HIRDETÉS

Új nevek: Sigma és Jax Jones is fellép a VIBE Fesztiválon

2018. május 09., 14:59
HIRDETÉS

Újabb nagy nemzetközi, külföldi és hazai nevekkel bővült a második VIBE Fesztivál fellépőinek listája. Július 5-8. között olyan előadók is ellátogatnak a Maros-partra, akikkel eddig még nem találkozhatott a romániai fesztiválközönség.

Fotó: Vibe Fesztivál

A már korábban bejelentett Dub Pistols Sound System és Freestylers mellett a nemzetközi fellépők sora két új névvel egészült ki.

Jax Jones koncertlistáján eddig még egyetlen romániai fesztivál sem szerepelt, a londoni, Wembley stadiumbeli koncertje után jön Marosvásárhelyre. A „Nobody To Love” című dallal világhírűvé vált Sigma is fellép a Maros parton. Ez a szám már több, mint 240 millió letöltésnél tart a Youtube videómegosztón

– tájékoztat közleményben Tóth Izabella, a Vibe Fesztivál sajtófelelőse.

Fotó: Vibe Fesztivál

A fesztivál videós csapata izgalmas bejelentővel készült, melyben Marosvásárhely utcáira és épületeire helyezték rá a fellépők nevét. Ritkán láthatunk 3D-s betűszobrokat a Kultúrpalota mögött vagy épp a vásárhelyi tömbházak között.

A nemzetközi szinten is elismert budapesti producer,

Chris Lawyer mellett ott lesz a Vibe-on az alternatív rockzenét játszó Esti Kornél, a performanszkoncerttel érkező SZ4P zenekar, a hip-hop kedvelői pedig a Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / Mikee Mykanic formációval bulizhatnak.

Fotó: Vibe Fesztivál

Az egyetlen felvidéki fellépő a pop-rock zenét játszó Jóvilágvan zenekar lesz. Idén is kiemelt figyelmet kapnak az erdélyi zenekarok, így a lista tovább bővült a kézdivásárhelyi Ego Summal, a székelyudvarhelyi Simó Annamária és zenekarával, valamint a nagyszebeni Suburbia11-el.

Május folyamán további hazai névvel bővül még a koncertpaletta

– tájékoztatnak a fesztivál szervezői.

HIRDETÉS

A 2018-as VIBE Fesztivál fellépőlistája a második bejelentőkör után: Jax Jones, Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál, Blahalouisiana, Freestylers Sound System, Chris Lawyer, Esti Kornél, NB, Magashegyi Underground, Kistehén, Anna and the Barbies, Edo Denova, Sub Bass Monster, Hősök, Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / Mikee Mykanic, Cloud9+, DJ Shiver, Kelemen Kabátban, SZ4P, Jóvilágvan, Nick Havsen, FUNKorporation, Teddy Queen, Ego Sum, Simó Annamária és zenekara. Suburbia11.

Fotó: Vibe Fesztivál

Presale jegyeket a hónap végéig 149 lejért lehet vásárolni a vibefestival.ro oldalon, illetve Marosvásárhely, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Székelykeresztúr, Temesvár és Brassó offline jegyárusítási pontjain.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS