Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

A fodrász ajánlata: iskolakezdésre ingyen levágja a rászoruló diákok haját

Molnár Rajmond 2018. szeptember 03., 11:03 utolsó módosítás: 2018. szeptember 03., 11:04
HIRDETÉS

Ingyenes hajvágással kíván segíteni a rászoruló iskolásokon egy csíkszeredai fodrász, aki a szeptember 10-i tanévkezdés előtt két munkanapot szán a jótékonysági akcióra.

A csíkszeredai mesterfodrász ingyen levágja és megigazítja az anyagi gondokkal küszködő családok gyerekeinek haját szerdán és csütörtökön. Képünk illusztráció Fotó: 123RF

Ingyen levágja a csíkszeredai és környéki rászoruló gyerekek haját iskolakezdés előtt Császár Edith csíkszeredai mesterfodrász. A hajvágásra előzetesen lehet bejelentkezni a 0740–886088-as telefonszámon, a fodrász pedig két munkanapot – szerda és csütörtök – szán a jótékonysági akcióra az iskolakezdés előtti, tehát ezen a héten.

Érdemes minél előbb jelentkezni, hiszen túl sok kuncsaft esetén nem juthat idő mindenkire.

Császár Edith érdeklődésünkre elmondta, 14 éves, azaz nyolcadik osztályos korukig fogadja az iskolásokat, főképp azokat a nagycsaládban élőket várja, ahol nagy terhet jelent az iskolakezdéssel járó mindenféle költség. Tanulók és szüleik is jelentkezhetnek.

HIRDETÉS

„Iskolakezdés előtt rengeteget kell költeni tanszerekre, ruházatra, és egyéb kiadásokra. Több helyen nem jut mindenre,

én azzal szeretnék segíteni, hogy a gyerekek, fiúk és lányok egyaránt, tetszetős, ápolt frizurával kezdjék meg a tanévet szeptember 10-én”

– magyarázta a fodrász. Császár Edith szalonja Csíkszeredában a Szász Endre utca 12-es szám alatt található, Haj-de-jó néven.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS