Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Új tehetségek mutatkozhatnak be a Woodstock az ugaron fesztiválon

2018. június 13., 13:22 utolsó módosítás: 2018. június 13., 18:04

Tehetségkutatót hirdet az Anna and the Barbies, az Erdélyi Médiatér Egyesület, a Mediaworks és a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft.

Fotó: Fehér Andrea • Forrás: Facebook/Woodstock az ugaron

Magyarország legemberszeretőbb és életigenlőbb fesztiválja, a Woodstock az ugaron várja azon legfeljebb tízfős társulatok, zenekarok, csapatok, művészeti műhelyek jelentkezését, amelyeknek komolyan vett szándéka, hogy a világot művészetével megmentse, megváltsa.

Olyan elhivatott előadókat és lelkes őrülteket keresnek, akik szomjazzák a megmutatkozás lehetőségét.

E-mailben rövid bemutatkozást, projektleírást és világszépítési terveket várnak, esetleg képeket, de a legjobb, ha egy motivációs videót küldenek a jelentkezők.

Fotó: Fehér Andrea • Forrás: Facebook/Woodstock az ugaron

Amit kínálnak a tehetségkutató szervezői:
– fellépési lehetőséget a Woodstock az ugaron fesztivál Talentum színpadán;
– heti belépőt és ingyenes sátorhelyet minden fellépőnek;
– útiköltség-térítést;
– a győzteseknek széles körű sajtómegjelenést.

Jelentkezni június 20. éjfélig lehet. A fesztiválzsűri által kiválasztott produkciókat június 25-ig kiértesítik. További információk a fesztivál honlapján, a woodstockazugaron.hu oldalon, jelentkezés pedig az info@woodstockazugaron.hu e-mail címen.

Fotó: Fehér Andrea • Forrás: Facebook/Woodstock az ugaron

Woodstock az ugaron 2018

Július 4–7. Ópusztaszer, négy nap tömény szabadság a pusztában. A Woodstock az ugaron 2018-ban hatodik alkalommal tartja meg négynapos szabadságfesztiválját az ópusztaszeri Akhal Teke-ménesbirtokon, Szegedtől húsz kilométernyire. A fesztivál az Anna and the Barbies zenekar szervezése, amely egy alig százfős rajongói táborból nőtte ki magát többnapos összművészeti fesztivállá. A több mint húszezer négyzetméternyi természetvédelmi terület ad otthont a fesztiválnak, ezen foglal helyet a nagyszínpad és másik tucatnál is több programhelyszín, a jurtaszállások, a kemping, egy kisebb tó is, na meg árnyékos fás, bokros, erdős részek.

A helyszínen a fesztiválozók mellett továbbra is zavartalanul megfér a csodálatos ménes is, amely megadja a hely igazi ember és természetközeli hangulatát.

A fesztivál sajátossága a helyszín egyediségén kívül az Anna and the Barbies különleges vendégszeretete. A zenészek, művészek, barátok itt mind ismerik egymást, és teljes lazaságban szórakoznak napokig egymással és a közönséggel.

Fotó: Fehér Andrea • Forrás: Facebook/Woodstock az ugaron

Fellépők

Vad Fruttik, Hiperkarma, Anna and the Barbies, Péterfy Bori & Love Band, 30Y, Ivan and the Parazol, Random Trip, Supernem, Soerii & Poolek, Elefánt, The Qualitons, Maszkura és a Tücsökraj, The Biebers, NAZA, Jónás Vera Experiment, Mörk, Hangácsi, Apey and the Pea, Grand Mexican Warlock, Frenk, Antonia Vai, River of Lust, Ék, Sean Darin, Gabriel B, Pianoset, Egyedi Peti, Ian ’O’ Sulivan, Baricz.
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS