Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Italoztak, vitatkoztak, majd ütlegelni kezdte erdészkollégáját, mert az nem fogadott el kenőpénzt

Simon Virág 2019. szeptember 08., 10:53 utolsó módosítás: 2019. szeptember 08., 13:13
HIRDETÉS

Erőszakba torkollott egy Maros megyei fafeldolgozónál tartott ellenőrzés: miután a telephelyen engedély nélkül kivágott faanyagot találtak, egy erdész és a fafeldolgozó cég képviselője megpróbálta megvesztegetni a helyszíni ellenőrzést tartó erdészmérnököt. Miután az nem fogadta el a kenőpénzt, kollégája ütlegelni kezdte. 

Képünk illusztráció Fotó: Barabás Ákos

A kiszivárgott információk szerint Maros megyében a Görgény völégyében levő egyik fafeldolgozó cégnél tartott helyszíni ellenőrzést pénteken egy erdészeti mérnök és egy erdész. A cégnél olyan faanyagot találtak, amelyet engedély nélkül vágtak ki, tehát nem volt rajta az erdészeti hivatal pecsétje.

Mint Florin Petra, a Maros Megyei Erdészeti Igazgatóság munkatársa a marosvásárhelyi rádió román szerkesztőségének elmondta, tudomása szerint

a helyszíni vizsgálódás után a mérnök és az erdész italoztak, vitatkoztak, s az erdész fizikailag is bántalmazta a mérnököt.

„Úgy tudjuk, hogy nem sikerült megegyezniük, hogy milyen büntetést rójanak ki a törvénytelenségen ért cégre.

A mérnök azt állítja, hogy elsőként az érintett cég képviselője, majd az erdész próbálta öt lefizetni. Miután nem fogadta el a kenőpénzt, az erdész fizikai agressziót alkalmazott vele szemben.

Az igazságügyi orvostani vizsgálatok szerint mindkettőjükön ütés nyomai vannak, vagyis jókora verekedés lett a véleménykülönbségből” – nyilatkozta. 

HIRDETÉS

Az ügyben vizsgálatot indított a rendőrség, vizsgálják az ügy pontos körülményeit, s azt, hogy ki, kit akart megvesztegetni, s milyen körülmények között fajult a vita verekedésig. Az erdészeti hivatal pedig belső vizsgálatot indított mind a mérnök, mind az erdész ügyében.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS