Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Lapozni főnyeremény: kedden délutánig, illetve online éjfélig még elő lehet fizetni

Barabás Hajnal 2019. december 09., 13:05 utolsó módosítás: 2019. december 09., 13:06
HIRDETÉS

Kedd az utolsó nap, hogy bekapcsolódjanak a Székelyhon napilap nagyszabású nyereményjátékába. Ügyfélszolgálatainknál kedden délután négy óráig, online azonban egészen éjfélig elő lehet fizetni, és egyúttal esélyt kapni arra, hogy megnyerjék díjaink egyikét: a Toyota Corolla személyautót, a fűnyíró traktort vagy a páros wellnesshétvégét.

Már nincs sok hátra nyereményeink kisorsolásáig Fotó: Pinti Attila

Lapozni főnyeremény elnevezésű kampányunk során nemcsak az volt a célunk, hogy az eddigi olvasóknak lehetőséget adjunk a nyerésre, hanem az értékes díjakkal új olvasókat is szerettünk volna „bevonzani” – hangzott el a székelyudvarhelyi Príma Rádió műsorában, amelynek meghívottja volt Fleisz Emőke, lapkiadónk marketingigazgatója, valamint Szőke László tartalomfejlesztési igazgató. A rádióbeszélgetés apropóját az adta, hogy holnap zárul a Székelyhon nyereményjátéka.

A sorsolás menete

„Most már nem lehet totojázni, az utolsó órákban vagyunk. Akik részt vennének a nyereményjátékunkban, kedden 16 óráig az ügyfélszolgálatainknál, illetve online kedden éjfélig fizethetnek elő a Székelyhon napilapra. Ezután képletesen lezárjuk az urnákat, ami a gyakorlatban úgy fog történni, hogy a rendszerünkből generálunk egy listát, amelyen szerepel az összes előfizetőnk neve. Azoknak, akik egy évre fizettek elő, a nevüket megháromszorozzuk, így tudjuk biztosítani, hogy háromszoros esélyük legyen. A neveket ezután cetlikre nyomtatjuk, amelyek az urnába kerülnek” – részletezte a sorsolásra való előkészítés módját Fleisz Emőke.

A sorsolást, mint többször is írtuk, december 13-án, pénteken tartjuk Székelyudvarhelyen,

közjegyző jelenlétében.

Legyenek elérhetők

További fontos tudnivaló, hogy mielőtt a nyertes nevét közölnénk, azt egy érvényesítési, közjegyzői hitelesítési folyamat előzi meg. „A szabályzat értelmében amikor kihúzzuk a cetliket, nem tudhatjuk előre, hogy mennyi időbe telik, amíg elérjük a nyerteseket, akiknek ráadásul igazolniuk kell a személyazonosságukat, tudnunk kell, hogy romániai lakosok, 18 év fölöttiek, és nem rokonai az alkalmazottainknak vagy bedolgozóinknak” – magyarázta a marketingigazgató. Hozzátette,

fontos, hogy a nyertesek elérhetők legyenek telefonon, ugyanis ha kollégáink hét napon belül nem tudják felvenni velük a kapcsolatot, akkor a tartalékba kihúzott szelvényt nyilvánítják győztesnek.

Ismerjék meg a napilapot

Szőke László tartalomfejlesztési igazgató arról beszélt, hogy az, aki hat hónapra vagy egy évre megrendeli a Székelyhon napilapot, azon túl, hogy akár értékes nyereménnyel gazdagodik, ad magának egy esélyt arra, hogy megismerje a nemrég létrejött székelyföldi napilapot. Lapunk ugyanis annyiban változott, hogy a sok helyi tartalom mellett számos szintetizáló, összehasonlító anyag is bekerül nap mint nap. Szőke hangsúlyozta, a helyi lapjaink összevonásakor az is a célok között szerepelt, hogy közelítsék a történelmi régiókat, a székely székeket, hogy „átnézzenek egymás kertjébe”.

HIRDETÉS

„Nincs azzal baj, ha másokra is figyelünk, mert így hozzájuk képest is meg tudjuk fogalmazni, hogy mit csinálunk jobban vagy rosszabbul” – jegyezte meg, hozzátéve, hogy eljön az az idő, amikor megszokják ezt az olvasók, hiszen Székelyföld régiói előbb-utóbb rákényszerülnek, hogy együttműködjenek, legyen szó akár turizmusról, akár gazdasági vagy egyéb területről. Szőke László szerint

a nyereményjáték fontos hozadéka számunkra, hogy olyan potenciális olvasókat is megszólítsunk, akik eddig nem hallottak a Székelyhon napilapról, nem követték az újságot.

„Ha olvassák a lapot legalább egy fél évig, akkor akár kritikát is megfogalmazhatnak, amit szívesen veszünk” – fogalmazott.

Jövőbeli elképzelések

A tartalomfejlesztési igazgató ugyanakkor a rádióműsorban néhány jövőbeli elképzelést is megosztott a hallgatókkal. Mint mondta, a jövőben a mobilapplikációs megoldások felé nyitnánk azok számára, akik az új eszközöket (okostelefon, táblagép) használják. „Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a nyomtatott Székelyhon napilapot feltöltjük a mobil applikációra, hanem új, kombinált tartalmak kerülnének fel, amelyeket különböző szolgáltatásokkal bővítenénk” – osztotta meg. A napilap kapcsán elmondta, továbbra is cél, hogy összehasonlító, szintetizáló anyagaink legyenek, ugyanakkor szeretnék, ha több véleményanyag jelenne meg. „Jó lesz annak, aki a Székelyhon napilapot olvassa, ha másért nem, azért, hogy tudja, mit nem akar olvasni” – zárta a beszélgetést Szőke László.

A nyereményjátékról

A Székelyhon napilap nyereményakciójáról bővebb információ a www.szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon található, érdeklődni lehet továbbá a 0040 726 719 962-es telefonszámon vagy az elofizetes@szekelyhon.ro e-mail-címen. A féléves előfizetés ára 210 lej, az egyéves megrendelés 420 lej. Előfizetni az ügyfélszolgálatokon kedden 16 óráig, online a fenti honlapon keresztül éjfélig lehet. A vadonatúj Toyota Corolla személyautót, a fűnyíró traktort, valamint a páros szovátai wellnesshétvégét december 13-án, pénteken sorsoljuk ki Székelyudvarhelyen.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS