Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Káosz a színházban, majd szülinapi koncert a Mokkában

Kovács Eszter 2019. november 15., 11:01
HIRDETÉS

A székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház 1998 novemberében tartotta színházmegnyitó előadását, akkor még a Művelődési Ház tagozataként vitték színre Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című vígjátékát.

Szombaton újra színpadon a Káosz című előadás Fotó: Balázs Attila

Huszonegy éve, hogy repertoárszínházként Székelyudvarhelyen minden réteg – gyermek és felnőtt, szórakozni vágyó, igényes, élményt kereső néző – számára kielégítő produkciók létrehozására törekszenek. Az elmúlt 21 év során a színház több ezer bérletese és nézője számos produkciót láthatott: meseelőadást, zenés bohózatot, drámát, klasszikus vígjátékot, kabarét, operettet, tragédiát, szomorú vígjátékot, komédiát stb.

HIRDETÉS

Tavaly nagyszabású, Tomcsa20 elnevezésű rendezvénnyel ünnepelte két évtizedes fennállását az intézmény, azonban idénről sem marad el a születésnap.

Szombaton este az újra műsorra tűzött Káosz című előadást láthatja a publikum, majd az ünneplés a Mokka Kávéházban folytatódik.

Az este fél tízkor kezdődő eseményen fellép az Actor’s Jam Session – a Tomcsa Sándor Színház színészeiből álló zenekar 2016-ban alakult a dráMA8 kortárs színházi találkozó alkalmával. Tagjai hivatásos színészek, viszont nem hivatásos zenészek. Egyfajta örömzenélésnek indult a projekt – mondják magukról –, aztán hamar kiderült, hogy inkább öröm, mint zenélés. Kedvenc dalaikat dolgozzák fel, a repertoár pop-rock, magyar és angol nyelvű, vidám és szomorú dalokból áll. A koncert után a társulat házi lemezlovasa, Tóth Árpád invitálja sajátos, „tóthárpis” buliba a születésnapozókat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS