HIRDETÉS

Elismerték a közösségért kifejtett munkájukat

Molnár Rajmond 2016. december 21., 21:18

Első alkalommal szervezték meg szerdán a Csíkszenttamásért Gálát, amelyen a település azon csoportosulásait és személyeit díjazták, akik önkéntesen tevékenykednek a falu közösségéért, illetve hozzájárultak a helység hírnevének fellendüléséhez.

„Pár hónappal ezelőtt fordult meg a fejünkben, hogy jó lenne egy ilyen rendezvényt szervezni, mivel Szent Tamás napja is év végére esik. Ekkor azokat a személyeket díjaznánk, akik fáradtságot nem ismerve önkéntesen dolgoztak, hogy a településen fel tudjuk mutatni, hogy itt is van civil élet. Ezt szeretnénk meghonorálni, köszönetet akarunk mondani nekik a tevékenységért, amit önkéntesen tesznek” – mondta érdeklődésünkre Kedves Róbert polgármester.

A következő csoportok kaptak díjat: Csíkszenttamási Ifjúsági Fúvószenekar, a Csíkszeredai ISK szenttamási cselgáncs-csapata, a Csíkszenttamási Ifjúság a Közösségért Egyesület, a Csíkszenttamási Önkéntes Tűzoltó Alakulat, a Csonkatorony Néptáncegyüttes és annak zenekara.

Egyéni díjakat a következő cselgáncsozó fiatalok vehettek át: Bíró Előd, országos harmadik helyezett (U18-as korosztály), Bács Dóra, országos harmadik helyezett (U18), Oláh Csongor, országos harmadik helyezett (U15), Ágoston Eszter, országos második helyezett (U15), Márton Benedek, országos második helyezett (U18), illetve országos harmadik helyezett (U21) és Kosza Hanna, országos bajnok (U16), országos harmadik helyezett (U15).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
20 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS