Nyerj a mesterségeddel a Rádió GaGán!

Nyerj a mesterségeddel a Rádió GaGán!

Fotó: Rádió GaGa

Bár sokan már a nyári szabadság után áhítozunk, a kikapcsolódás még várat magára. Viszont mi a Rádió GaGánál szeretnénk könnyebbé tenni a dolgos napokat, így újabb játékot indítunk, ahol számos nyereménnyel gazdagodhatsz. Ezúttal a mesterségeddel nyerhetsz. De hogyan? Mutatjuk!

Székelyhon

2024. május 12., 10:002024. május 12., 10:00

2024. május 12., 16:192024. május 12., 16:19

Regisztrálj a Rádió GaGa „Mesterséged címere” játékba, és nyerj! A játékban való részvételhez nincs is más teendőd, mint május 12–26. között elküldeni a 0730-548 888-as számra SMS-ben vagy WhatsApp-on keresztnevedet, telefonszámodat és a megyét, ahonnan hallgatsz bennünket. Ha téged hívnak műsorvezetőink, csak azt kell elmondanod, hogy mit szeretsz a saját foglalkozásodban.

Lássuk, ebben a játékban mi mindent lehet nyerni:

– az idén 30 éves Héra falfestékeket forgalmazó vállalkozás 10 darab 150 lej értékű, 5 literes festéket ajánl fel nyerteseinknek, így ha lakásfelújításba kezdenél a nyáron, akkor garantált a magas minőség;

– a kézdivásárhelyi székhelyű Istvana Kft. 4 darab 150 lej értékű tükröt kínál fel a szerencsés nyerteseknek;

– a családi programok szerelmeseire is gondoltunk, hiszen a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum 17 darab 160 lej értékű családi belépővel ajándékozza meg játékoskedvű hallgatóinkat;

– gondolva a jó idő beköszöntére és a családok minőségi együtt töltött idejének fontosságára, a Székelyföldi Legendárium csapatának felajánlásában a Mini Erdély Parkba 10 darab 100 lej értékű családi belépőt sorsolunk ki;

– a gyergyószentmiklósi Benedek húsüzem 4 darab 250 lej értékű, ínycsiklandozó termékekkel teli kosárral lepi meg nyerteseinket;

– a Melinda Instal részéről 10 darab 100 lej értékű ajándékutalvánnyal lehetnek gazdagabbak a szerencsés regisztrálók;

– 5 darab 100 lej értékű utalványt a csíkszeredai Sigma Gum Kft. kínált fel, amelyek bármely szolgáltatásukra felhasználhatóak.

Ahogy megszokhatták kedves hallgatóink, a nap végi nyereményeink is igazán vonzóak. Mutatjuk is, hogy mik ezek:

– a Benedek húsüzem jóvoltából 6 darab 250 lej értékű bőségkosár keresi gazdáját;

– a Dóczy Gránit 1000 lej értékű vásárlási utalvánnyal kedveskedik egy nyertesnek;

– a székelyudvarhelyi Melinda Instal egy-egy hallgatót örvendeztet meg egy 250 lej értékű Aquatech merülőszivattyúval, valamint egy 800 lej értékű Flairé prémium grillsütővel;

– a játék fődíját a sepsiszentgyörgyi Anna Event Solutions ajánlotta fel, amely nem más, mint egy 5000 lej értékű floor dance, amely bármilyen esemény ékes dísze lesz.

Galéria

Fotó: Rádió GaGa

Reméljük, hogy máris meggyőztünk, hogy nevezz be a játékunkba. Nyereményeink csak rád várnak!

A játék hivatalos szabályzatát itt találod!

Támogatók

A sepsiszentgyörgy Anna Event Solutions remek szolgáltatást nyújt esküvői dekorációk és az egyedülálló floor dance terén. Hogy mi is a floor dance?

Akril fehér táncparkett, amely 48 négyzetméteres, ütésálló és karcmentes terület, amely garantálja, hogy nagy buli kerekedjen a lagzidon.

Egyidejűleg mintegy 150 személy is használhatja, ugyanakkor öt különböző fénnyel rendelkezik, amely mindig az esküvő aktuális hangulatához illeszkedik. A floor dance mellett természetesen széles körű szolgáltatáscsomag vehető igénybe úgy kültéri-, mint beltéri események alkalmával. Bízzál az Anna Event Solutions-ben, így az eseményed tökéletes lesz!

Az Arterimpex Kft., azaz a Benedek húsüzem Erdély szívében, Gyergyószentmiklóson található, és a régió első számú húsüzemeként működik.

A modern gyártási technológiával, természetes füstölési- és érlelési eljárással készülő hústermékeik számos erdélyi bolt polcán megtalálhatóak.

Minden kategóriában kimagasló minőségű termékeket kínálnak, és hisznek abban, hogy a család minden tagja megtalálja a számára legfinomabb falatokat a Benedek húsüzem választékában.

A Dóczy Gránit alapítója, Dóczy András beleszületett a családi hagyományokba, hiszen anyai nagyapja, Balázs József az 1890-es években már olasz kőfaragómesterektől leshette el a kőfaragó szakma csínját-bínját. A vállalat fő tevékenysége a kőfeldolgozás, ahol

képzett munkáscsapat tesz eleget a megrendelői igényeknek úgy gépi-, mint kézi kőfaragással, igényes kivitelezésű családi házak, középületek, bankok, irodaházak megvalósításában.

A cég termékei közé tartoznak a sírkövek, emlékművek, fal- és padlóburkolatok, ablakpárkányok, konyhapultok és más építészeti elemek. Az általuk feldolgozott anyagok kizárólag természetes kövek (andezitek, mészkövek, márványok, gránitok stb.), amelyekből ügyfeleik több mint harmincféle színből választhatnak. Széleskörű szolgáltatásaikat itt tekintheted meg.

A Héra falfestékei több mint 100 éve vannak jelen Magyarországon, Erdélyben pedig már 30 éve biztosítják a kiváló takarást és a gazdag, káprázatos színeket.

A Héra falfestékek úgy lakossági, mint szakmai körökben is bizonyították kiválóságukat, hiszen a jó ár-érték arány mellé kiváló minőség párosul,

irányt mutatva ezzel a Közép-európai festékpiacon. Termékeik a hófehér mellett több ezer színárnyalatban elérhetőek a szaküzletekben, országszerte. Héra – falfestékünk és büszkeségünk immár 30 éve.

A kézdivásárhelyi székhelyű Istvana Kft. több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az üvegmegmunkálás területén, ugyanakkor a legújabb megoldású PVC-nyílászárók készítésében is az élen járnak.

2008-tól Kovászna és Hargita megye egyedüli forgalmazói a német, 4 és 5 kamrás Brügmann profiloknak. Ugyanakkor forgalmaznak 4 és 6 kamrás Teraplast (osztrák technológia), valamint az Wintech profilokat is. Kínálatukat megtekintheted a weboldalukon. Istvana: az önök szolgálatában 1991 óta!

A Mini Erdély Park Románia egyetlen multikulturális, tematikus makettparkja, amelyben Erdély legfontosabb történelmi épületeinek kicsinyített mását tekinthetik meg az érdeklődők. A Mini Erdély Park megálmodója a Székelyföldi Legendárium csapata.

A park célja, hogy maketteken bemutassa a multikulturális Erdély építészeti sokszínűségét, fénykorukban jelenítve meg a régió minden nemzetének legfontosabb épületeit.

A bemutatott épületek közül több is az UNESCO Világörökség része.

A Melinda Instalt értékes és megbízható partnerként ismerik úgy a vevőik, mint a fogyasztóik, a beszállítóik és a közösségek is, ahol tevékenykednek.

Ügyfeleiknek és partnereiknek a beépített fürdőszobák és szaniterek széles választéka mellett komplett terveket is kínálnak, biztosítva a technikai támogatást és a legkülönbözőbb szolgáltatásokat.

A Melinda Instalnál szenvedélyesek a munka iránt, ezért küldetésük nem is lehetne más, minthogy innovatív és környezetbarát megoldásaikkal biztosítsák a vásárlók otthonának kényelmét. Melinda Instal – ez a minőség kényelemmel jár.

A Sigma Gum 1997-ben alakult csíkszeredai kisvállalkozás, ami

kezdetben csak autógumi adásvétellel foglalkozott, ám az évek során további szolgáltatásokkal is bővült. Ilyenek a gumiszerviz, az autószerviz, a futómű beállítás, a műszaki vizsga és az autómosó.

Cégük családi vállalkozásként működik, ezért elengedhetetlen számukra, hogy ennek szellemét megőrizzék munkaközösségükben is. A családi vállalkozás lényege abban rejlik, hogy az ilyen típusú vállalkozások általában erős családi kötelékeken alapulnak, és épp ilyen fontos számukra a klienseikkel való bizalmi kapcsolat kialakítása is, ami véleményük szerint elengedhetetlen napjainkban.

A Székely Nemzeti Múzeum Közép-Európa egyik legrégebbi múzeuma.

A múzeum 1913-ban átadott főépülete építészeti enciklopédia, tervezője Kós Károly, aki az Arts and Crafts művészeti mozgalom hatása alatt alkotott.

Az alapító közel tízezres gyűjteménye mára többszázezres nagyságrendűvé fejlődött. Az intézmény ma már széles körben ismert szellemi erőtér és tudásközpont. Látványos kiállítások, tudományos konferenciák, komolyzenei hangversenyek és szabadtéri koncertek, városnapi rendezvények, hangulatos családi események közkedvelt helyszíne.

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. május 11., szombat

Most a farkaslakiakon volt a sor, hogy a medve miatt aggódjanak

Medvét észleltek a lakók pénteken éjjel Farkaslakán, akik a 112-es segélyhívószámon jelentették az esetet – közli a Hargita megyei tűzoltóság.

Most a farkaslakiakon volt a sor, hogy a medve miatt aggódjanak
2024. május 11., szombat

Sarki fény Székelyföld fölött is

Különleges égi jelenségnek lehettünk tanúi péntek este, ugyanis egy geomágneses vihar következtében (amit napszél okoz), sarki fényt lehetett látni nálunk is.

Sarki fény Székelyföld fölött is
Sarki fény Székelyföld fölött is
2024. május 11., szombat

Sarki fény Székelyföld fölött is

2024. május 11., szombat

Rengeteg támogatónak köszönhetően lassan sínre kerül a háromszéki tűzkárosultak élete

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy Erdővidéken két családot is szörnyű veszteség: a 23 éves, nehéz múlttal rendelkező Vásárhelyi Jób Barna és testvére vargyas-szorosi háza, és a bibarcfalvi, egy gyermekes Trinfa család háza is porig égett.

Rengeteg támogatónak köszönhetően lassan sínre kerül a háromszéki tűzkárosultak élete
2024. május 10., péntek

Önmagukkal is törődniük kell az ápolóknak

Telt házzal ünnepelte meg Sepsiszentgyörgyön a Diakónia Keresztyén Alapítvány Idősgondozó Szolgálata az Ápolók nemzetközi napját.

Önmagukkal is törődniük kell az ápolóknak
2024. május 10., péntek

Úgy forgatták az uzsorázásból származó pénzt, mintha nem lenne holnap

Vádat emelt a Kovászna megyei ügyészség két előzetes letartóztatásban levő férfi és két bírósági felügyelet alatt álló nő ellen, akiket pénzmosással, uzsorázással és zsarolással vádolnak – számolt be pénteki közleményében a vádhatóság.

Úgy forgatták az uzsorázásból származó pénzt, mintha nem lenne holnap
2024. május 10., péntek

Rövidesen rácsatlakozhatnak a gázvezetékre a Kézdivásárhelyhez tartozó falvak lakói

Végéhez közelednek a munkálatok, így nemsokára a lakók is rácsatlakozhatnak a Kézdivásárhelyhez tartozó falvakban lefektetett gázvezetékre. Az önkormányzat találkozóra hívja az érintetteket május 15-én, szerdán a nyujtódi kultúrotthonban.

Rövidesen rácsatlakozhatnak a gázvezetékre a Kézdivásárhelyhez tartozó falvak lakói
2024. május 10., péntek

Soós Zoltán: feltűrjük az ingujjat és folytatjuk a munkát

Baráti hangulatú megnyitón mutatták be pénteken este Marosvásárhelyen a városi kampányközpontot, ahol Soós Zoltán független polgármesterjelölt, a város jelenlegi vezetője és Kovács Mihály Levente, a vásárhelyi RMDSZ elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Soós Zoltán: feltűrjük az ingujjat és folytatjuk a munkát
2024. május 10., péntek

Korszerűsítik a marosvásárhelyi szív-érrendszeri és transzplantációs intézetet

Elkezdődtek a műtők, valamint az aneszteziológiai és intenzív terápiás részleg korszerűsítését célzó munkálatok, beleértve a kórházi fertőzések kockázatának csökkentéséhez szükséges berendezések elhelyezését is.

Korszerűsítik a marosvásárhelyi szív-érrendszeri és transzplantációs intézetet
2024. május 10., péntek

Több kilométeres kocsisor Székelyudvarhely határában

A székelyudvarhelyi Bethlenfalvi úttól egészen a máréfalvi polgármesteri hivatalig ér az autósor a 13A jelzésű országúton az előbbi helyszínen zajló aszfaltozási munkálatok miatt.

Több kilométeres kocsisor Székelyudvarhely határában
2024. május 10., péntek

Bemutatta kézdivásárhelyi jelöltjeit az MPE

Választási alternatívát kíván nyújtani a kézdivásárhelyi lakosságnak a Magyar Polgári Erő (MPE), ezért a tanácsosi lista mellett saját polgármesterjelöltet is nevesített a céhes városban.

Bemutatta kézdivásárhelyi jelöltjeit az MPE
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!