HIRDETÉS

Eltűnt idős férfit keresnek

Székelyhon 2017. január 25., 17:19

Eltűnt egy idős férfi január 19-én Csíkszeredából, a hozzátartozók azt kérik, hogy aki bármit tud róla, hívja a 112-es sürgősségi hívószámot, vagy tegyen bejelentést a rendőrségen.

Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, pénteken értesítették őket a 73 éves csíkszeredai Darvas Zoltán eltűnéséről. Információik szerint január 19-én délelőtt az eltűnt a csíkszeredai postahivatalba látogatott, azt követően azonban nem ment haza. A rendőrség országos körözést bocsátott ki, hozzátartozói pedig különböző közösségi oldalakon keresik az eltűnt férfit. A szóvivő hozzátette, egy alkalommal azt az információt kapták, miszerint a férfi Zsögödön tartózkodik, így a rendőrség a családtagokkal együtt a helyszínre sietett, azonban nem találták meg.

Keresték a kórházban és a hajléktalanszállón is, illetve minden olyan helyen, ahol úgy gondolták, ott lehet az eltűnt, de eddig minden próbálkozás sikertelennek bizonyult. Az értesülések szerint a férfi nem szenved semmilyen komoly fizikai vagy pszichés betegségben, és esetében hasonló megmagyarázatlan távolmaradásra sosem volt példa, ezért aggódnak a hozzátartozók.

A rendőrség eddig nem talált arra vonatkozó nyomokat, hogy bármilyen erőszakos cselekmény áldozata lett volna az eltűnt, de továbbra is vizsgálódnak, és remélik, hogy minél hamarabb megtalálják. Akik ismerik a tartózkodási helyét, vagy bármilyen információval rendelkeznek az eltűnt férfivel kapcsolatban, telefonáljanak a 112-es sürgősségi hívószámra, vagy tegyenek bejelentést a legközelebbi rendőrőrsön.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS