Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a XII. Régizene Nyári Egyetemre

Székelyhon 2019. június 13., 12:38 utolsó módosítás: 2019. június 13., 12:39
HIRDETÉS

Meghosszabbított határidővel várják az érdeklődők jelentkezését a július 7–12. között zajló XII. Régizene Nyári Egyetem egyes kurzusaira.

Fotó: Kedves Anett
A rendezvény médiapartnere a Székelyhon

Az érdeklődők június 16-ig, vasárnap éjfélig jelentkezhetnek a következő mesterkurzusokra: csembaló; reneszánsz együttes; reneszánsz és barokk táncok; barokk hegedű; kórus és karvezetői mesterkurzusok. A helyek száma korlátozott, elfoglalásuk jelentkezési sorrendben történik – tájékoztatnak közleményükben a Régizene Fesztivál szervezői.

A kurzusokra bármely 10. életévét betöltött hallgató jelentkezhet, aki zenei előképzettséggel, illetve (hangszeres) tapasztalattal rendelkezik.

HIRDETÉS

A Régizenei Nyári Egyetemen a részvételi díj változatlan: az aktív hallgatók részvételi díja 250 lej/fő/kurzus, míg a csak megfigyelőként részt vevő passzív hallgatóké 50 lej/fő/kurzus; a Nagy István Művészeti Középiskola diákjai és tanárai partnerségi alapon 100 lej/fő/kurzus kedvezményes áron vehetnek részt a képzéseken.

A fentiekben megjelölt öt mesterkurzus bármelyikére június 16-ig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni.

További részletek a nyariegyetem@regizene.ro e-mail címen, a +40-266-372044-es és +40-0746-244235-ös telefonszámokon, valamint Csíkszeredában személyesen, a Temesvári sugárút 4. szám alatt igényelhetők.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS