontosnak tartjuk azt is, hogy még szorosabbra fűztük a Melinda Instal és a Melinda Steel közötti munkakapcsolatot

– hangsúlyozta az értékesítési igazgató, aki azt is elmondta, hogy a gyártósorról a múlt héten került le az első, TÜV-SÜD minősítést is megszerző acéllemezkazán. „Jelentős mérföldkő ez mind a két vállalkozásunk életében. Ebben a közös projektben ugyanis több évtizedes piaci ismereteket ötvöztünk sikeresen” – állítja Bakó Lajos-Tamás, aki szerint már a 2020-as világjárvány idején felismerték azt, hogy a piacon való megmaradáshoz gyors és rugalmas változtatásokra van szükség.

Galéria

Kelemen Lóránd, Nagy Endre, Bakó Lajos-Tamás, Hajdó Lehel, Benkő Zsolt és Geréb Előd. Na meg a HeizTech kazán

Fotó: Szabó Attila

Ezt követően Benkő Zsolt, a Melinda Steel kereskedelmi igazgatója vette át a szót, aki fontosnak tartja azt, hogy ezen megvalósítással az ellátási láncok lerövidülnek, valamint a helyi termékfejlesztés és gyártás is utat tör magának.

Idézet
Alapvető célunk volt, hogy mi is közelebb kerüljük a végfelhasználóhoz. Immár ugyanis a termék mellett plusz szolgáltatásokat is kínálunk nekik

– állítja a székelyudvarhelyi vezető, amely immár a Melinda Steel Engineering & Production cégnév alatt gyártja a termékeket Székelyudvarhely határában. „A gyártósor létrejötte másfél millió euróba került, amelynek nagyjából a fele önrész volt. A többit a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. CED-20-C programján keresztül pályáztuk és nyertük meg” – ismertette Benkő Zsolt a beruházási folyamatot, akik jelen helyzetben

a megrendeléstől számítva öt munkanapon belül biztosítanak működőképes kazánt a vásárlóknak.

„Szériagyártásban és egyedi szolgáltatásnyújtásban is tudunk immár segíteni a végfelhasználóknak, akik számára helyben készített, kiváló nyersanyagokból összeállított eszközöket tudunk nyújtani” – nyomatékosította Benkő Zsolt, aki büszke arra, hogy a növekvő energiaárak mellett egy hatékony és megfizethető terméket állítottak elő.

Galéria

A TÜV-SÜD tesztelést sikeresen vette a HeizTech acéllemezkazán

Fotó: Szabó Attila

Ezzel a projekttel minőségi munkaerőt is sikerült hazacsalni. Így járt Hajdó Lehel tervezőmérnök is, aki Ausztriában szerzett tapasztalatait kamatoztatja most már a Melinda cégcsoportnál. „Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy megbíztak ezzel a munkával. A fejlesztési folyamat során több mint 200 szerelővel tartottuk folyamatosan a kapcsolatot, akiknek az észrevételei és javaslatai alapján állítottuk össze a szerkezetet” – árulta el a munkafolyamat alapjait Hajdó Lehel, aki szerint a most kifejlesztett 28 és 37 kW-os teljesítményű, MSMB típusú HeizTech kazánok egy jelentős piaci szegmensnek kínálnak lehetőséget ingatlanjaik felfűtésére.

Idézet
A 100 és 200 négyzetméter közötti hasznos felületű lakrészeket tökéletesen kifűtik a lemezkazánjaink, de a jól szigetelt épületek esetén akár ennél nagyobb felszíneknél is hatásosak

– állítja a Melinda Steel munkatársa.

Galéria

Hajdó Lehel a Melinda Steel üzemében

Fotó: Szabó Attila

A sajtóreggeli keretében Geréb Előd marketingmenedzser bemutatta Melinda Steel Engineering & Production tevékenységi körét, ugyanakkor többször is hangsúlyozta, hogy az integrált szolgáltatásnyújtásban látják a jövőt. „Mi a Melinda Steelnél bérmunkát is vállalunk: az alapanyagok beszerzésétől kezdve hegesztési, vágási és hajlítási szolgáltatást is kínálunk ügyfeleinknek, a megvalósítások tárházának pedig csak a kliens fantáziája szabhat határt” – állítja a marketinges, aki szerint fontos az, hogy az emberek tudatában a Melinda Steel ne csak mint kazán-, kandalló- és fűtéstechnika-kivitelező jelenjen meg. Felszólalásában megemlítette azt is, hogy

azon kliensek számára, akik az idei évben veszik igénybe a Melinda Steel Engineering & Production szolgáltatásait, az első megrendelésből 10% kedvezményt biztosítanak.

Galéria

Fotó: Szabó Attila

Galéria

Fotó: Szabó Attila

Galéria

A Melinda Steel Engineering & Production bérmunkákat is vállal

Fotó: Szabó Attila

A Melinda Instal részéről először Nagy Endre kiskereskedelmi értékesítési vezető szólalt fel, aki a fejlesztés során több mint 20 éves tapasztalatát tudta kamatoztatni. „Teszteléseink szerint mindamellett, hogy fenntartható és élhető teret biztosít a termék, a dizájnra is fontos hangsúlyt fektettünk. Erre azért volt szükség, hiszen a háztartásokban napi szinten találkozik vele a végfelhasználó” – véli a szakember, aki beszédében többször is kiemelte a kiváló felépítést és nagyszerű formatervezést a HeizTech esetében.

Idézet
A nagy előnyünk még, hogy az esetleges meghibásodások esetén országon belül tudunk javítást biztosítani, ami például egy külföldről megvásárolt kazán esetében sokkal bonyolultabb folyamat, és sokszor optimális megoldást sem tudunk kínálni

– hangoztatta az értékesítési vezető, akik helyszíni kiszállást, beszerelést és javítást is kínálnak egy szakértői csapat révén mindazoknak, akik megvásárolják a lemezkazánt.

Galéria

A Melindánál szakértői munka folyik minden téren

Fotó: Szabó Attila

Végül Kelemen Lóránd szólt néhány szót az egybegyűltekhez, aki épületgépészi szakszemmel segítette a termékfejlesztési folyamatot. „Nagy öröm számomra, hogy a két vállalkozás ebben a közös helyi projektben hatékonyan összedolgozott, amely mindeddig 15 új munkahelyet teremtett Udvarhelyszéken” – méltatta az együttes munkát a Melinda Instal épületgépész mérnöke. „Bízunk benne, hogy ez a projekt még csak a kezdet, amely egy oldhatatlan kötést eredményez a két cég között. Ezáltal pedig értéket teremthetünk” – ismertette nagy egyetértések közepette a szakember a jövőbeni célokat.

Galéria

A kazán gyártása immár 15 új munkahelyet teremtett

Fotó: Szabó Attila

Mint már fennebb is említettük, a termék immár elérhető a Melinda Instal üzleteiben, pénztárcabarát áron. Konkrét ajánlatért és a legoptimálisabb kivitelezés érdekében keressék a legközelebbi Melinda szaküzletet, ahol meg lehet nézni kívülről-belülről az eszközt, valamint szakmai tanácsot is lehet kérni. Mi ezt már megtettük, és a HeizTech funkcionalitásáról messzemenően meggyőzött.

Galéria

A kazán megfelelő melegséget ad a hideg napokra

Fotó: Szabó Attila

(X – fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. február 17., szombat

Tűzhelyen felejtett serpenyő okozott tüzet Sepsiszentgyörgyön

Két tűzesethez is ki kellett vonulniuk szombaton a háromszéki tűzoltóknak. Sepsiszentgyörgyön egy tűzhelyen felejtett serpenyő, Bodzafordulón egy kazán miatt lobbantak fel a lángok – számolt be a Kovászna megyei tűzoltóság.

Tűzhelyen felejtett serpenyő okozott tüzet Sepsiszentgyörgyön
2024. február 17., szombat

Több mint nyolcszáz sofőr jogosítványa ugrott a pénteki rendőrségi akciók során

Az elmúlt 24 órában összesen 822 gépjárművezetői jogosítványt vontak be a közlekedési rendőrök, 333-at gyorshajtásért, 51-et alkohol és 13-at kábítószer befolyása alatt történő vezetéséért.

Több mint nyolcszáz sofőr jogosítványa ugrott a pénteki rendőrségi akciók során
2024. február 17., szombat

Tiltott szer hatása alatt vezethetett egy fiatal, egy másik ittasan ült volán mögé

Két huszonéves fiatal ellen indulhat büntetőeljárás, ugyanis egyiküket tiltott szer használatának gyanújával, másikukat ittas vezetés közben kapta el a marosvásárhelyi rendőrség szombatra virradóra. Mellettük még további 25 sofőrt bírságoltak meg.

Tiltott szer hatása alatt vezethetett egy fiatal, egy másik ittasan ült volán mögé
2024. február 17., szombat

Lakástűzben vesztette életét egy 84 éves férfi

Egy marosvásárhelyi lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat, akik a lángok megfékezése után egy 84 éves férfi elszenesedett holttestét találták meg a lakásban szombat délben – tájékoztatott a Maros megyei rendőrség.

Lakástűzben vesztette életét egy 84 éves férfi
2024. február 17., szombat

Potápi Árpád: a sízés nemzeti sport Székelyföldön

Ragyogó napsütéses időben és jó hóviszonyok között rendezték meg szombaton Hargitafürdőn a 11. Konzul Kupa amatőr síversenyt. A vetélkedőn sífutásban és műlesiklásban mérte össze tudását több száz székelyföldi sportoló.

Potápi Árpád: a sízés nemzeti sport Székelyföldön
2024. február 17., szombat

Világháborús lövedéket találtak Salamáson

A második világháborúból származó lövedéket fedezett fel egy ember Orotva-patakában szombat reggel a Hargita megyei Salamáson. A Hargita megyei tűzszerészek a helyszínre vonultak, és elszállították a lövedéket későbbi megsemmisítés céljából.

Világháborús lövedéket találtak Salamáson
2024. február 17., szombat

Íme, ezek a kérdések foglalkoztatják az uzoniakat

A mindennapi élet leglényegesebb kérdései merültek fel az uzoni falugyűlésen, ahol a polgármester minden felvetésre választ adott, noha nem minden esetben tudott megnyugtató megoldást ígérni.

Íme, ezek a kérdések foglalkoztatják az uzoniakat
2024. február 17., szombat

Emma és a fekete jaguár, Bob Marley, Tökéletes napok és Madame Web a mozikban

Az Argylle: A szuperkém és a még mindig futó A méhész mellett olyan új filmek érkeztek a mozikínálatba, mint a Bob Marley életéről készült Bob Marley: One Love, de a Sonynál készült Madame Web is „behálózza” a vásznakat.

Emma és a fekete jaguár, Bob Marley, Tökéletes napok és Madame Web a mozikban
2024. február 16., péntek

Két holttestet találtak egy marosvásárhelyi lakásban

A marosvásárhelyi Kárpátok sétánya lakótelep egyik lakásában talált két holttesthez riasztották péntek délután a rendőröket.

Két holttestet találtak egy marosvásárhelyi lakásban
2024. február 16., péntek

Holttestet találtak a Poklos-patakban

A marosvásárhelyi Poklos-patakhoz riasztották pénteken este a rendőrséget és a mentőegységeket.

Holttestet találtak a Poklos-patakban
Holttestet találtak a Poklos-patakban
2024. február 16., péntek

Holttestet találtak a Poklos-patakban

Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Fontos számunkra az adatai védelme!

Annak érdekében, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és hirdetéseket, közösségi médiaszolgáltatásokat nyújtsunk, valamint elemezzük a látogatottságokat, partnereinkkel együtt sütiket (cookie-kat) használunk oldalunkon. Kattintson az Elfogadom a sütiket! gombra az említett technológia webes használatának elfogadásához. Bármikor megváltoztathatja hozzájárulási beállításait.

Szükség van a hozzájárulásához!

Az alábbi listából kiválaszthatja, hogy mely süticsoportok elhelyezéséhez járul hozzá böngészőjében. Mindegyik kategóriához tartozik egy leírás, amelyben részletezzük, hogy mi és partnereink mire használják az Ön adatait. Nagyra értékeljük, ha elfogadja a sütiket, és garantáljuk, hogy adatai biztonságban lesznek.

Tájékoztatás a sütik használatáról
A Príma Press Kft. által használt sütik kezelése

A Príma Press Kft. által üzemeltetett szekelyhon.ro domainen és aldomainjein keresztül elérhető weboldalakon sütiket (angolul: cookie-kat) használ.

A sütik feladata: információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek például online tranzakciók igénybevételekor, ezáltal nem kell újra begépelni az adatokat; megkönnyítik a weboldal használatát; célzott hirdetések jelennek meg a weboldalon; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

Mi a süti?

A sütik olyan kisméretű adatcsomagok, szöveges fájlok, amelyek a weboldalon történt látogatás alkalmával kerülnek elhelyezésre a böngészőjében. A sütik lehetővé teszik, hogy a felhasználót a következő látogatásakor felismerje, ezáltal a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A sütiket megkülönböztethetjük funkciójuk, tárolási időtartamuk alapján, de vannak olyan sütik, amelyeket a weboldal üzemeltetője helyez el közvetlenül, míg másokat harmadik felek helyeznek el.

Az Székelyhon.ro által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon alkalmazott sütik funkciójuk alapján lehetnek: alapműködést biztosító sütik; preferenciális sütik; statisztikai célú sütik; hirdetési célú sütik és közösségimédia-sütik.

A tárolási időtartamuk alapján megkülönböztetünk munkamenet sütiket, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt, és állandó sütiket, amelyeket a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató nem törli.

Alapműködést biztosító sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható.

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Süti lejárata  
PHPSESSID szekelyhon.ro
Feladata a munkamenetek állapotának lekérése, a munkamenetek között.
munkamenet saját
cookieControll szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
cookieControlPrefs szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
_ga google.com 2 év harmadik fél
_gat google.com 1 nap harmadik fél
_gid google.com 1 nap harmadik fél
 
Preferenciális sütik:

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a sötét mód vagy betűméret-állító használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

Preferenciális sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Szolgáltató / Funkció
Süti lejárata
 
darkMode szekelyhon.ro
Sötét mód rögzítése
30 nap saját
textsize szekelyhon.ro
Betűméret rögzítése
30 nap saját
smartbanner szekelyhon.ro
Médiatér App smartbanner rögzítése
7 nap saját
 
Hirdetési célú sütik

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha a beállításoknál anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetések fognak megjelenni.

Hirdetési célú sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
__gads google.com 2 év harmadik fél
_fbp facebook.com 3 hónap harmadik fél
ads/ga-audiences google.com munkamenet harmadik fél
DSID google.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 100 nap harmadik fél
IDE google.com 1 év harmadik fél
pcs/activeview google.com munkamenet harmadik fél
test_cookie google.com 1 nap harmadik fél
tr facebook.com munkamenet harmadik fél
 
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

Közösségimédia-sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
act facebook.com munkamenet harmadik fél
c_user facebook.com 1nap harmadik fél
datr facebook.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 1 nap harmadik fél
locale facebook.com 1nap harmadik fél
presence facebook.com munkamenet harmadik fél
sb facebook.com 1 nap harmadik fél
spin facebook.com 1 nap harmadik fél
wd facebook.com 1 nap harmadik fél
x-src facebook.com 1 nap harmadik fél
xs facebook.com 1 nap harmadik fél
urlgen instagram.com munkamenet harmadik fél
csrftoken instagram.com 1 év harmadik fél
ds_user_id instagram.com 1 hónap harmadik fél
ig_cb instagram.com 1 nap harmadik fél
ig_did instagram.com 10 év harmadik fél
mid instagram.com 10 év harmadik fél
rur instagram.com munkamenet harmadik fél
sessionid instagram.com 1 év harmadik fél
shbid instagram.com 7 nap harmadik fél
shbts instagram.com 7 nap harmadik fél
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com 1 nap harmadik fél
SSID  youtube.com 1 nap harmadik fél
SID  youtube.com 1 nap harmadik fél
SIDCC  youtube.com 1 nap harmadik fél
SAPISID  youtube.com 1 nap harmadik fél
PREF  youtube.com 1 nap harmadik fél
LOGIN_INFO  youtube.com 1 nap harmadik fél
HSID  youtube.com 1nap harmadik fél
GPS  youtube.com 1nap harmadik fél
YSC  youtube.com munkamenet harmadik fél
CONSENT  youtube.com 1 nap harmadik fél
APISID  youtube.com 1nap harmadik fél
__Secure-xxx  youtube.com 1 nap harmadik fél
 
A Príma Press Kft-vel szerződött partnerek által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket. A partnerek által alkalmazott sütikről a felhasználók a szolgáltatók saját honlapján tájékozódhatnak:

Google Analytics: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gtagjs/cookie-usage

Google Ads: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Google AdSense: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

A Príma Press Kft-vel szerződéses kapcsolatban nem álló, harmadik felek által elhelyezett sütik

A fent leírtakkal ellentétben a Príma Press Kft. szerződéses kapcsolatban nem álló más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket a weboldalon, a cégünktől függetlenül, saját működésük érdekében. Az ilyen, harmadik felek által használt sütik elhelyezése ill. az azt elhelyezők által esetlegesen folytatott adatkezelések tekintetében a Príma Press Kft. semmilyen felelősségen nem vállal, e téren felelősségüket kizárja.

Hogyan módosíthatók a sütibeállítások?

A korábban eszközölt sütibeállításokat desktopon a láblécében található Sütibeállítások menüre kattintva bármikor megváltoztathatja. Mobilon pedig a menü gombra, majd a Sütibeállítások menüre bökve éri el.

Alapműködést biztosító sütik:

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható. 

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája: PHPSESSID, cookieControll, cookieControlPrefs, _ga, _gat, _gid, enr_cxense_throrrle.


NEM FOGADOM EL
MINDIG AKTÍV
Preferenciális sütik

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a sötét mód, Médiatér App letöltésére buzdító smartbanner, vagy betűméret-állító használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben bizonyos funkciók nem lesznek aktívak

Preferenciális sütik listája: darkMode, textsize, smartbanner


NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM
Hirdetési célú sütik:

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetései lesznek.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

NORMÁL – az Ön profilja szerint, személyre szabott hirdetések jelennek meg

ANONIM – a hirdetés az Ön profiljától függetlenül jelenik meg

Hirdetési célú sütik listája: __gads, _fbp, ads/ga-audiences, DSID, fr, IDE, pcs/activeview, test_cookie, tr.


ANONIM
NORMÁL
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben a közösségi média funkciói nem lesznek aktívak

Közösségimédia-sütik listája: act, c_user, datr, fr, locale, presence, sb, spin, wd, x-src, xs, urlgen, csrftoken, ds_user_id, ig_cb, ig_did, mid, rur, sessionid, shbid, shbts, VISITOR_INFO1_LIVE, SSID, SID, SIDCC, SAPISID, PREF, LOGIN_INFO, HSID, GPS, YSC, CONSENT, APISID, __Secure-xxx.


NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM