A Plaza M üdvözli a Jysk és a Fressnapf üzleteit Pr-cikk

A Plaza M üdvözli a Jysk és a Fressnapf üzleteit

Fotó: Plaza M

Két nagy nemzetközi kiskereskedelmi lánc, a JYSK és a Fressnapf megérkezett a marosvásárhelyi Plaza M bevásárlóközpontba – jelentette be a budapesti székhelyű, páneurópai ingatlanbefektető vállalat, az Indotek Group. A dán JYSK lakberendezési áruház július 4-én, a kisállatellátásra specializálódott, európai piacvezető Fressnapf pedig július 5-én nyitotta meg kapuit. Utóbbi az első ilyen üzlet a városban. Az ismert nemzetközi márkák jelenléte hozzájárul a helyi családok magasabb szintű kiszolgálásához, és megerősíti a Plaza M egyedi pozícióját a helyi kiskereskedelmi piacon.

Támogatói tartalom

2024. július 08., 14:002024. július 08., 14:00

Kertai Zsolt, az Indotek nemzetközi kiskereskedelmi igazgatója elmondta: „a JYSK és a Fressnapf üzletének megnyitása tükrözi elkötelezettségünket amellett, hogy megfizethető, magas színvonalú, változatos árukínálattal szolgáljuk ki vásárlóinkat, ezzel is fokozva a vásárlási élményt. Meggyőződésünk, hogy a JYSK, valamint a Fressnapf egyedi kínálata széles közönséget vonz majd, és még inkább a családok kedvelt bevásárlóközpontjává teszi a Plaza M-et Marosvásárhelyen”.

JYSK – A lakberendezés következő szintje

A JYSK, az ismert dán lakberendezési áruház július 4-én nyitotta meg második üzletét Marosvásárhelyen. Az új, 1280 négyzetméter összterületű bolt a lakberendezési és kiegészítő dekorációs termékek bőséges választékát kínálja. A JYSK a különböző stílusokat és igényeket kiszolgáló, minőségi lakberendezési termékek széles kínálatáról ismert.

Idézet
A JYSK célja, hogy a lakberendezési cikkeket kereső vásárlók számára az első számú választás legyen. Ehhez nagyon fontos, hogy markánsan jelen legyünk a piacon, azaz minden vásárló közelében legyen egy JYSK üzlet”

– hangsúlyozta Iraida Paiuc, a JYSK romániai és bulgáriai értékesítési- és marketingmenedzsere.

Az A3-as autópálya közelében található új JYSK áruház a Plaza M-ben kiváló elhelyezkedésének köszönhetően egyaránt jól megközelíthető a marosvásárhelyi, illetve az autópályán érkező vásárlók számára is.
„Az új üzletünk fantasztikus, és könnyen megközelíthető” – tette hozzá Cristi Lupu, a marosvásárhelyi JYSK Plaza M üzletvezetője. A JYSK nyitóünnepségén DJ, lufikapu, strandzászlók, a bejáratnál pedig kék szőnyeg várt minden érdeklődőt, akik a nagyszabású nyitási akció alkalmából akár 75%-os kedvezménnyel is vásárolhattak.

Fressnapf – A házi kedvencek új birodalma

A Fressnapf Európa vezető állateledel- és -felszerelés-áruházlánca július 5-én nyitotta meg első üzletét Marosvásárhelyen. Az 500 négyzetméteres bolt bővíti a Plaza M üzletkínálatát, és új sztenderdet állít fel az állatbarátok számára. A modern és innovatív üzlet nagyszabású megnyitóját július 5–7. között háromnapos rendezvénnyel ünneplték, a nyitási akció keretében a Fressnapf 30%-os kedvezményt biztosított minden termékére.

Idézet
A város jól megközelíthető részén, a Plaza M-ben található Fressnapf egyaránt várja fiatal és idős, két- és négylábú vásárlóit”

– fogalmazott Crina Maria Doltu, a Fressnapf marketingszakértője.

A pénztárcabarát termékek széles választékát kínáló üzlet felkészült dolgozóitól a vásárlók szakmai tanácsokat is kérhetnek. Az új üzlet állatbarát lesz, és minden hónapban új akciókat kínál, így biztosítva a még teljesebb vásárlási élményt. A Fressnapf célja, hogy kielégítse a minőségi kisállattermékek iránti növekvő keresletet a régióban, és páratlan vásárlói élményt nyújtson az állatbarátoknak.

Galéria

Fotó: Plaza M

Plaza M – Megújult bevásárlóközpont

A JYSK és a Fressnapf üzletnyitása összhangban van az Indotek Group elképzelésével, amelynek része a bevásárlóközpont revitalizálása annak érdekében, hogy a Plaza M Marosvásárhely és vonzáskörzetének első számú családi üzletközpontja legyen. A Plaza M, amely 16 millió eurós bővítésen és felújításon esett át, modernizált belső terekkel, nagyobb alapterülettel és teljesen felújított közösségi terekkel büszkélkedhet, minőségi vásárlói környezetet biztosít a látogatóknak.

A Plaza M változatos és karakteres kiskereskedelmi élményt kínál 90 üzlettel, amelyek a fogyasztói igények széles skáláját elégítik ki. Figyelemreméltó bérlői összetételével, amely

olyan nemzetközi márkákat foglal magában, mint az Auchan, a Leroy Merlin, a H&M, a Decathlon, a Cinema City, a New Yorker, valamint a város egyetlen HalfPrice áruháza,

a Plaza M a vásárlás, a szórakozás és az étkezés terén is kiemelkedően sokszínű választékot kínál.

A Jysk és a Fressnapf csatlakozása nemcsak a bérlői összetételt színesíti, de megerősíti a Plaza M elkötelezettségét is a helyi fogyasztók változó igényeinek kiszolgálásában. Könnyű megközelíthetőségének és a nemzetközi márkák széles választékának köszönhetően a Plaza M továbbra is a régió vásárlóinak egyik kedvelt választása.

További információk:
Petruța Petcu
BDR Associates-Communication Group, a partner of Hill & Knowlton.
T.: 021.231.13.19, 0722-996.307
e-mail: petruta.petcu@bdr.ro

Az Indotek Groupról
A budapesti központú Indotek Group az európai ingatlanbefektetési és vagyonkezelési piac dinamikusan növekvő szereplője. A 12 országban jelen lévő cégcsoport fő erőssége az elöregedett kereskedelmi ingatlanok revitalizálása és hasznosítása. Portfóliójában több mint 350 ingatlannal és 2 millió négyzetméternyi területtel, valamint széles körű eszközválasztékkal az Indotek Group kiemelt figyelmet fordít a kereskedelmi terek innovatív és előrelátó szemléletű újraélesztésére. A vállalatcsoport elkötelezett a valódi fenntarthatóság és a hosszú távú befektetési stratégiák mellett: gondosan időzített és stratégiailag megfontolt akvizíciókkal, bizonyított turnaround stratégiával, hatékony finanszírozási struktúrákkal és aktív eszközkezeléssel teremt értéket. Ez a megközelítés teszi lehetővé, hogy miközben új életre kelti kereskedelmi ingatlanjait, stabil hozamot biztosít befektetői számára.

(X – fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. július 08., hétfő

A Rádió GaGa Duma Dubája a VIBE-on is nagyon népszerű volt

Négy nap leforgása alatt több ezren keresték fel a Rádió GaGa Duma Dubát Erdély legnagyobb magyar fesztiválján. Aki pedig ott volt, az nemcsak találkozhatott műsorvezetőkkel és a híres előadókkal, de értékes ajándékokat is hazavihetett.

A Rádió GaGa Duma Dubája a VIBE-on is nagyon népszerű volt
2024. július 08., hétfő

Maros megyében is szükség volt a hegyimentők segítségére

Az elmúlt nap során húsz személyt mentettek meg a Salvamont csapatai – közölte hétfőn a szolgálat Facebookon.

Maros megyében is szükség volt a hegyimentők segítségére
2024. július 08., hétfő

Kis Endre képzőművész bemutatja festménysorozatát Székelyudvarhelyen

Különleges kulturális élményre hívják az érdeklődőket a Székelyudvarhelyre, a Kossuth Lajos utcai Képtár kiállítótermébe, ahol Kis Endre képzőművész két alkalommal, július 11-én, csütörtökön és 12-én, pénteken 6 órától tart tárlatvezetést.

Kis Endre képzőművész bemutatja festménysorozatát Székelyudvarhelyen
2024. július 07., vasárnap

Az idegenhonos rovarok terjedésének kedvez az enyhe tél

Különböző szúnyogfajok és a csipkés poloska terjedésének kedveznek az utóbbi években tapasztalt enyhe telek. A klímaváltozás mellett azonban más tényezők is hozzájárulhatnak az Erdélyben, Székelyföldön idegenhonosnak számító kártevők szaporodásához.

Az idegenhonos rovarok terjedésének kedvez az enyhe tél
2024. július 07., vasárnap

Gyergyószentmiklóson láthatók Benczúr Gyula alkotásai

A 19. századi magyar akadémikus történeti festészet kiemelkedő alakját, Benczúr Gyulát együtt emlegetik Munkácsi Mihállyal, Paál Lászlóval. A nyíregyházai múzeum gyűjteményéhez tartozó alkotásai most először láthatók Gyergyószentmiklóson.

Gyergyószentmiklóson láthatók Benczúr Gyula alkotásai
2024. július 07., vasárnap

Még egy felejthetetlen este, mielőtt elköszön az idei Vibe Fesztivál

Huszonnégy óra múlva már csak emlék marad a hatodjára megrendezett Vibe, amely idén is kiemelkedő fesztiválélményt kínált. Összegeztük az esemény legvagányabb programjait, koncertjeit és az utolsó nap választékát.

Még egy felejthetetlen este, mielőtt elköszön az idei Vibe Fesztivál
2024. július 07., vasárnap

Film az elmélkedő, vívódó, megtörhetetlen Márton Áronról

Sajátos rendezői vízión alapuló filmet mutattak be Márton Áronról Csíkszeredában. Poór István alkotása a néhai püspök második világháború előtti és utáni tevékenységét, bebörtönzését és szabadulását járja körül.

Film az elmélkedő, vívódó, megtörhetetlen Márton Áronról
2024. július 07., vasárnap

Jason Derulo látványban hozta a kötelezőt, de hangban nem volt a topon

Az izgalmas színpadi elemek felkészítették a közönséget Jason Derulo látványos belépőjére a Vibe Fesztiválon, a hangos éljenzés azonban megszakadt egy pillanatra, amikor a világsztár végre a beleszólt a mikrofonba.

Jason Derulo látványban hozta a kötelezőt, de hangban nem volt a topon
2024. július 07., vasárnap

Hétfőn teszik közzé az érettségi eredményeit

Az idei nyári érettségi előzetes eredményeit hétfőn, július 8-án legkésőbb 12 óráig közzéteszik a vizsgaközpontokban és az oktatási minisztérium honlapján.

Hétfőn teszik közzé az érettségi eredményeit
2024. július 07., vasárnap

Három percben az Ezer Székely Leány napja – videós összefoglaló

A csíkszeredai Szabadság téren gyülekeztek és táncoltak a szombati Ezer Székely Leány Napja népviseletbe öltözött résztvevői, majd kivonultak a csíksomlyói hegynyeregbe, ahol késő délutánig folytatódott a székelység hagyományőrző ünnepe.

Három percben az Ezer Székely Leány napja – videós összefoglaló
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!