Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Kerítéssel, tiltótáblával és kamerával a szemetelők ellen

Kovács Eszter 2019. március 21., 21:33 utolsó módosítás: 2019. március 21., 21:34
HIRDETÉS

Felszámolnák a „szemét-depót” Kadicsfalva határában, jelentette be a közösségi oldalon Bálint Elemér Imre, Oroszhegy község polgármestere. A területről több tíz köbméter hulladékot szállítottak el a napokban, pénteken pedig kerítést építenek, majd kamerákat helyeznek ki. Az elöljáró abban reménykedik, hogy az intézkedéssel sikerül megoldani a problémát.

A takarítás utáni állapot • Forrás: Bálint Elemér Imre

„Mi megyünk el mellette minden nap” – indokolta meg Bálint Elemér Imre, hogy a Székelyudvarhely ügykezelésében lévő területről végül miért az oroszhegyi önkormányzat hordatta el a hulladékot. Kadicsfalván, a vájúval szemben ugyanis valóságos „szemét-depó” alakult ki az elmúlt években, fogalmazott az elöljáró.

HIRDETÉS

A napokban az oroszhegyi hivatal munkatársai, munkagépei, valamint tibódi és székelyudvarhelyi önkéntesek több mint 12 köbméter háztartási szemetet, több tíz tonna bontási törmeléket gyűjtöttek össze a megyei út biztonsági övezetéből.

• Forrás: Bálint Elemér Imre

Tiltótáblákat helyeztünk ki, pénteken pedig kerítést állítunk az út mentén. Reméljük, elrettentő hatással lesz

– mondta el a Székelyhonnak a polgármester.

• Forrás: Bálint Elemér Imre

Hozzátette: ez a mi életterünk, állapota rólunk árulkodik, illetve, hogy a notórius szemetelők (is) tanuljanak az esetből.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS