Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Jogsi nélkül, lopott autóval okozott balesetet, majd veréssel fenyegetőzött

Bíró Blanka 2019. november 05., 18:21 utolsó módosítás: 2019. november 05., 18:31

Jogosítvány nélkül vezette az általa lopott gépkocsit egy csernátoni fiatalember, aki ezt követően balesetezett, és még meg is fenyegette a lopott jármű tulajdonosát, hogy ne valljon ellene a rendőrségen. Az érintettet hatvannapos hatósági ófelügyelet alá helyezte a kézdivásárhelyi bíróság. 

Jogsi nélkül, lopott autóval okozott balesetet, majd veréssel fenyegetőzött
galéria
Képünk illusztráció Fotó: Pinti Attila

A Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombaton este értesítették a közlekedési rendőrséget, hogy Csernáton és Kézdivásárhely között baleset történt. A helyszínen kiderült, hogy

a 23 éves fiatalember elveszítette uralmát a jármű felett, behajtott az út menti sáncba, majd mintegy 200 méter után visszakormányozta az autót az úttestre, de akkor hátulról elütött egy szabályosan közlekedő gépkocsit.

A balesetben nem sérült meg senki, csak a gépkocsik rongálódtak meg. A fiatalember azonnal elhagyta a baleset helyszínét, ám a nyomozás során kiderült, nincs jogosítványa, a gépkocsit egy órával a baleset előtt lopta el egy csernátoni udvarból. Mindezt tetézve,

a helyszínelés alatt telefonon felhívta a lopott jármű tulajdonosát, veréssel fenyegette, próbálta megfélemlíteni, hogy ne valljon ellene.

Az ügyben jogosítvány nélküli vezetés, lopás és fenyegetés gyanúja miatt indítottak bűnvádi eljárást.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat