Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Meghalt Boda-Szász Kriszta színművész

Székelyhon 2019. augusztus 15., 21:52 utolsó módosítás: 2019. augusztus 15., 22:00

Elhunyt Boda-Szász Kriszta színművész, csütörtökön, késő délután – adta hírül a Maszol hírportál. A Székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház színművészét, kétgyermekes édesanyát nemrégiben gyomorrákkal diagnosztizálták, eredményes gyűjtés is zajlott a külföldi gyógykezelése költségeinek előteremtéséhez.

„Én olyan ember vagyok, aki állandóan megy, keresi a jót, a szépet, a mosolygós arcokat, és aki elég könnyen átbillen a buckákon, nem keseredek bele, ha valami nem sikerül. És ezért is volt a környezetem részéről a döbbenet, hogy ha én ilyen vagyok, akkor mással, akinek tragédia van az életében, vagy nehezen veszi az akadályokat, mi kell történjen” – mondta el nemrégiben portálunknak, a Ligetnek adott interjújában.

„A másik, amit tapasztalok, az a hatalmas szeretet, amivel körbevesznek. Ezt lépten-nyomon éreztem korábban is, de ezt az odafigyelést, szeretetet megtapasztalni, amiben most részem van, fantasztikus érzés. Amolyan lelki tűzijátékon mentem keresztül novembertől, leírhatatlan. A lelkem nem betegedett meg, a testem talán, azt mondják. Ez számomra paradoxon” – vallotta az interjúban.

HIRDETÉS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS