Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

 

Autót rongált, kerítést szakított, majd elszaladt

Székelyhon 2019. február 09., 21:37
HIRDETÉS

„Ellopott” egy autót a parkolóból, nekicsapódott egy állomásozó járműnek, majd szelektív hulladékgyűjtőt és fákat kitörve, végül fémkerítést átszakítva állt meg egy fiatal szombat este Csíkszeredában – mindezt egy kevesebb mint százméteres szakaszon. A tettes, látva, hogy az eltulajdonított, megrongálódott autóval nem tud továbbhajtani, elrohant.

Fotó: Pinti Attila

A csíkszeredai Nagyrét utcában történt eset a szemtanúk beszámolója szerint egy nagyáruház parkolójában kezdődött, ahol a fiatal elkötötte ismerőse fehér Volkswagen Golf típusú autóját, miközben az éppen vásárolt, majd padlógázzal elindulva először nekicsapódott egy állomásozó kék Volkswagen Passatnak, jobb hátsó részét összetörve.

HIRDETÉS

Az ütközés ellenére a sofőr „folytatta útját”, igaz, nem sokáig: előbb egy üveggyűjtő konténert „semmisített meg”, végül a fémkerítést és az ott lévő fákat törte rommá, mielőtt a Volkswagen a szomszédos üzemanyagtöltő-állomás udvarára repülve megállt. A fiatal próbált továbbhajtani, de a meghibásodott autót nem tudta sebességbe tenni, így kiszökött és elszaladt.

Fotó: Pinti Attila

A helyszínen lévők szerint a jármű több gépkocsit is centiméterekkel került el, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A kiérkező rendőrök döbbenten álltak a helyszín előtt, a tettes felkutatása folyamatban van. 

Jogosítvány nélkül tört-zúzott a fiatal ámokfutó
Azonosítását követően szombaton a csíkszeredai rendőrségen hallgatták ki az előző este egy ismerősétől eltulajdonított autóval ámokfutást rendező fiatalt. A 20 éves vaslábi – hivatalos dokumentumok nélkül Csíksomlyón lakó – R. G. ellen jogosítvány nélküli vezetés és rongálás miatt indítanak eljárást. A rendőrség megerősítette a szemtanúk által elmondottakat, miszerint R. G. az utasülésről szállt át a kormánykerék mögé, míg a kocsi tulajdonosa az áruházban vásárolt.
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Fotó: Pinti Attila
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
4 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS