Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Elméleti vizsgák a gépjárművezetői engedélyhez már hétfőnként is

Kovács Attila 2019. március 14., 11:15

Ismét megváltozik március 18-ától az ügyfélfogadás programja a Hargita Megyei Gépjárművezetői Engedélyeket Kibocsátó és Járműbejegyzési Közszolgálatnál.

Elméleti vizsgák a gépjárművezetői engedélyhez már hétfőnként is
galéria
A Hargita Megyei Gépjárművezetői Engedélyeket Kibocsátó és Járműbejegyzési Közszolgálat csíkszeredai székhelye Fotó: Pinti Attila

Az intézmény közleménye szerint a gépjárművezetői engedély megszerzése érdekében

ezentúl nemcsak minden kedden és csütörtökön, hanem hétfőn is tartanak elméleti vizsgákat,

11 és 15.30 óra között. A vizsgához szükséges dokumentumokat ugyanezeken a napokon 8 és 10 óra között lehet leadni. A gyakorlati vizsgák változatlanul hétfőn és pénteken 8 és 16 óra között lesznek, az előjegyzésnek megfelelően. Azok a jelentkezők, akiknek a vezetés során nem sikerül átmenőt szerezniük, hétfőn, szerdán és csütörtökön 9–15 óra között, illetve kedden és csütörtökön 9–10 és 13–15 óra között kérhetnek újabb időpontot.

Jogosítványcserére szerdán és pénteken 8–15 óra között, illetve kedden és csütörtökön 10.50 és 15 óra között lesz lehetőség, online előjegyzés vagy sorszám alapján. Az ideiglenes rendszámok hétfőtől péntekig 8 és 10.30 között igényelhetők, ehhez szintén online előjegyzés vagy sorszám igénylése szükséges.

A járműbejegyzésre, -átírásra vagy az elvesztett, megrongálódott számtáblák cseréjére vonatkozó kéréseket, illetve az ehhez szükséges dokumentumokat hétfőtől péntekig 8 és 15.30 óra között fogadják. A kért iratok vagy számtáblák kibocsátását hétfőtől péntekig 12 és 14 óra között végzik, az igényléseket követő munkanapon. Előjegyzési időpontokat online a drpciv.ro oldalon lehet foglalni, az adott napra szóló sorszámokat minden nap reggel bocsátják ki. Minden hónap utolsó péntekén szünetel az ügyfélfogadás.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat