Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Játék- és sportszerbörzét szervez a gyergyói Fészek

Barabás Orsolya 2019. november 27., 15:40
HIRDETÉS

A gyergyói édesanyák egyesülete, a Fészek évente többször szervez babaruhabörzét. Az édesanyák részéről megfogalmazódott az igény, hogy ezúttal az ünnepek közeledtével játékot és sportszert is lehessen ily módon értékesíteni, illetve beszerezni. November utolsó szombatján lesz erre lehetőség Gyergyószentmiklóson.

A babaruhabörzék után játék- és sportszerbörzét szervez a Fészek. Archív Fotó: Barabás Orsolya

Nemrég ünnepelte hatodik születésnapját a Fészek. A nonprofit szervezetet gyergyószentmiklósi anyukák alapították, és már a hivatalos bejegyzését megelőzően is sok programot szerveztek.

„Idén ősszel megfogalmazódott az igény egy más jellegű börzére, és a Fészek örömmel vállalta el ennek megszervezését is. Az ünnepek közeledtével játék- és sportszerbörzére várjuk az érdeklődőket. Ezen használt és új játékokat, sportszereket lehet majd árusítani, illetve vásárolni, emellett várjuk a kézműves, ünnepi jellegű díszeket, ajándékokat készítőket is” – ismertette Szász Emese, az egyesület alelnöke. A helyszín sem a megszokott lesz, ezúttal a Vadászok utcában, az erdészet udvarán található épületben rendezik meg a börzét. Asztalokat még lehet foglalni, a megszokott módon, Bodó Annamáriánál a 0744–516716-os telefonszámon.

HIRDETÉS

„A börze november 30-án, szombaton délután fél négytől hat óráig tart majd, a jó hangulat garantált, és a támogatóinknak köszönhetően sokféle tombolanyereménnyel várjuk az érdeklődőket, vásárlókat” – tette hozzá Szász Emese, aki a további tervek kapcsán elárulta, hogy a Fészek idén is csatlakozik az Együtt, egymásért, szentmiklósiakért karitatív rendezvénysorozathoz. Az édesanyák december 14-én fogadják örökbe a Sláger Centerben kihelyezett adománygyűjtő ládát, és várják a nemes cél érdekében a felajánlásokat.

A Gyergyói Édesanyák Egyesülete továbbra is nyitott, szívesen fogadják körükbe az édesanyákat, ugyanakkor az észrevételekkel, programigényekkel is lehet keresni a tagokat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS