HIRDETÉS

Kivilágítatlan szekérbe rohant az autó

Székelyhon 2016. december 23., 21:50 utolsó módosítás: 2016. december 23., 22:45

Ködben és sötétben az európai úton kivilágítatlanul közlekedő szekérnek ütközött egy személyautó péntek reggel Csíkrákos és Madaras között. A fogatos és a járművezető is megsérült.

Fotó: Thomas Campean

A fával megrakodott szekéren lévő 60 éves rákosi C. M. Csíkmadaras irányából lakóhelye irányába tartott, amikor a 26 éves csíkszentdomokosi A. F. vezette autó hátulról belerohant. A rákosi férfi nem viselt láthatósági mellényt, és a szekér sem volt kivilágítva, ráadásul sötét, illetve sűrű köd volt, amikor a baleset történt – közölte érdeklődésünkre Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A szekéren lévő férfi és az autó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett – tudtuk meg.

Pénteken egyébként egymást érték a balesetek: a 13B jelzésű országúton, Gyergyóalfalu közelében két személy sérült meg egy közlekedési balesetben. Estig több autó is árokba csúszott a 13A jelzésű országúton, Csíkszereda székelyudvarhelyi kijáratától Szovátáig hat baleset történt, kettő a csibai eltérő és a Lina-kanyar közelében, Homoródfürdőn, a Cekend-tető és Máréfalva között, illetve kettő Korond közelében.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
48 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS