Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Jogosítvány nélkül vezetett, elgázolt egy férfit, majd megkéselték

Bíró Blanka 2019. augusztus 22., 18:10 utolsó módosítás: 2019. augusztus 22., 18:19
HIRDETÉS

Több személy keveredett összetűzésbe kedden késő este a sepsiszentgyörgyi Váradi József utcában: az egyik férfi gépkocsival szándékosan nekihajtott egy kapunak, majd elütött egy férfit, ezt követően hátmenetbe kapcsolt és egy másikat is megsebesített. A sofőrt közben meg is késelték.

Képünk illusztráció Fotó: 123RF

Mădălina Ghirdă, a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság újonnan kijelölt szóvivője elmondta, a rendőrséget a 112-es sürgősségi hívószámon riasztották, hogy több személy hangoskodik, veszekedik a Váradi József utcában. A helyszínre érkezve megállapították, hogy spontán konfliktus robbant ki, mire az egyik 23 éves férfi beindította a gépkocsit és nekihajtott egy kapunak, közben elütötte az udvaron tartózkodó 58 éves férfit.

A sérült fia előkapott egy kést és megsebesítette a a gépkocsivezetőt, több vágást és szúrást ejtett a felkarján. Védekezésképpen a sofőr hátmenetbe kapcsolta az autót, elsodorva a támadóját,

majd elhajtott, a gépkocsit egy közeli utcában elhagyta.

Az áldozatokat beszállították a kórházba, egyiket beutalták további kezelésre. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított nem rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel, másrészt az alkoholszonda 0,9 milligrammos légalkoholszintet mutatott ki, ezért vért is vettek a véralkoholszint meghatározására.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, az ügyészség javaslatára utólag a törvényszék elrendelte a harminc napos házi őrizetbe vételét.

A vizsgálatot jogosítvány nélküli vezetés, ittas vezetés, szándékos testi sertés, és a baleset helyszínének elhagyása miatt indították.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
3 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS