Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Hetven csapat vesz részt a Székelyföldi Kolbászfesztiválon

Bíró Blanka 2019. november 13., 21:00
HIRDETÉS

Hetven csapat nevezett be Kovászna, Hargita és Maros megyéből, valamint Magyarországról a szombati Székelyföldi Kolbászfesztiválra. A sepsiszentgyörgyi gasztroturisztikai rendezvény a 17. kiadásához érkezett, szerdától már elővételben kaphatók jegyek a város turisztikai információs irodájában.

Archív Fotó: Kocsis B. János

A sepsiszentgyörgyi vadász utcai sportcsarnokban zajlik majd a rendezvény, idén egész Székelyföldre kiterjesztették, és kétszer annyi csapat regisztrált mint tavaly.

„A verseny menete a bejáratot rendszer alapján zajlik: a négy fős csapatok szombaton 10 és 14 óra között dolgoznak, ez idő alatt az érdeklődők a versenytéren kívül tartózkodnak. 15 órától humorprodukció lesz a Székely Góbék, a Pittyes2es és Gyufa előadásában, továbbá a rendezvényen a hagyományos disznóvágást és feldolgozást is meg lehet tekinteni. A díjkiosztást 18 órától tartjuk, ezt követően a Vesuvius koncerttel zárul a fesztivál” – mondta Grüman Róbert, a társszervező Kovászna Megye Tanácsának alelnöke.

HIRDETÉS

Az eseményt Kovászna Megye Tanácsa, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV), a Sepsiszentgyörgyi Vendéglátóipari Egységek Szövetsége (SVESZ), valamint a Salvatore Egyesület szervezi.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS