Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Egy hétig ingyen nézhető a Trezor című magyar játékfilm

Tamás Attila 2018. november 05., 20:27 utolsó módosítás: 2018. november 05., 20:28
HIRDETÉS

Online egy hétig ingyen nézhető meg Bergendi Péter rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró új filmje, az Anger Zsolt és Scherer Péter főszereplésével készült Trezor.

Képkocka a filmből Fotó: Trezor/Facebook

A filmet elsőként november 4-én 19.45-kor lehetett megnézni a Duna Televízió műsorán. Mint azt Köbli Norbert, az alkotás forgatókönyvírója Facebook-oldalán írta: a Médiaklikken november 12-ig ingyenesen nézhető a film.

A Trezor című történelmi thriller – amelyet megtörtént események ihlettek –

1956 novemberében, napokkal a szabadságharc bukása után játszódik a belügyminisztérium földalatti trezorjában.

Az alaphelyzet hihetetlen, de igaz: a szabadságharcot vérbe fojtó, újraszerveződő belügyesek ’56 novemberében azzal a kínos helyzettel szembesülnek, hogy képtelenek behatolni saját trezorjukba, ahol a bizalmas, személyes anyagokat őrzik. A speciális trezorkulcsok a forradalom zűrzavarában elvesztek, a trezorajtó pedig olyannyira bombabiztos, hogy a kézigránátnak sem enged. Pedig az épületet felügyelő orosz katonák sok mindennel próbálkoznak. Végül rendőrök kihoznak a börtönből egy hajdani bankrablót, akinek egyszer már sikerült feltörnie ezt a trezort. A fegyenc azonban egész mást talál a feltáruló trezorajtó mögött, mint amire számított, és onnantól egy izgalmas, fordulatos játszma veszi kezdetét, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik – olvasható a film ajánlójában.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS